Kara Sevda 28. bölüm fragmanı- Son bölüm fragmanı

Kara Sevda 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Nihan ve Kemal'in gizlendiklerini evi öğrenen Emir şimdi ne yapacak? İşte detaylar..

Kara Sevda 28. bölüm fragmanı- Son bölüm fragmanı
Kara Sevda 28. bölüm fragmanı- Son bölüm fragmanı
GİRİŞ 27.04.2016 11:16 GÜNCELLEME 27.04.2016 11:17

Star Tv'nin sevilen dizilerinden Kara Sevda'da bu hafta nefesler tutuldu. Geçtiğimiz hafta her yerde Nihan'ı arayan Emir bu hafta yayınlanacak bölümde Nihan ve Kemal'in gizlendikleri evi buluyor. Peki Kara Sevda son bölümde neler yaşanacak? Nihan'ı yalnız yakalayan Emir ona bir zarar verecek mi? Kemal, Emir'in elinden Nihan'ı kurtarabilecek mi? Tüm soruların yanıtı bu hafta yayınlanacak yeni bölümde ortaya çıkacak.

Yayınlandığı günden bu yana kendine geniş bir izleyici kitlesi oluşturan dizinin başrollerini Burak Özçivit(Kemal), Neslihan Atagül (Nihan) ve Kaan Urgancıoğlu (Emir) paylaşıyor. Kara sevda yeni bölümde ve geçtiğimiz haftaki bölümde neler yaşandı? Detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Kara Sevda 28. bölüm fragmanında Emir, Nihan ve Kemal'i gizlendikleri evi buluyor. Ancak Emir eve geldiğinde Nihan tek başına. Nihan'ı yalnız yakalayan Emir şimdi ne yapacak? Nefes kesecek yeni bölüm çarşamba günü saat 20.00'da ekranlara gelecek. İşte Kara Sevda 28. bölüm fragmanı..

Emir Nihan'ı kaçıracak mı? 

Kara Sevda 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Kara Sevda yeni bölümde neler yaşanacak Geçtiğimiz hafta bir anda ortalıktan kaybolan Nihan'ın peşine düşen Emir deliye dönmüştü. Ancak son bölümde Emir Nihan'ın izini buluyor. Nihan'ı sakladığı evde tek başına yakalayan Emir şimdi ne yapacak? Emir Nihan'ı kaçıracak mı? Kemal, Nihan'ı Emir'in elinden kurtarabilecek mi? Yoksa Emir, Kemal gelmeden Nihan'ı kaçıracak mı? Tüm soruların cevabı çarşamba günü ekranlara gelecek yeni bölümde belli olacak.

Kara Sevda 27. bölümde neler yaşanmıştı? 

Kemal ve Nihan yeni hayatlarına doğru yol alırken, Emir kısa sürede Nihan'ın yokluğunu fark eder ve deliye döner. Nihan ve Kemal'in birlikte kaçtıklarını anlaması ve ikisinin peşine düşmesi uzun sürmez. Nihan bir yandan kaçtıklarına inanamaz haldeyken, bir yandan da aklı Ozan'dadır. Ama Kemal onun da çaresini düşünmüştür. Kemal ve Nihan'ın Emir'den kaçışı, Ozan için de yeni bir sayfanın başlangıcı olacaktır. 

Kemal ve Nihan'ın ortadan kaybolduğunun haberi ailelere de yayılır. Hüseyin ve Fehime'ye haberi veren Leyla, Kemal'i anlamaları yönünde çaba sarf ederken; Vildan ve Önder cephesinde, Ozan'ın da yokluğuyla haberin şiddeti ikiye katlanır. 

Emir delirmiş halde her yerde Nihan'ı ararken, Nihan hayatında hiç olmadığı kadar mutludur. Ama Kemal, Emir'in peşlerini bırakmayacağını öngörmüştür. Ama Kemal ve Nihan'ın lehine işlemesi gereken zaman, Kemal'in ummadığı şekilde akmaya başlar. Nihan, yaşadığı mutluluğun içinde bir o kadar da tedirgindir. Aileler durumla başetmeye çalışırken, Asu, Kemal'in gidişini öğrendiğinde yıkılır. 

Kemal, Nihan'ın tedirginliğini üzerinden atması için elinden geleni yapmaktadır. Nihan'ın yaşadığı korkular içinde bile, hayatlarının en mutlu anlarını yaşamaktadırlar. Bu arada Emir'in Nihan'la Kemal'i bulmak için saldırdığı her yol önünde kapanmakta, Emir gittikçe çaresizleşmektedir. 

Kemal ve Nihan'ın ülkeden ayrılıp hayallerindeki özgürlüğe kavuşmalarına çok az kalmıştır. İkisi Emir'den sonsuza dek kurtulmak için saat sayarlarken, karşılarına, aşmaları gereken, hiç hesapta olmayan bir engel daha çıkacaktır.

Kara Sevda'da geçtiğimiz hafta, Kemal ve Nihan evlerini ve ailelerini bırakarak gözlerden uzak bir yerde yaşamaya karar vermişlerdi. Ancak Leyla'nın da için de olduğu kaçış planı Emir'i deli döndürüyor. Kara Sevda'nın yeni bölüm fragmanın da Emir Nihan'ı saklandığı evde buluyor. Kaçış planını en ince detayına kadar hesaplayan Kemal'in planları suya düşüyor. Kara Sevda heyecan dolu bölümüyle çarşamba akşamı Star tv'de ekralara gelecek.

Kaan Urgancıoğlu kimdir?

Kaan Urgancıoğlu, 8 Mayıs 1981 tarihinde tanınmış bir ailenin oğlu olarak İzmir’de doğmuştur. Ortaokulu Özel Türk Koleji'nde bitirdi. Sonra da Amerikan Koleji'nden mezun olarak lise diploması aldı. Daha sonra 2000 senesinde İstanbul’a gelerek Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa üzerine eğitim aldı. Sinemaya başlayınca üniversite eğitimini yarım kaldı. Okuldan ancak 2007 senesinde mezun olabildi. 

Yapımcı Abdullah Oğuz 2002 yılında Suat Yalaz'ın çizgi romanını televizyona uyarlamaya hazırlanırken Karaoğlan rolü için hem oyunculuk yeteneği olan hem yakışıklı, hem ata binebilen hem de tanınmamış bir yüz aranıyordu. 2002 yılında üniversite ikinci sınıftayken “Karaoğlan” isimli bu diziye aile dostları Demet Akbağ'ın vesilesiyle seçilmiş oldu.

Kaan Urgancıoğlu, 2006 yılında yönetmenliğini Tunç Başaran , Temel Gürsu ve Orhan Oğuz birlikte yaptıkları “Azap Yolu” dizisinde; Kadir İnanır, Engin Şenkan, Melisa Sözen ve Ebru Akel ile birlikte oynadı.

2008 yılında New York'taki Stella Adler Studio of Acting'de oyunculuk okulunda 4 ay eğitim aldı.

Filmleri ve Dizileri :
2015 - Kara Sevda (Emir) (dizi)
2015 - Uzaklarda Arama (sinema)
2014 - Panzehir (Mehmet Korkut)(sinema)
2013 - A.Ş.K. (Can Vural)(dizi)
2012 - Son (dizi) (Konuk Oyuncu )
2012 - Leyla ile Mecnun
2012 - Düşman Kardeşler (dizi)
2012 - Acayip Hikayeler (Konuk Oyuncu )
2011 - Bir Ömür Yetmez
2010 - Peşpeşe (sinema)
2010 - Düriye'nin Güğümleri
2009 - Büşra (sinema)
2009 - Ayrılık
2008 - Limon Ağacı
2007 - Tutsak
2007 - Son Ders: Aşk ve Üniversite (sinema)
2006 - İlk Aşk (sinema)
2006 - Gülpare 
2006 - Azap Yolu
2006 - Ah Polis Olsam
2005 - Yeniden Çalıkuşu
2005 - Sessiz Gece
2005 - Seni Çok Özledim (dizi)
2005 - Körfez Ateşi
2005 - Ispanaktan Nağmeler(sinema)
2004 - Avrupa Yakası (Konuk Oyuncu )
2003 - Kampüsistan
2002 - Karaoğlan

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı