Diriliş Ertuğrul 56.bölüm fragmanı yayında

TRT 1'de her çarşamba ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul'ın 56. bölüm fragmanı yayınlandı.Diriliş Ertuğrul'un son bölüm fragmanı haber7.com'da

Diriliş Ertuğrul 56.bölüm fragmanı yayında
Diriliş Ertuğrul 56.bölüm fragmanı yayında
GİRİŞ 27.04.2016 16:24 GÜNCELLEME 27.04.2016 16:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 56. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi severlere her hafta heyecan dolu anlar yaşatan dizide bu hafta neler yaşanacak? Her bölümde heyecan ve gerilim dolu sahneleriyle izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran dizide bu hafta neler yaşanacak? Diriliş Ertuğrul son bölümüyle ilgili ayrıntılı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Diriliş Ertuğrul TRT 1 ekranlarında her çarşamba saat 20.00'da izleyicisiyle buluşuyor. Başrollerine Engin Altan Düzyatan (Ertuğrul), Kaan Taşaner (Gündoğdu), Hülya Darcan (Hayme Ana), Esra Bilgiç (Halime) ve  Didem Balçın (Selcan)'ın hayat verdiği dizi iki sezondur izleyicinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. 

Her çarşamba izleyiciye heyecan dolu anlar yaşatan dizide bu hafta neler yaşanacak? İşte Diriliş Ertuğrul 56.bölüm fragmanı...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 56. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Noyan’ın eline düşen Turgut’u, neler beklemektedir?TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş “Ertuğrul”un 56.Bölümünde Noyan, Saadettin Köpek’in kendisine verdiği bilgiyle, Dündar ve Yiğit’i yakalamıştır. Ertuğrul ve alpları, Noyan’a engel olamamıştır. Ertuğrul’un bütün çabalarına rağmen Noyan, bir kez daha kurtulmayı başarmıştır.

Boğaç ise Saadettin Köpek’e, bilgi taşımaya devam etmektedir. Diğer yandan Gündoğdu’dan boşalan alp başı görevine Sungur Tekin, getirilmiştir. Sungur Tekin, alplarla, alp başı olarak yeni dönemde neler yapacaklarını konuşur. Toyda Ertuğrul’un Bizans sınırına göç etme fikrine sıcak bakmayan Tuğtekin, bu meseleyi Sungur Tekin’le baş başa konuşarak çekincelerini anlatır. Ertuğrul obaya dönerek Yiğit ve Dündar’ın kaçırıldığını haber vermiştir. Yiğit’in Noyan tarafından kaçırıldığını öğrenen Halime, fenalaşarak bayılır. Bu durum doğumu tetikleyerek Halime’nin erken doğum yapmasına neden olur. Ertuğrul ve Halime’nin bir erkek evlatları olmuştur. Ertuğrul oğlunun adını Gündüz koyar. Saadetin Köpek, Boğaç’ın getirdiği bilgilerle yeni planlar kurar.TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Saadettin Köpek,Konya’ya kime mektup yazar? Noyan’ın eline düşen Turgut’u, neler beklemektedir? Turgut’la Yiğit arasında neler konuşulur? Saadettin Köpek, obaya niçin gelir? Saadettin Köpek, Sungur Tekin’le başbaşa konuşup ona hangi görevi verir? Tuğtekin’i şok eden olay nedir? Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 56. Bölümde...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 55. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Diriliş Ertuğrul 55.Bölüm. TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş “Ertuğrul”un 55.Bölümünde Gümüştekin ve Aytolun’un ölümleriyle, obaya uzun bir süreden sonra huzur gelmiştir. Baharın gelmesiyle birlikte, yaşanan huzur ortamı, yapılan kutlamalarla kendini göstermiştir. Ertuğrul hem obanın hainlerden temizlenmesi, hem de baharla birlikte göç etme vakitlerinin geldiğini düşünmektedir.

Bizans sınırına göç etme fikrini toyda iki obanın da beylerine açıklar. Ancak iki obanın beyleri de Ertuğrul’un Bizans sınırına göç etme fikrine karşı çıkmışlardır. Ertuğrul ise annesine ve ağabeylerine, gerekirse Bizans sınırına tek başına gideceğini söyler. Bütün bu yaşanılanların dışında, Gündoğdu’nun kolundan dolayı alpbaşı görevini bırakmak zorunda kalması, Hayme’yi derinden üzmüştür. Gündoğdu, kolunu hekimlere göstermek için annesiyle birlikte Erzurum’a gider. Diğer yandan Saadettin Köpek, kendisine sığınan Goncagül ile yeni planlar yapar. Goncagül ve Noyan’ı Ertuğrul’a karşı kışkırtır. Saadettin Köpek, Noyan’dan, Yiğit ve Dündar’ın obaya gelmeden kaçırılmasını istemiştir. TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Noyan, Dündar ve Yiğit’i yakalayabilecek midir? Ertuğrul ve Noyan karşılaşmasında neler yaşanacak? Boğaç’ın, Saadettin Köpek’e ulaştırdığı haber nedir? Goncagül ve Noyan arasında neler yaşanacak? Yiğit’in herkesi sarsan kararı ne olacaktır? Tüm sorulan cevabı 55. bölümde cevabını buldu.

YORUMLAR 1
  • Osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    severek izliyorum ancak küçücük korenin tarihi dizilerine bakın birde bizim koca türk milletinin tarihi dizisine bakın, bunları düşününce üzülüyorum. para ideallerimizin önüne geçtiği sürece küçüldükçe küçüleceğiz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir