Kara Sevda 29. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kara Sevda 29. bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. İzleyicisinin büyük beğenisini kazanan dizide bu hafta neler yaşanacak? Kara Sevda son bölümde Kemal ve Emir arasında silahlar konuşacak. Kara Sevda 29. bölüm fragmanına haber7.com'dan ulaşabilirsiniz.

Kara Sevda 29. bölüm fragmanı yayınlandı!
Kara Sevda 29. bölüm fragmanı yayınlandı!
GİRİŞ 04.05.2016 08:32 GÜNCELLEME 04.05.2016 08:32

Kara Sevda 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de her çarşamba ekranlara gelen Kara Sevda'da bu hafta neler yaşanacak? Kara Sevda 29. bölüm fragmanında birbirlerine silah doğrultan Kemal ve Emir arasındaki gergin anlar nasıl sonuçlanacak? Nihan arkasını döndüğünde neyle karşılaşacak? Tüm soruların cevabı Kara Sevda 29. bölümde bulabilirsiniz.

Kara Sevda bu hafta 29. bölümüyle 4 Mayıs çarşamba günü ekranlara gelecek. Başrollerinde (Kemal) Burak Özçivit, (Nihan) Neslihan Atagül, (Emir) Kaan Urgancıoğlu, (Leyla) Zerrin Tekindor, (Önder) Kürşat Alnıaçık, (Galip) Burak Sergen, (Hüseyin) Orhan Güner, (Vildan) Neşe Baykent, (Ozan) Barış Alpaykut, (Asu) Melisa Aslı Pamuk, (Fehime) Zeyno Eracar, (Zeynep) Hazal Filiz Köse, (Tarık) Rüzgar Aksoy, (Banu) Çağla Demir, (Salih) Gökay Müftüoğlu, (Yasemin) Nihan Aşıcı ve (Hakkı) Metin Coşkun yer aldığı dizi izleyicisini her hafta şaşırtmaya devam ediyor. Bu hafta Kemal ve Emir arasındaki silahlı sahne akıllarda yer etmeye hazırlanıyor. Bakalım Kara Sevda 29. bölümde neler yaşanacak? İşte Kara Sevda 29.bölüm fragmanı... 

Kara Sevda 29. bölümde neler yaşanacak? 

Kemal ve Emir hesaplaşması nasıl sonuçlanacak?

Kemal’i mahrem alanında karşısında elinde bir silahla gören Emir için verilmesi gereken zor bir karar vardır. Kemal’in hesapları kapatma önerisini öyle ya da böyle kabul etmek zorundadır. Kemal ve Emir, kurallarını Kemal’in belirlediği “Türk motifli” ruleti oynayacaklar, birbirlerine sıkacaklardır. Bu kumarı tek bir kişi sonlandırabilir. Kemal’in o evde olduğundan habersiz Nihan… 

Kemal, o gecenin sonrasında Nihan’a, Emir’e ve herkese Nihan’ı Emir’in zorla geri döndürdüğünü ispatlayacaktır. Emir’in, Nihan’ı neyle tehdit ettiğinin peşine düşer. Kemal, araştırması esnasında, en kilit isimlerden birine ulaşır.

Bu sırada Vildan, Ozan’a geri dönmeleri karşılığında verdiği sözü çabuk unutur ve Zeynep’e dair şüpheleriyle Zeynep’i sıkıştırır. Zeynep ise kaçış yolu olarak yine Ozan’ı kullanır ve Vildan’ı, Vildan’ın hiç istemeyeceği bir şeye yönlendirerek cezalandırır. Vildan, Zeynep’in anne ve babasıyla bebeğin gelişi şerefine barışacak ve bir yemek organize edecektir. Hüseyin ve Fehime, ilk anda reddetseler de, kızlarının hamileliği kalplerini yumuşatır. Ancak iki  şartları vardır, yemek Sezinlerin malikanesinde değil, kendi alanlarında, mütevazı bahçelerinde olacaktır ve Nihan ve Emir yemeğe kesinlikle gelmeyeceklerdir. Vildan kabul eder. 

Kemal’in araştırmaları sürerken, Nihan da Emir’le anlaşması gereği Kemal’in hayatı karşılığında oyununa devam etmektedir. Yemekten haberi olmayan Emir, yemeği sürpriz bir şekilde öğrenir ve Nihan’a oyunu daha inandırıcı oynayabileceği bir gece yaratmış olur. Nihan, hiçbir zaman istenmediği Kemal’in ailesinin evinde, dahası Kemal’in tüm ailesinin, Leyla’nın ve Asu’nun önünde, Kemal’in gözlerinin içine bakarak en zor oyununu oynayacaktır. Nihan’ın o gece vereceği tek açık, gecenin sonunda Kemal’i hiç beklemediği bir manzarayla karşı karşıya getirir. 

Kara Sevda 28. bölümde neler yaşandı?

Emir, Nihan’ın karşısına çıktığında, Nihan  korkularının yersiz olmadığını anlar. Emir, bu aşkın karası olmaktan vazgeçmeyecektir. Elindeki kozları tek tek masaya dizer. Çaresizlik, Nihan’ın boynundan bir ilmek gibi geçer. Seçimini yapmak zorundadır.  Aşkı, vuslattan büyüktür. Ancak tek bir şartı vardır.

Kemal eve geri döndüğünde, Nihan’ı bıraktığı gibi bulamaz. Nihan’ın yüzündeki mutsuzluktan yokluğunda geçen dakikaların izini sürer. Nihan saklamaya çalışsa da, Kemal’in Emir’den şüphelenmesine engel olamaz.

Kemal, Nihan’ın yüzündeki bulutları dağıtmak için elinden geleni yaparken, Emir hayatının en zor saatlerini bekleyerek geçirecektir.  Öte yandan Nihan Kemal’le birlikte ömrünün sonuna kadar unutamayacağı bir gün geçirir.

Aradan geçen bunca zamandan sonra Nihan için esaretine geri dönmek, Kemal karşısında inançla, yıkılmadan dururken imkansız gibidir.

Emir’in gizlice yönetttiği oyunu başladığında, Kemal Nihan’ı ikna etmekten daha etkili bir yol düşünür. Emir’le arasındaki ezeli düşmanlığı bitirmek için harekete geçer.

Kara Sevda 27. bölümde neler yaşanmıştı? 

Kemal ve Nihan yeni hayatlarına doğru yol alırken, Emir kısa sürede Nihan'ın yokluğunu fark eder ve deliye döner. Nihan ve Kemal'in birlikte kaçtıklarını anlaması ve ikisinin peşine düşmesi uzun sürmez. Nihan bir yandan kaçtıklarına inanamaz haldeyken, bir yandan da aklı Ozan'dadır. Ama Kemal onun da çaresini düşünmüştür. Kemal ve Nihan'ın Emir'den kaçışı, Ozan için de yeni bir sayfanın başlangıcı olacaktır. 

Kemal ve Nihan'ın ortadan kaybolduğunun haberi ailelere de yayılır. Hüseyin ve Fehime'ye haberi veren Leyla, Kemal'i anlamaları yönünde çaba sarf ederken; Vildan ve Önder cephesinde, Ozan'ın da yokluğuyla haberin şiddeti ikiye katlanır. 

Emir delirmiş halde her yerde Nihan'ı ararken, Nihan hayatında hiç olmadığı kadar mutludur. Ama Kemal, Emir'in peşlerini bırakmayacağını öngörmüştür. Ama Kemal ve Nihan'ın lehine işlemesi gereken zaman, Kemal'in ummadığı şekilde akmaya başlar. Nihan, yaşadığı mutluluğun içinde bir o kadar da tedirgindir. Aileler durumla başetmeye çalışırken, Asu, Kemal'in gidişini öğrendiğinde yıkılır. 

Kemal, Nihan'ın tedirginliğini üzerinden atması için elinden geleni yapmaktadır. Nihan'ın yaşadığı korkular içinde bile, hayatlarının en mutlu anlarını yaşamaktadırlar. Bu arada Emir'in Nihan'la Kemal'i bulmak için saldırdığı her yol önünde kapanmakta, Emir gittikçe çaresizleşmektedir. 

Kemal ve Nihan'ın ülkeden ayrılıp hayallerindeki özgürlüğe kavuşmalarına çok az kalmıştır. İkisi Emir'den sonsuza dek kurtulmak için saat sayarlarken, karşılarına, aşmaları gereken, hiç hesapta olmayan bir engel daha çıkacaktır.

Yönetmenliğini Hilal Saral'ın yaptığı Kara Sevda'nın senarisliğini Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün gerçekleştiriyor. Yayınlandığı günden bu yana izleyicinin beğenisini kazanan Kara Sevda bu hafta 29. bölümüyle seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Kara Sevda son bölümde Kemal ve Emir arasındaki ipler iyice geriliyor. Yeni bölüm fragmanında karşı karşıya Kemal ve Emir'in rus ruleti oyunu nasıl sonuçlanacak? Merak edilen tüm soruların cevabı 4 Mayıs günü saat 20.00'da Star tv'de ekranlara gelecek Kara Sevda 29. bölümde.

DİZİDE NESLİHAN ATAGÜL FARKI

Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir. Henüz 8 yaşındayken oyuncu olmayı kafasına koymuş. 13 yaşına geldiğinde Neşe Erberk'in sahibi olduğu Erberk Ajans'ın numarasını bulup adresini almış ve annesiyle gidip kaydını yaptırmış. Bir ay sonra da bir reklam filminde oynamış. 
Yeditepe Üniversitesi'nde tiyatro bölümünde okumaktadır.

2006 yılında Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Deniz karakteri ile oyunculuk dünyasına adım attı.

2006 yılında ilk uzun metrajlı filmi 'İlk Aşk' daVahide Gördüm, Çetin Tekindor ile birlikte oynadı. Bu filmdeki rolü ile Altın Koza Film Festivalinde Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülünü aldı.

18 Kasım 2011 tarihinde atv'de yayına başlayan, Mahsun Kırmızıgül'ün senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı ilk dizi çalışması olan “Hayat Devam Ediyor” adı dizide Neslihan Atagül; Fikret Kuşkan, Menderes Samancılar, Arif Erkin Güzelbeyoğlu gibi ustalarla oynamıştır.

2012 yılında Yeşim Ustaoğlu'nun yazıp, yönettiği, başrollerinde Neslihan Atagül, Özcan Deniz, Nihal Yalçın ve Barış Hacıhan'ın yer aldığı ve otobüslerin uğradığı bir mola yerinde çalışan iki gencin öyküsünü anlatan "Araf" filminde, genç oyuncu Neslihan Atagül performansıyla göz doldurdu.

Neslihan Atagül, 2013 yılında Peyami Safa’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve yönetmenliğini Sadullah Çelen’in yaptığı, başrolerini Kadir Doğulu, Yunus Emre Yıldırımer ile paylaştığı "Fatih-Harbiye" adlı televizyon dizisinde oynadı.

2015 yılında senaryosunu Levent Kazak'ın yazdığı, yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un yaptığı "Senden Bana Kalan" adlı sinema filminde Ekin Koç ile başrolü paylaşırken, Zeynep Kankonde, Wilma Elles gibi oyuncular da eşlik etmiştir.

Ekim 2015 ayında Star TV'de gösterilmeye başlayan, yönetmenliğini Hilal Saral'ın yaptığı başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün oynadığı "Kara Sevda" adlı dizide Zerrin Tekindor, Melisa Aslı Pamuk, Kaan Urgancıoğlu, Burak Sergen, Kürşat Alnıaçık da oynamıştır.

Ödülleri: 
2013 - 45. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri Cahide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf) 
2012 - 25. Tokyo Uluslararası Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf) 
2012 - Altın Koza Film Festivali Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (Araf) 
2012 - Moskova 2morrow Film Festivali Şimdinin ve Geleceğin En İyi Oyuncusu Ödülü (Araf) 
2007 - Altın Koza Film Festivali Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (İlk Aşk) 

Filmleri : 
2015 - Kara Sevda (Nihan) (TV Dizisi) 
2015 - Senden Bana Kalan (Elif) (Sinema Filmi) 
2013 - 2014 - Fatih-Harbiye 
2011-2012 - Hayat Devam Ediyor 
2012 - Araf 
2011 - Kalbim Seni Seçti 
2011 - Canım Babam 
2006 - İlk Aşk 
2006-2010 - Yaprak Dökümü 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı