Sevda Kuşun Kanadına 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Sevda Kuşun Kanadında geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlara geldi. 29 Nisan Cuma günü seyircisinden tam not alan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde neler yaşanacak? Sevda Kuşun Kanadında 2. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sevda Kuşun Kanadına 2. bölüm fragmanı yayınlandı!
Sevda Kuşun Kanadına 2. bölüm fragmanı yayınlandı!
GİRİŞ 06.05.2016 11:10 GÜNCELLEME 06.05.2016 11:11

TRT 1 ekranlarında ilke kez 29 Nisan Cuma günü yayınlanan dizi izleyicinin beğenisini kazanmaya çalıştı. Bugün yayınlanacak yeni bölümle izleyiciyi bir kez daha ekran başına toplamaya çalışacak olan dizi Sevda Kuşun Kanadında, bakalım bu hafta dizi severlerin beğenisini toplamayı başarabilecek mi? TRT 1 ekranlarında bu akşam yayınlanacak olan dizinin yeni bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sevda Kuşun Kanadında geçtiğimiz hafta cuma günü ilk kez TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Yayınladığı ilk günde izleyicinin beğenisini toplayan dizide bu hafta neler yaşanacak? Sevda Kuşun Kanadında yeni bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sevda Kuşun Kanadında adlı dizinin hazırlık aşamaları 2 yıl sürdü. Oyuncu kadrosu ve konusuyla fark yaratmaya çalışan dizi, '68 kuşağı' olarak adlandırılan gençlik hareketinin Türkiye'deki yansımalarını konu alıyor. Başrollerinde Yavuz Bingöl(Zafer), Deniz Baysal(Tümay), Murat Ünalmış, (Arif) İlker Kızmaz, (Tarık) Ufuk Bayraktar (Ömer) Müge Boz (Işık) Bahadır Yenişehirlioğlu (Hüsnü) Emel Dede (Leyla) Tolga Ortancıl (Halit) Özge Sezince (Nesteren) ve Derda Yasir Yenal (Mustafa)​ yer alıyor. Dizi geçtiğimiz haftaki bölümüyle izleyiciden tam not almayı başardı. Peki Sevda Kuşun Kanadında 2. bölümde neler yaşanacak? Sevda Kuşun Kanadında 2. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. 

SEVDA KUŞUN KANADINDA KONUSU

Tüm dünyada “68 Kuşağı” olarak nitelenen gençlik hareketinin Türkiye’de yaşanan boyutunu, bir sevda öyküsü üzerinden anlatan yeni dönem dizisi‘Sevda Kuşun Kanadında’, her Cuma TRT1 ekranlarında...

Sevda Kuşun Kanadında, ’68 Kuşağı’ olarak bilinen ve o dönemde farklı coğrafyalarda gençleri etkileyen hareketin ülkemizdeki boyutunu, dönemin egemen güçlerinin, farklı görüşlere sahip gençleri nasıl manipüle ettiğini ve bu çatışma ortamına girmek istemeyen bir avuç gencin provokasyonlara karşı nasıl direndiğini anlatıyor. 

Dizi, ilk etapta, 1968 sonundan başlayarak 1972 yılına kadar yaşanılan olaylardan esinleniyor ve bir imkânsız aşk hikâyesi üzerinden ilerliyor. Bu ülke gençlerinin, farklı kimlikler altında birbirleriyle çatışsalar da, ortak temel değerler ve kültürel zemin üzerinde buluştuklarında kardeşliklerini hatırlayıp yeni bir sevgi bağı kurabileceklerini anlatan ‘Sevda Kuşun Kanadında’ dizisi her Cuma TRT1 ekranlarında olacak.

SEVDA KUŞUN KANADINDA İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hataları, sevapları, tutkuları, umutları ve hayal kırıklıklarıyla bir dönemin gençlerinin hikayesi, Türkiye’nin yaşanmış ancak anlatılamamış ve belki de yeterince anlaşılamamış öyküsü ... Başrollerini Murat Ünalmış, Deniz Baysal, Ufuk Bayraktar, Müge Boz, İlker Kızmaz ve Yavuz Bingöl’ün paylaştığı TRT’nin yeni dizisi ‘Sevda Kuşun Kanadında’da beklenen gün geldi. TRT’nin yeni dönem dizisi ‘Sevda Kuşun Kanadında’, tiryakilik yaratacak ilk bölümü ile bu akşam (29 Nisan Cuma) TRT 1 ekranında.TRT1’in, bir dönem gençliğinin, bir kaç kuşağın, henüz yeterince anlatılamamış bir hikayesi olduğu kadar, bir ülkenin de bugüne kadar henüz yeterince anlaşılamamış bir hikayesini gözler önüne seren, iki yıllık bir emeğin ürünü yeni dizisi “Sevda Kuşun Kanadında”, izleyici ile buluşuyor.Dizide; hataları, sevapları, tutkuları ve umutlarıyla bir döneme damga vuran gençliğin, kutuplaşmalarla, körlemesine karşıtlıklarla, birbirini anlamak olanağı dahi bulamadığı o karmaşık ve bunalımlı zaman kesiti irdeleniyor. Bahsedilen süreçte inançlarının getirdiği barış mesajı ışığında sağduyulu duruşlarından taviz vermeyen bir avuç gencin hikayesi de işleniyor. İzleyenlere, bir dönemin gençlik hareketlerini etkileyen koşulları daha soğukkanlı ve hakkaniyet temelinde bir değerlendirme imkanı da sunuluyor. ‘Sevda Kuşun Kanadında’nın ilk bölümünde; Arif’in (Murat Ünalmış) Hukuk Fakültesi’ne girme mücadelesi, aynı fakültede okuyan Tümay’ın (Deniz Baysal) hiçbir uyarıya kulak asmadan siyasi eylemlere katılması, Zafer (Yavuz Bingöl)’in kızı Tümay ile zorlu ilişkisi ilk bölümde en çok üzerinde durulacak konular. Amerika Konsolosu’nun aracına düzenlenen eylem, bu eylemi düzenleyenler arasında bulunan Tümay ve bu eylem esnasında arada kalan sünnet çocuklarını koruyan Arif… Sonrasında Hukuk Fakültesi’nde yine bir eylem ve yine kavga gürültü arasında gözlerini birbirinden alamayan iki genç. Bu aşkın imkanı var mı? Tümay babası ile arasını düzeltebilecek mi? Peki Zafer Arif’ten hoşlanacak mı? Tüm soruların cevabı Sevda Kuşun Kanadında ilk bölümde yanıt buldu.

Sevda Kuşun Kanadında her Cuma saat 20:00’da TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Yönetmenliğini Yasin Uslu'nun yaptığı dizinin yapımcılığını Ahmet Nesin Şahin üstlenmiş. İlk bölümüyle 29 Nisan cuma günü ekranlara gelen dizi bu haftaki bölümüyle izleyicinin beğenisini kazanmaya çalışacak. 

Sevda Kuşun Kanadında yeni bölümüyle 6 Mayıs cuma günü saat 20.00'da TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li Sarıyer Belediyesi'nde torpil: Başkan Yardımcısının eşi müdür oldu
Ortadoğu’da savaş dahil başka krizlerin ilk vuracağı ülkelerden birisi de Türkiye