Sevda Kuşun Kanadında 3. bölüm fragmanı yayında!

Sevda Kuşun Kanadında 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sevda Kuşun Kanadında 6 Mayıs 2016 Cuma günü yayınlanan bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Sevda Kuşun Kanadında 3. bölümde neler yaşanacak? Arif Ünlü'yü kim vuruyor? Sevda Kuşun Kanadında yeni bölüm fragmanı haber7.com'da..

Sevda Kuşun Kanadında 3. bölüm fragmanı yayında!
Sevda Kuşun Kanadında 3. bölüm fragmanı yayında!
GİRİŞ 13.05.2016 17:36 GÜNCELLEME 13.05.2016 17:37

TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz hafta cuma günü yayınlanmaya başlayan dizi Sevda Kuşun Kanadında izleyicinin büyük beğenisini kazanmayı başardı. Dün akşam izleyicisiyle bulaşan Sevda Kuşun Kanadında dizisi dizi severleri ekran başına topladı. Peki gelecek haftaki bölümde neler yaşanacak? Sevda Kuşun Kanadında yeni bölümde Arif Ünlü vuruluyor. Arfi Ünlü'nün vurulduğu silah Tümay'ın cebinden çıkıyor. Arif Ünlü'yü Tümay mı vurdu? Zafer kızını kurtarabilecek mi? Sevda Kuşun Kanadında 3. bölümüyle 13 Mayıs cuma günü ekranlara gelecek. Sevda Kuşun Kanadında yeni bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Dizinin başrollerinde Yavuz Bingöl(Zafer), Deniz Baysal(Tümay), Murat Ünalmış, (Arif) İlker Kızmaz, (Tarık) Ufuk Bayraktar (Ömer) Müge Boz (Işık) Bahadır Yenişehirlioğlu (Hüsnü) Emel Dede (Leyla) Tolga Ortancıl (Halit) Özge Sezince (Nesteren) ve Derda Yasir Yenal (Mustafa)​ yer alıyor. Sevda kuşun Kanadında 3. bölümde neler yaşanacak? 68 kuşağı gençlik hareketinin Türkiye'ye olan yansımalarını ele alan dizide 2. bölümde solcuların kahvesi tarandı. Sol ve ülkücü grupların karşı karşıya geldiği dizinin arada kalan karakteri ise Arif Ünlü. Dizide Arif Ünlü imam hatipli bir üniversite öğrencisi. Peki 3. bölümde Arif Ünlü neden vuruluyor? Arif'i kim vuruyor? İşte Sevda Kuşun kanadında 3. bölüm fragmanı..

SEVDA KUŞUN KANADINDA 3.BÖLÜM FRAGMANI 

Sevda Kuşun Kanadında 2.Bölümde neler oldu?

Solcuların taranan kahvehanesinde yaralanan Tarık’ı Arif’in yardımıyla hastaneye yetiştirirler. Bunun üzerine Tümay ise bu gizemli delikanlıyı daha yakından tanımak ister. İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu öğrenen Tümay için Arif, kendisinin pek de tanımadığı bir dünyaya mensuptur. Hayata farklı pencerelerden bakan Arif ile Tümay’ın yolları üniversitede bir kez daha kesişecektir. Ve bu sefer beklenmedik bir olay neticesinde Arif ile Tümay karşı karşıya gelecektir.Zafer cephesinde ise durum farklıdır. Bir yandan ayrı yaşadığı nikahlı eşi Esma’nın boşanalım diye öne çıkışını durdurmalı diğer yandan birlikte yaşadığı Nesteren ile sessiz sedasız yoluna devam etmelidir. Tüm bunların yanında ‘irtica dosyası’ önünde, milleti nasıl sindireceklerini kurmaylarıyla tartışan Zafer beklenmedik bir olayla karşılaşır. Solcuların kahvehanesini ve Ülkü Derneği Başkanı Ömer’in dükkanını kendisinden habersiz kim kurşunlatmıştır? Zafer kendi kontrolü dışında gelişen bu olayın peşine düşer ve sonunda sürpriz bir isimle karşılaşır. Bu arada solcular hukuk fakültesini işgal etme kararı sonrası harekete geçer. Ülkücüler buna karşı hamle yapmayı planlar. Arif ve arkadaşlarının başını çektiği Milli Türk Talebe Birliği’nin üniversitedeki bu işgal karşısında nasıl bir tavır alacağı ise merak konusudur. Yakın tarihimizin bir dönemine ışık tutan Sevda Kuşun Kanadında, heyecan dozu yüksek, imkansız bir aşk hikayesinin anlatıldığı 2. bölümüyle 6 Mayıs Cuma Saat 20:00’de TRT1’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu