Diriliş Ertuğrul 59. bölüm TRT 1 izle (25 Mayıs Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle 11 Mayıs 2016 çarşamba günü ekranlara geldi. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gelecek hafta Diriliş Ertuğrul'da neler yaşanacak? İşte TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul 59. bölümde Hayme Ana, Ertuğrul bundan gayrı benim oğlum değil, diyor. Peki neden? Diriliş Ertuğrul 59. bölüm (Son bölüm) izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul 59. bölüm TRT 1 izle (25 Mayıs Çarşamba)
Diriliş Ertuğrul 59. bölüm TRT 1 izle (25 Mayıs Çarşamba)
GİRİŞ 25.05.2016 17:22 GÜNCELLEME 25.05.2016 17:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarının aksiyon dolu dizisi Diriliş Ertuğrul geçtiğimiz hafta ekranlara gelmedi. Peki 25 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak dizinin 59. bölümünde neler yaşanacak?

TRT 1 ekranlarında izleyici ekran başına toplayan dizi Diriliş Ertuğrul'un 59. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Diriliş Ertuğrul 59. bölüm ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar ve daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz.

25 Mayıs çarşamba akşamı ekranlara gelecek Diriliş Ertuğrul 59. bölüm fragmanı haberimizde.. 

Diriliş Ertuğrul 59. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki bağlantıya tıklayarak yeni bölümü izleyebilirsiniz. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 59. BÖLÜM İZLE

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 59. BÖLÜM FRAGMANI 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 59. BÖLÜM BU HAFTA NEDEN YAYINLANMADI?

Diriliş Ertuğrul 59. bölüm fragmanı heyecanla beklenirken, dizinin yapım şirketinden kötü haber geldi. Dün akşam 58. son bölümü ile seyirci karşısına çıkan Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmadı. UEFA Avrupa Ligi maçları nedeniyle yayınlanmayacak olan Diriliş Ertuğrul 59. bölümünün 25 Mayıs'ta ekrana gelmesi bekleniyor.

Dizinin ertelenmesinin sebebi ise UEFA Avrupa Ligi’nin final maçı’nın naklen TRT1’den yayınlanacak olması gösterildi. Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Tekden Film’den yapılan açıklamada “Diriliş Ertuğrul’un 59. bölümü önümüzdeki hafta UEFA Avrupa Ligi Final yayını nedeniyle 25 Mayıs’ta yayınlanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz” denildi.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 59. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gelecek hafta Diriliş Ertuğrul'da neler yaşanacak? İşte TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul 59. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Dizinin bu haftaki bölümünde heyecan doruktaydı. Gökçe Hatun ve Tuğtekin'in cenazeleri obaya getirildi. Gökçe Hatun'un cansız bedeniyle karşılaşan Selcan'ın yaşadığı acı dolu sahneler izleyenlere üzücü anlar yaşattı. Peki  her hafta izleyicisine heyecan dolu anlar yaşatmayı başaran Diriliş Ertuğrul'da gelecek hafta neler yaşanacak? 

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul her çarşamba yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Dizinin başrollerinde yer alan  Engin Altan Düzyatan (Ertuğrul), Kaan Taşaner (Gündoğdu), Hülya Darcan (Hayme Ana), Esra Bilgiç (Halime) ve  Didem Balçın (Selcan)'ın hayat verdiği dizi iki sezondur izleyicinin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Diriliş Ertuğrul 58.bölümde Hayme Hatun ve oğlu Gündoğdu askerlerin obada Ertuğrul'u araması üzerine Sadettin Köpek'in çadırına giderler. Hayme Hatun ve oğlu Gündoğdu, çadıra girdiklerinde Noyan'da arka tarafta onları dinlemektedir. Hayme Hatun, askerlerin obama gelip oğlumu aradı, duydum ki oğlumun canına kastın varmış deyince Sadettin Köpek Adaletin icab ettiğini yapmak benim vazifemdir. Her kim ki onu korumaya kalkar akıbeti aynı olur diyerek Hayme Hatun ve Gündoğdu'ya meydan okudu. Sadettin Köpek'e karşılık Gündoğdu, kardeşim Ertuğrul devlete isyan etmek gibi bir derdi yoktur oda şehzade Yiğit'te masumdur diyerek Ertuğrul'un masum olduğunu savundu. Peki Ertuğrul ve yaralı olan Yiğit'in akıbeti ne olacak? Ertuğrul bu iftiradan nasıl kurtulacak? Merakla beklenen yeni bölümde sorular cevabını bulacak.

Diriliş Ertuğrul 59. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak Diriliş Ertuğrul 59. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz yeni bölüm fragmanına haber7.com'dan ulaşabilirsiniz. 

 Ertuğrul’un yeni planı ne olacak?
 
TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş “Ertuğrul”un 58.Bölümünde Ertuğrul, Tuğtekin ve Sungur Tekin, Noyan’ın mağarasına baskın yapmışlardır. Ancak Noyan’ı bulamadıkları gibi büyük bir de sürprizle karşılaşırlar. Noyan, mağaraya Gökçe’nin elbisesiyle birlikte bir mesaj bırakmıştır. Noyan ise Gökçe’yi almak için mezarlık yakınlarına gitmiştir. Boğaç’ın yönlendirmesiyle Gökçe, mezarlık yakınlarına gelmiş, Noyan tarafından yakalanmıştır. Noyan, Hayme, Gündoğdu ve Selcan’a rağmen Gökçe’yi alarak oradan kaçmayı başarmıştır. Gökçe, Goncagül ile karşılaştığında büyük bir şaşkınlık yaşar. Obaya döndüğünde Gökçe’nin kaçırıldığını öğrenen Tuğtekin, adeta yıkılmıştır. Hayme ve Ertuğrul, Tuğtekin’i teskin ederek fevri davranmamasını tavsiye ederler. Ertuğrul Gökçe’nin kaçırılışının arkasında obadan biri olduğunu söyler. Lakin hainin kim olduğuna dair kimsenin bir fikri yoktur. Tuğtekin, bir anda kendine gelerek, hainin Boğaç olduğunu söyler. Sonrasında yaşanan durum Tuğtekin’i haklı çıkarmıştır. Gökçe, elindeki bağlardan kurtularak Goncagül’ü öldürmüştür. Diğer yandan saadettin Köpek’in yeni planı Tuğtekin’i tuzağa düşürmektir. Bunun için de yine Boğaç’ı kullanır. Yiğit ise Ertuğrul’a mektup yazarak, kendisine biat etmesini istemektedir.

Oba'da işler iyice karışıyor, Sadettin Köpek'in oyununa gelen Kudret, Ertuğrul haklıydı, hepsi senin oyunundu diyerek oyuna geldiğini anlıyor. Sadettin Köpek ise Kudrete karşılık olarak, Kudret bu topraklarda güçte kudrette benimdir. Sen bunu anlayamamışsın. İndi bana itaat etmemenin bedelini ödeyeceksin, diyerek Kudret'in boğazını kesti. Diğer yandan Sadettin Köpek, Tuğtekin ve Gongagül'ün ölmesini isterken Gökçe Hatunu öldürdüğü için Bağcı Noyan'a çıkışarak, Gökçe yaşayacaktı, onu Sungur Tekin'e verecektim, dedi. Öte yandan kardeşinin acısıyla kahrolan Selcan Hatun'u Halime teskin etmeye çalışmaktadır.
 
TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Yiğit’in mektubuyla onun yanına giden Ertuğrul’u neler beklemektedir? Ertuğrul, Yiğit’i kurtarabilecek midir? Tuğtekin ve Noyan karşılaşmasındaki sürpriz nedir? Noyan, bu kez Tuğtekin’in elinden kurtulabilecek midir? Obaya gelen Ertuğrul, Sungur Tekin’le niçin tartışacaktır?  Ertuğrul’un, Boğaç ve Noyan’ı bulmak için planı nedir? Saadettin Köpek hangi hamleleri yapacaktır? Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 58. Bölümde…

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM FRAGMANI

Diriliş Ertuğrul 58.bölüm 11 Mayıs 2016 çarşamba günü ekranlara geldi. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gelecek hafta Diriliş Ertuğrul'da neler yaşanacak? İşte TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul 59. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Dizinin bu haftaki bölümünde heyecan doruktaydı. Gökçe Hatun ve Tuğtekin'in cenazeleri obaya getirildi. Gökçe Hatun'un cansız bedeniyle karşılaşan Selcan'ın yaşadığı acı dolu sahneler izleyenlere üzücü anlar yaşattı. Peki  her hafta izleyicisine heyecan dolu anlar yaşatmayı başaran Diriliş Ertuğrul'da gelecek hafta neler yaşanacak? 

 

YORUMLAR 2
  • Yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Olur mu öyle şey kardeşim.Diziyi maçtan önce veya sonrasında oynatın sizde.
    Cevapla
  • erturul 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki