Kırgın Çiçekler 47. bölüm fragmanı yayınlandı (23 Mayıs 2016)

Kırgın Çiçekler 47. bölümüyle gelecek hafta pazartesi günü ATV ekranlarına gelecek. Kırgın Çiçekler 47. bölüm fragmanında Kemal Emniyete götürülüyor. Peki Kemal şimdi nasıl kurtulacak? Kırgın Çiçekler 47. bölüm fragmanı ve son bölüm özetine haber7.com'dan ulaşabilirsiniz.

Kırgın Çiçekler 47. bölüm fragmanı yayınlandı (23 Mayıs 2016)
Kırgın Çiçekler 47. bölüm fragmanı yayınlandı (23 Mayıs 2016)
GİRİŞ 23.05.2016 09:11 GÜNCELLEME 23.05.2016 09:11

Kırgın Çiçekler 47. bölümüyle gelecek hafta pazartesi günü ATV ekranlarına gelecek. Kırgın Çiçekler 47. bölüm fragmanında Kemal Emniyete götürülüyor. Peki Kemal şimdi nasıl kurtulacak? Kırgın Çiçekler 47. bölüm fragmanı ve özetine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kırgın Çiçekler, bu hafta 47. bölümüyle ekranlara gelecek dizide her bölümünde ayrı bir sürpriz yaşanıyor. Bu hafta yayınlanacak yeni bölümde ise Songül yüzme yarışmasına katılıyor. Hocasıyla yarışa hazırlanan Songül yüzme yarışında başarılı olabilecek mi? Güney, Songül'ü okul arkadaşından kıskanır ve kavga çıkartır. Öte yandan polisler tarafından emniyete görülen Kemal, iftiraya uğradığını söyler. Kemal'i ihbar eden Eylül mü? Kemal hapse mi girecek? Cemre'yi arkadaşları bulabilecek mi? Tüm soruların cevabı merakla beklenen Kırgın Çiçekler 47. bölümde yanıtını bulacak. Kırgın Çiçekler 47.bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

KIRGIN ÇİÇEKLER 47.BÖLÜM FRAGMANI 

KIRGIN ÇİÇEKLER 47.BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Cemre, akıl hastanesinden kurtulabilecek mi?

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

KIRGIN ÇİÇEKLER 46. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Emel, Cemre’nin velayetini almak için Neriman’ın karşısına çıkar.

Emel, Cemre'nin velayetini almak için Neriman'ın karşısına çıkar. Kızlar engel olmak için Feride'nin yardımını ister. Defne, Nazan'ın kızlarla işbirliğine girmesinden rahatsız olur. Planlarını bozmak için gizlice kızları takibe alır. Cemre, Defne yüzünden çok zor bir durumun içine düşer. Meral, artık çektiği acıya dayanamayarak intikam almak için İhsan'ın karşısına çıkar. Nezihe ile evlenme ihtimali ortadan kalkan Kemal, Eylül'ü suçlayarak yurdun kapısına dayanır. Kemal'in tehditleriyle bunalan Eylül tüm dengeleri değiştirecek bir karar alır.

KIRGIN ÇİÇEKLER 45.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kader annesini o halde görünce...

Nazan'ı öldürdüğünü polise söyleyen Cemre, gözetim altına alınır. Kızlar ve Feride şüphe içindedir. Karakola gelen Emel'i suçlarlar. Meral, İhsan'dan intikam almak için girdiği evde kapana kısılır. Kemal ve Mesude boşanmak için hâkim karşısına çıkar. Eylül, sonunda evine dönebileceği için umutludur. Ekrem'le gelecek planları bozulan Banu, olaylardan Kader'i sorumlu tutar. Ölümle yüzleşen Nazan ise korku içindedir. Emel, Cemre'nin velayetini almak üzere harekete geçince, kızlar Cemre'yi kurtarmak için sürpriz bir işbirliğine girişirler…

Kırgın Çiçekler: Oyuncu Kadrosu

Özgür Çevik (Toprak)

İpek Karapınar (Feride)

Biran Damla Yılmaz (Eylül)

Gökçe Akyıldız (Songül)

Hazar Motan (Cemre)

Çağla Irmak (Kader)

Aleyna Solaker (Meral)

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'