Sensiz Olmaz 33. bölüm KANAL 7 izle! (18 Mayıs 2016-Çarşamba)

Sensiz Olmaz (Rangrasiya) 33. bölüm yayınlandı. Sensiz Olmaz 33. son bölümü ve fragmanı haber7.com'da.. Rudra ve Paro’nun büyüleyici aşk öyküsünün anlatıldığı dizinin son bölümünü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayabilirsiniz. Sensiz Olmaz 33. bölüm haber7.com'da.

Sensiz Olmaz 33. bölüm KANAL 7 izle! (18 Mayıs 2016-Çarşamba)
Sensiz Olmaz 33. bölüm KANAL 7 izle! (18 Mayıs 2016-Çarşamba)
GİRİŞ 19.05.2016 16:09 GÜNCELLEME 19.05.2016 16:10

Sensiz Olmaz (Rangrasiya) 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Sensiz Olmaz 33. bölüm fragmanı haber7.com'da.. Rudra ve Paro’nun büyüleyici aşk öyküsünün anlatıldığı dizinin yeni bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Kanal 7 ekranlarının beğeniyle izlenen Hint dizisi Sensiz Olmaz’da bugün, Annesinin kendisi ile birlikte yaşamasına katlanamayan Rudra, Paro ile birlikte balayına çıkmaya karar verir. Dilsher, Rudra’nın annesine karşı duyduğu öfkenin sebebinin küçükken ona söylediği yalanlar olduğunu anlatır. Mala ve Paro’nun konuşmalarını gizlice dinleyen Rudra, gerçekleri öğrendikten sonra ne yapacak?

SENSİZ OLMAZ 34. BÖLÜM (19 MAYIS PERŞEMBE)

SENSİZ OLMAZ 33. BÖLÜM FRAGMANI 

Sensiz Olmaz 33. Bölümde neler yaşanacak?

Rudra, Laila’ya annesini kurtarmış olmasının kendisine karşı hissettiği duyguları değiştirmeyeceğini söyler. Mala’nın gerçek hikayesini öğrenen Paro, Rudra’dan onu affetmesini ister ancak Rudra’nın içindeki nefret ateşi hala sönmemiştir. Dilsher, geçmişte yaşananları Danver, Mohini ve Paro’ya anlatarak karısının evi terk etmesinin tek sebebinin kendisi olduğunu söyler. Annesinin evdeki varlığına daha fazla tahammül edemeyen Rudra, Paro’ya bir sürpriz yapar ve ona balayına çıkmak istediğini söyler. Mala, Paro’ya başından geçenleri anlatırken Rudra konuşmalara kulak misafiri olur. 

SENSİZ OLMAZ 33.BÖLÜM İZLE

Sensiz Olmaz 33. bölüm yayınlanır yayınlanmaz yukarıdaki bağlantıya tıklayarak yeni bçlümü izleyebilirsiniz.

SENSİZ OLMAZ 32.BÖLÜM İZLE

SENSİZ OLMAZ 32. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

SENSİZ OLMAZ 32. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dilsher ve Rudra’ya karşı duyduğu nefretin gerçek sebebini açıklayan Mohini evi terk etmek ister. Mala’yı kurtardığı için Rudra’nın kendisini affedeceğini düşünen Laila büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Mohini’nin açıklamalarının ardından evden kaçmaya karar veren Mala, Paro’ya bir mektup yazarak konaktan ayrılır. Mektubu gören Rudra sinir krizi geçirir ancak Paro’nun isteği üzerine annesini aramaya karar verir. İkili birlikte Mala’yı ararken onu sürpriz bir ismin evinde bulur. Mohini onun geri dönüşünün ardından konakta yeniden söz sahibi olmak için yeni bir plan yapar.

Sensiz Olmaz: Oyuncu Kadrosu

-Sanaya Irani

-Ashish Sharma

-Ankita Sharma

-Ananya Khare

-Sanjiv Jotangia

-Sanjiv Jotangia

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'