Paramparça 67. bölüm fragmanı (son bölüm) yayında: 23 Mayıs Pazartesi!

Paramparça 67. bölüm gelecek hafta Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Her bölümde izleyenlere nefes kesen anlar yaşatan sevilen dizi Paramparça iki sezondur STAR TV'de yayınlanıyor. Peki Paramparça 67. son bölümde neler yaşanacak? Paramparça 67.bölüm fragmanına ve dizinin yeni bölümüne ilişkin detaylara detaylara haber7.com'dan ulaşabilirsiniz.

Paramparça 67. bölüm fragmanı (son bölüm) yayında: 23 Mayıs Pazartesi!
Paramparça 67. bölüm fragmanı (son bölüm) yayında: 23 Mayıs Pazartesi!
GİRİŞ 19.05.2016 08:49 GÜNCELLEME 19.05.2016 08:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Paramparça 67. bölüm gelecek hafta Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Her bölümde izleyenlere nefes kesen anlar yaşatan sevilen dizi Paramparça iki sezondur STAR TV'de izleyicinin beğenisini topluyor. Peki Paramparça 67. bölümde neler yaşanacak? Paramparça 67.bölüm fragmanına ve detaylara haber7.com'dan ulaşabilirsiniz. 

Paramparça 67. bölüm fragmanında heyecan dolu sahneler yaşanıyor. Ozan annesinin hisselerini yönetecek mi? Cihan'la Dilara arasında esen soğuk rüzgar sonrasında Dilara, Cihan ben seni yerinden yurdundan etmek istemiyorum, diyerek Cihan'ın evden ayırılmasını istemez. Cihan ise sen beni yerimden yurdundan çoktan ettin Dilara, diyerek evi Dilara'ya bırakır. Öte yandan Ozan cephesinde ilginç olaylar yaşanmaktadır. Dilara hisselerinini Ozan'ın yönetmesini ister.  Harun ise Dilara'dan çocukları için yeniden başlamak için bir şans ister. Dilara Harun'un teklifini kabul edecek mi? Paramparça 67. bölüm 23 Mayıs Pazartesi günü ekranlara gelecek. Paramparça 67. bölüm fragmanına ve geçen haftalarda neler yaşandığına haberimizden ulaşabilirsiniz. 

PARAMPARÇA 67.BÖLÜM FRAGMANI 

PARAMPARÇA'DA GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA NELER YAŞANDI?

‘Tanık Ozan’ Şoku
Mahkemesi görülen Dilara’nın davasına şahit olarak Ozan’ın adının okunması mahkeme salonunda soğuk duş etkisi yaratır. Dilara tutuklanarak cezaevine götürülür. Cansu perişanken, Hazal yine kendi çıkarlarının peşindedir. 

Harun devreye giriyor!
Harun, Candan’ı bulur ve Dilara ile ilgili kaydı kendisine vermesi ve şikayetinden vazgeçmesi için tehdit eder. Candan bunu da kullanır ve Ozan’a Harun tarafından tehdit edildiğini söyler. Ozan bu kez Candan’ın yanından hiç ayrılmayacaktır... 

Büyük Yüzleşme
Aynı günlerde Ayşe, işe ihtiyacı olduğunu söyleyen hastası Hatice’yi, Maide Hanım ile tanıştırmak için eve götürür. Oysa ikilinin tanışıklıkları çok eski yıllara dayanmaktadır ve  Ayşe bu durumdan asla haberdar olmamalıdır. 

Yalıda tatsız tesadüf
Öte yandan, Demir Alaz’ın kendi oğlu olduğunu ve çok büyük bir hata yaptığını anlayan Harun, Dilara’dan özür dilemek ister ancak Dilara affetmez. Çaresiz kalan Harun, oğlunu görmek için gizlice yalıya gider. Tam o sırada Cihan da Cansu ile birlikte Demir Alaz’ı almaya gelmiştir...

Kim vuruldu?

Dilara’nın Harun ile görüştüğünü öğrenen Cihan öfkeden deliye döner. Dilara, Cihan’ın ısrarlı aramalarına yanıt veremez çünkü, o da aynı saatlerde Candan’ın evindedir. Candan’a Ozan’dan uzak durmasını söyler ve gözdağı vermek için silahını Candan’a doğrultur. O sırada Ozan da eve gelir ve silahın ateş almasıyla olayların seyri değişir. 

Dilara hapiste!

Sırtından hançerlendiğini düşünen Cihan, Cansu’nun tüm engelleme çabalarına karşı Dilara’yı evden kovar. Dilara’ya bir darbe de Harun’dan gelir. Harun, Demir Alaz’ın kendi oğlu olmadığını söyler. Dilara için her şey gittikçe zorlaşırken, polislerler Dilara’yı almak için eve gelmiştir. Dilara çok büyük bir suçla itham edilmektedir; üstelik aleyhinde tanıklık yapacak kişi, herkesi şoke edecek bir isimdir. 

O, Senin çocuğun değil! 
Harun ve Dilara yeni hayatlarına doğru yola çıkmaya hazırlanırken Maide Hanım’dan gelen bir telefon tüm dengeleri değiştirir. Maide Hanım’ın verdiği bilgiye göre, Demir Alaz, Harun’un değil Cihan’ın çocuğudur. 

İntikam için Candan'la işbirliği 
Ozan’a Harun’u sevdiğini söyleyen Dilara, işin ucunun Candan-Ozan beraberliğine kadar gideceğini aklına bile getirmez. Candan ve Ozan’ın hayli samimi pozlarla çekilmiş fotoğraflarını gören Cihan beyninden vurulmuşa döner. 

Boşanmak istiyorum!
Öte yandan Ayşe’ye her geçen gün tutkuyla bağlanan Cihan, Dilara’ya boşanmak istediğini söyler. Dilara bu durumu mutlulukla karşılarken olan olur; Cihan, Harun ile Dilara’nın hala görüştüklerini öğrenir. 

Yalıya Baskın
Medyada yer alan mutlu aile tablosu fotoğrafları ortalığın karışmasına sebep olur. Ayşe, Cihan’ın bir yandan kendisiyle ilişki yaşadığını, öte yandan Dilara ile mutlu bir evliliği olduğunu düşünür. Harun ise, oğlu Demir’i Cihan ile görünce beyninden vurulmuşa döner. Üzerine bir de Maide Hanım, “Dilara seni oyalıyor” deyince, Harun soluğu yalıda alır.

En zor karar
Harun’un Demir’i kaçırmasına engel olamayan Dilara, Cansu ile birlikte Harun’un peşine düşer. Harun, Dilara’ya seçme şansı bırakmayacak bir teklifle gelir. Ya Cihan ve çocuklarını bırakıp kendisiyle gelecek ya da bir daha bebeğinin yüzünü göremeyecektir...

Dizinin yayın günü: Her Pazartesi 

Dizinin yayın saati: 20.00

Yöetmenliğini Altan Dönmez'in yaptığı dizinin başrollerinde Erkan Petekkaya(Cihan), Ebru Özkan(Dilara), Barış Falay, Ahu Yağtu, Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar, Cemal Hünal, Hümeyra, Güneş Emir, Şükran Ovalı, Burak Tozkoparan, Civan Canova, Tolga Tekin'in yer aldığı dizi iki sezondur STAR TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. 

YORUMLAR 1
  • merhaba 7 yıl önce Şikayet Et
    bu kadinda yaslanmis be
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı