Sevda Kuşun Kanadında 4. bölüm (SON BÖLÜM) TRT 1 izle!

Sevda Kuşun Kanadında TRT 1 ekranlarında 4. kez izleyicisiyle buluştu. Bu hafta 4. bölümüyle ekranlara gelecek dizinin yeni bölümünde neler yaşandı? Sevda Kuşun Kanadında 4. bölüm TRT 1 ekranlarında cuma akşamı yayınlandı. Heyecan dolu yeni bölüme haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sevda Kuşun Kanadında 4. bölüm (SON BÖLÜM) TRT 1 izle!
Sevda Kuşun Kanadında 4. bölüm (SON BÖLÜM) TRT 1 izle!
GİRİŞ 21.05.2016 09:08 GÜNCELLEME 21.05.2016 09:08

Sevda Kuşun Kanadında TRT 1 ekranlarında 4. kez izleyicisiyle buluştu. Bu hafta 4. bölümüyle ekranlara gelecek dizinin yeni bölümünde neler yaşandı? Sevda Kuşun Kanadında 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevda Kuşun Kanadında 4.bölüm fragmanı ve özeti haber7.com'da.. 

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Sevda Kuşun Kanadında bu hafta 4. bölümüyle ekranlara gelecek. Başrollerinde Murat Ünalmış(Arif), Deniz Baysal(Tümay), Ufuk Bayraktar(Ömer), Müge Boz (Işık), İlker Kızmaz(Tarık) ve Yavuz Bingöl (Zafer)'ün yer aldığı dizide '68 Kuşağı' gençlik hareketi olarak bilinen ve o dönemde farklı coğrafyalardaki gençleri etkileyen hareketin Türkiye'de yaşanan boyutu ele alınıyor. Dizi, ilk etapta, 1968 sonundan başlayarak 1972 yılına kadar yaşanılan olaylardan esinleniyor ve bir imkânsız aşk hikâyesi üzerinden ilerliyor.  Peki Sevda Kuşun Kanadında 4. bölümde neler yaşanacak? Sevda Kuşun Kanadında 4. bölüm fragmanına haber7.com'dan ulaşabilirsiniz. 

SEVDA KUŞUN KANADINDA 4. BÖLÜM FRAGMANI

SEVDA KUŞUN KANADINDA 4. BÖLÜM İZLE 

SEVDA KUŞUN KANADINDA 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

TRT1’in yeni dizisi ‘Sevda Kuşun Kanadında’, 20 Mayıs Cuma akşamı izleyicilerini hüzünlendirecek 4. bölümü ile ekranlarda. Türkiye’de hemen her ailenin bir anısının olduğu, yakın tarihimizin çok önemli bir dönemine kamerasını çeviren ‘Sevda Kuşun Kanadında’nın 4. bölümünde:

Üniversite işgaline karşı çıkan Arif’in başına silah dayanır. Tarık, Arif’in vurulmasını istese de Tümay buna engel olmaya çalışır. Tümay’ın bu tavrına sinirlenen Tarık, bu durumu fırsat bilip Tümay’ı örgütten uzaklaştırmak ister.


İşgal sonrası Beyazıt Kulesi’ne kızıl bayrak çeken solcuların bu provokatif eylemini Zafer en iyi şekilde kullanmak için fitili ateşler, polise işgali sonlandırma emrini verir. Polisin üniversiteye sert biçimde girmesi sonucu kızı Tümay hastanelik olur.
Arif Tümay’ın durumu duyar duymaz hastaneye gider. O sırada Zafer, hastanede iyi bakılamayacağından,  kızını kendi evine götürmeye karar verir. Zafer yarı baygın Tümay’ı evine götürünce Nesteren de bu durumu Esma’ya karşı kullanmak için sinsi bir plan yapar. 

Zeynep ve Mustafa cephesinde de gerginlik had safhaya ulaşır. Arif’in halası Müberra, Hüsnü Bey’in ve çocukların karşı çıkmasına rağmen yeğeni Arif ile kızı Zeynep’i baş göz etmenin hayalini kurar. Müberra Zeynep’in itirazlarından ve hareketlerinden şüphelenip odasını karıştırınca Mustafa’dan gelen mektupları bulur.

Yakın tarihimizin çok ‘sıcak’ bir dönemine ışık tutan Sevda Kuşun Kanadında, heyecan dozu yüksek 4. bölümüyle 20 Mayıs Cuma Saat 20:00’da TRT1’de.

SEVDA KUŞUN KANADINDA 3.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Üniversitenin solcular tarafından işgali sırasında Arif yaralanmıştır. Arif’i elinde bıçak olan Tarık mı yoksa havaya ateş açan Tümay mı yaralamıştır? Bu sorunun cevabı gizemini korurken hastaneye kaldırılan Arif, cebinde silah bulunması sonucu gözaltına alınır. Tümay ve Ömer, Arif’in suçsuz olduğunu bildiklerinden olaya müdahale ederler ancak sonuç değişmez. Bunun üzerine Tümay, Arif’in haksız yere içeri alındığını anlatıp, babasından (Zafer) yardım ister.
 
Zafer, Tümay’ın isteğiyle Esmalarda aile yemeğine kalır. Bu durum Nesteren’i çıldırtır. Yemeğin sonunda Tümay, beklenmedik bir durumla yüzleşecektir.
 
Bu arada Milli Türk Talebe Birliği’nde, işgal altındaki Hukuk Fakültesi’ne girmeye çalışan Cuma hakkında alınan infaz kararı tartışılmaktadır. Fakülte işgaline karşılık Ömer’in başını çektiği Ülkücüler de karşı bir hamlenin kararını alırlar. Arif ise bu işgal durumuna karşı çıkar ve fakülteye doğru harekete geçer.
 
Yakın tarihimizin çok ‘sıcak’ bir dönemine ışık tutan Sevda Kuşun Kanadında, heyecan dozu yüksek, 3. bölümüyle 13 Mayıs Cuma Saat 20:00’da TRT1’de…

 

SEVDA KUŞUN KANADINDA 2.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Solcuların taranan kahvehanesinde yaralanan Tarık’ı Arif’in yardımıyla hastaneye yetiştirirler. Bunun üzerine Tümay ise bu gizemli delikanlıyı daha yakından tanımak ister. İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu öğrenen Tümay için Arif, kendisinin pek de tanımadığı bir dünyaya mensuptur. Hayata farklı pencerelerden bakan Arif ile Tümay’ın yolları üniversitede bir kez daha kesişecektir. Ve bu sefer beklenmedik bir olay neticesinde Arif ile Tümay karşı karşıya gelecektir.
 
Zafer cephesinde ise durum farklıdır. Bir yandan ayrı yaşadığı nikâhlı eşi Esma’nın boşanalım diye öne çıkışını durdurmalı diğer yandan birlikte yaşadığı Nesteren ile sessiz sedasız yoluna devam etmelidir. Tüm bunların yanında ‘irtica dosyası’ önünde, milleti nasıl sindireceklerini kurmaylarıyla tartışan Zafer beklenmedik bir olayla karşılaşır. Solcuların kahvehanesini ve Ülkü Derneği Başkanı Ömer’in dükkânını kendisinden habersiz kim kurşunlatmıştır? Zafer kendi kontrolü dışında gelişen bu olayın peşine düşer ve sonunda sürpriz bir isimle karşılaşır.
 
Bu arada solcular hukuk fakültesini işgal etme kararı sonrası harekete geçer. Ülkücüler buna karşı hamle yapmayı planlar. Arif ve arkadaşlarının başını çektiği Milli Türk Talebe Birliği’nin üniversitedeki bu işgal karşısında nasıl bir tavır alacağı ise merak konusudur.
 
Yakın tarihimizin bir dönemine ışık tutan Sevda Kuşun Kanadında, heyecan dozu yüksek, imkansız bir aşk hikayesinin anlatıldığı 2. bölümüyle 6 Mayıs Cuma Saat 20:00’de TRT1’de…

SEVDA KUŞUN KANADINDA 1.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hataları, sevapları, tutkuları, umutları ve hayal kırıklıklarıyla bir dönemin gençlerinin hikayesi, Türkiye’nin yaşanmış ancak anlatılamamış ve belki de yeterince anlaşılamamış öyküsü ... Başrollerini Murat Ünalmış, Deniz Baysal, Ufuk Bayraktar, Müge Boz, İlker Kızmaz ve Yavuz Bingöl’ün paylaştığı TRT’nin yeni dizisi ‘Sevda Kuşun Kanadında’da beklenen gün geldi. TRT’nin yeni dönem dizisi ‘Sevda Kuşun Kanadında’, tiryakilik yaratacak ilk bölümü ile bu akşam (29 Nisan Cuma) TRT 1 ekranında.TRT1’in, bir dönem gençliğinin, bir kaç kuşağın, henüz yeterince anlatılamamış bir hikayesi olduğu kadar, bir ülkenin de bugüne kadar henüz yeterince anlaşılamamış bir hikayesini gözler önüne seren, iki yıllık bir emeğin ürünü yeni dizisi “Sevda Kuşun Kanadında”, izleyici ile buluşuyor.Dizide; hataları, sevapları, tutkuları ve umutlarıyla bir döneme damga vuran gençliğin, kutuplaşmalarla, körlemesine karşıtlıklarla, birbirini anlamak olanağı dahi bulamadığı o karmaşık ve bunalımlı zaman kesiti irdeleniyor. Bahsedilen süreçte inançlarının getirdiği barış mesajı ışığında sağduyulu duruşlarından taviz vermeyen bir avuç gencin hikayesi de işleniyor. İzleyenlere, bir dönemin gençlik hareketlerini etkileyen koşulları daha soğukkanlı ve hakkaniyet temelinde bir değerlendirme imkanı da sunuluyor. ‘Sevda Kuşun Kanadında’nın ilk bölümünde; Arif’in (Murat Ünalmış) Hukuk Fakültesi’ne girme mücadelesi, aynı fakültede okuyan Tümay’ın (Deniz Baysal) hiçbir uyarıya kulak asmadan siyasi eylemlere katılması, Zafer (Yavuz Bingöl)’in kızı Tümay ile zorlu ilişkisi ilk bölümde en çok üzerinde durulacak konular. Amerika Konsolosu’nun aracına düzenlenen eylem, bu eylemi düzenleyenler arasında bulunan Tümay ve bu eylem esnasında arada kalan sünnet çocuklarını koruyan Arif… Sonrasında Hukuk Fakültesi’nde yine bir eylem ve yine kavga gürültü arasında gözlerini birbirinden alamayan iki genç. Bu aşkın imkanı var mı? Tümay babası ile arasını düzeltebilecek mi? Peki Zafer Arif’ten hoşlanacak mı?Sevda Kuşun Kanadında her Cuma saat 20:00’da TRT 1 ekranlarında…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'