Kiralık Aşk 48.bölümünde neler olacak? Kiralık Aşk 48.bölüm fragmanı

Star TV ekranlarının en sevilen dizisi olan Kiralık Aşk 48.bölüm fragmanı yayınladı mı? Reytinglerde üst sıralarda yer alan Kiralık Aşk 48.bölümünde neler olacak? İşte dizinin yeni bölümüyle ilgili tüm detaylar

Kiralık Aşk 48.bölümünde neler olacak? Kiralık Aşk 48.bölüm fragmanı
Kiralık Aşk 48.bölümünde neler olacak? Kiralık Aşk 48.bölüm fragmanı
GİRİŞ 23.05.2016 10:01 GÜNCELLEME 23.05.2016 10:01

27 Mayıs cuma günü ekranlara gelecek Kiralık Aşk 48.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sevilen dizi Kiralık Aşk 48.bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden okuyabilirsiniz. İşte Kiralık Aşk dizisinin 48.bölümüyle ilgili her şey

Kiralık Aşk son bölümü ile yine tüm seyirciyi ekrana kilitledi. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan dizinin son bölümünde Defne'nin sırrını öğrenen Ömer'in kararı ne olacak? 



KİRALIK AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ

Ömer mektubu okudu mu?
 
Defne mektubu bıraktı okusun diye ve dönüp evine gitti. Artık ne olacaksa olsun diyor. Peki Ömer ne tepki verecek? 

Nihayet bütün sır çözülecek mi? Neriman kendini kurtarmanın derdine düşüyor. Gelişmeler Neriman ve Koray’ı karşı karşıya getiriyor. İki yakın arkadaş küsüp ayrılıyorlar. 
 
Dergi çekimi nihayet gerçekleşiyor. Hem de Defne ve Ömer için öyle bir zamana denk geliyor ki, işler iyice değişik bir hal alıyor. Bütün bunlar sırasında, Defne’nin doğum günü gelip çatıyor.

kiralık-ask-48-bolum-izle-65465

KİRALIK AŞK 46. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk yeni bölümünde, Fikret'in mektubu Ömer'e ulaşıyor! Gerçeklerin ortaya çıkmaması için artık hiçbir neden kalmadı. Defnenin ise olanları saklayacak enerjisi kalmadı. Mektup Ömer'e ulaştıktan sonra beklemeye başlıyor. Ömer her şeyi mektuptan okuyup öğrensin diye...

Ömer’in evi alması karşısında Defne karmakarışık..   Durumu öğrenen Neriman ise konuya hemen el atıyor ama onun da önünde büyük bir engel var. Bir yandan da Passionis’e, Ömer’in Defne’ye ev aldığı haberi hızla yayılıyor.

Peki mektubun Ömer'e ulaşması ile her şey bir bir çözülecek mi acaba? Defne’nin ev konusu çözülüyor mu? Ömer nasıl özür dileyecek, Defne'ye kendini anlatabilecek mi? sorusu Kiralık Aşk 46. yeni bölümünde yanıt bulacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?