Sensiz Olmaz 37. bölüm ve fragmanı KANAL 7 izle!(24 Mayıs 2016- Salı)

Sensiz Olmaz 37. bölümüyle 24 Mayıs Salı günü ekranlara gelecek. Sensiz Olmaz 37. bölümde nelere olacak? Rudra ve Paro'nun aşk hikayesini konu alan dizi hafta içi her gün KANAL 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Sensiz Olmaz'ın yeni bölümü saat 16.00'da KANAL 7 ekranlarında olacak. Peki Sensiz Olmaz 37. yeni bölüm fragmanına haber7.com'dan ulaşabilirsiniz. İşte Sensiz Olmaz son bölümle ilgili ayrıntılar haberimizde..

Sensiz Olmaz 37. bölüm ve fragmanı KANAL 7 izle!(24 Mayıs 2016- Salı)
Sensiz Olmaz 37. bölüm ve fragmanı KANAL 7 izle!(24 Mayıs 2016- Salı)
GİRİŞ 25.05.2016 17:13 GÜNCELLEME 25.05.2016 17:13

Sensiz Olmaz 37. bölümüyle 24 Mayıs Salı günü ekranlara gelecek. Sensiz Olmaz 37. bölümde nelere olacak? Rudra ve Paro'nun aşk hikayesini konu alan dizi hafta içi her gün KANAL 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Sensiz Olmaz'ın yeni bölümü saat 16.00'da KANAL 7 ekranlarında olacak. Peki Sensiz Olmaz 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.. 

Sensiz Olmaz( Rangrasiya) Rudra ve Paro'nun arasındaki büyüleyici aşkı konu alıyor. Yayınlanan her bölümde reyting rekorları kıran dizi sevenlerini her bölümde ekran başına kilitliyor. Sevilen hint dizisi Sensiz Olmaz orjinal adı Rangrasiya bugün 36. bölümüyle ekranlara gelecek. Bugün ekranlara gelecek Sensiz Olmaz 36. yeni bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki yarın yayınlanacak Sensiz Olmaz 37. bölümde neler yaşanacak? Sensiz Olmaz 37. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz yeni bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

SENSİZ OLMAZ 37. BÖLÜM FRAGMANI 

Sensiz Olmaz 37. bölüm yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki bağlantılara tıklayarak yeni bölüm ve fragmanına ulaşabilirsiniz. 

SENSİZ OLMAZ 37. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

SENSİZ OLMAZ 37.BÖLÜM İZLE 

SENSİZ OLMAZ 37.BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

24 Mayıs Salı

PARO, SHANTAU’DAN ŞÜPHELENİR

Kanal 7 ekranlarının tutkuyla izlenen Hint dizisi Sensiz Olmaz’da bugün, Mohini, oğlunun kaçırılması hakkındaki gerçekleri bilse de Maithili’ye hiçbir şey söylemez. Samrat’ın izini süren Paro ve Shantu çok geçmeden onu bulurlar. Shatbandi ile Samrat yerine Sumer’in evlendiğini öğrenen Mohini ise bu duruma çok sinirlenir.

37. Bölüm

Maithili, Samrat’ın kaçırılmasının ardından büyük bir üzüntü yaşarken Mohini de ikiyüzlülüğünü sürdürmektedir. Sisodikana’nın adamları tarafından rehin alınan Samrat, Shantu ve Paro’nun yardımı ile kurtulur. Samrat’ı elinden kaçıran Sisodikana ise kızının düğününü yarım bırakmak niyetinde değildir ve Sumer’i zorla Shatabdi ile evlendirir. Yaşananları öğrendiğinde büyük bir şaşkınlık yaşayan Mohini ise hem Danver hem de Samrat’ın hışmına uğrar. Diğer yandan Paro, Sunehri üzerinden aileye daha da yakın olmak isteyen Shantu’dan şüphelenmeye başlar.

Bugün yayınlanacak Sensiz Olmaz 36. bölümde, Rudra kendisi için hazırlanan sürpriz doğum günü partisinin ardından Paro ile birlikte çıkar. BSD Karargâhından geldiğini söyleyen bir adam görevinin Rudra ve Paro’nun can güvenliğini sağlamak için konakta yaşayacağını söyler. Rudra’nın gözü artık onun üzerindedir.

SENSİZ OLMAZ 36.BÖLÜM FRAGMANI

SENSİZ OLMAZ 36. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Rudra, Paro ile ilgili tehdit telefonunun ardından Aman ile birlikte hemen konağa gider ancak başka bir sürprizle karşılaşır. Konaktakiler ve General Singh, Rudra için özel bir doğum günü partisi hazırlamıştır. Partinin ardından Rudra ve Paro, balayına tatiline çıkmak için Jaipur şehrine doğru yola çıkarlar ancak yolda başlarına beklenmedik bir olay gelince korku dolu anlar yaşayan ikili yeniden eve dönerler. Bu sırada kendisinin BSD Generali tarafından Rudra ve Paro’nun can güvenliğini sağlaması için görevlendirildiğini söyleyen bir adam eve gelir. Rudra bu adamın tavırlarından şüphelenir ancak elinde onu suçlayacak herhangi bir delil yoktur. Nihayet bir akşam Rudra’nın dikkati bu adamın kimliğini ortaya çıkarır.

Sensiz Olmaz 36. bölümü KANAL 7 ekranlarında yayınlanır yayınlamaz yeni bölüme aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

SENSİZ OLMAZ 36. BÖLÜM İZLE

SENSİZ OLMAZ: Geçtiğimiz Günlerde Neler Oldu? 

Sensiz Olmaz 35. bölüm, Rudra, Paro’ya saldıran kişinin kim olduğunu araştırmaya devam etmektedir. Kendisine torun veremediği için Maithili’den kurtulmak isteyen Mohini, Samrat ile evlenmesi için varlıklı bir ailenin kızını bulur. Yaşananları öğrenen Samrat ise annesine kızar ve karısından asla vazgeçmeyeceğini söyler. Mala ve Dilsher geçmişte yaşananları unutmaya karar verir. Artık onlar Rudra’ya yaşadığı kötü günleri unutturacak mutlu bir aile olmak için çabalayacaktır.

Diğer yandan Rudra, gizli düşmanını bulmak için bir plan yapar ve Paro’yu alışveriş yapması için pazar yerine bırakarak onu gizlice takip etmeye başlar. Çok geçmeden ortaya çıkan gizemli adam Paro’ya saldırmaya kalkışır. Rudra bu defa düşmanını ele geçirebilecek mi? Tüm yeni gelişmeleriyle Sensiz Olmaz 35. bölümde izleyiciyi ekran başına topladı. Peki 36. Bölümde neler bekliyor. İzleyiciyi bekleyen sürpriz ne?  

Sensiz Olmaz 36. bölüm KANAL 7 izle! (23 Mayıs Pazartesi)

Sensiz Olmaz 34.bölüm, Rudra, annesinin evi terk etmesinin arkasındaki gerçekleri öğrendikten sonra Mala ile ilgili düşüncelerini yeniden gözden geçirmeye karar verir. Paro ise bu süreci hızlandırmak için Mala ile işbirliği yapar ve her defasında ona kötü davranarak Rudra’nın neler hissettiğini anlamaya çalışır. Dilsher ise geçmişte yaşananların tek sorumlusunun kendisi olduğunu kabul eder.

Alışveriş yapmak için Maithili birlikte dışarı çıkan Paro, üzerine doğru süratle gelen bir motor olduğunu fark eder. Başındaki kask yüzünden kim olduğu anlaşılamayan bu kişi elindeki asit dolu kâseyi Paro’nun gözüne doğru fırlatır. Dikkati sayesinde saldırıdan zarar görmeyen Paro uzun süre büyük bir şaşkınlık yaşar. Durumu haber alan Rudra hemen eve döner ve eşine saldıran kişinin kimliği ile ilgili Maithili’ye sorular sorar ancak bir sonuç alamaz. Bu sırada konağa isimsiz bir mektup gelir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor