Kırgın Çiçekler 48.bölüm fragmanı yayınlandı! (30 Mayıs 2016- Pazartesi)

Kırgın Çiçekler 48. bölüm fragmanı son bölümünün hemen ardından yayınlandı. Kırgın Çiçekler 47. bölümüyle 23 Mayıs Pazartesi akşamı ATV ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Sevilen dizi Kırgın Çiçekler her bölümde izleyicinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Peki gelecek hafta yayınlanacak Kırgın Çiçekler 48. bölümde neler yaşanacak? Sevilen dizinin yeni bölümüyle ilgili detaylı bilgi haberimizde..

Kırgın Çiçekler 48.bölüm fragmanı yayınlandı! (30 Mayıs 2016- Pazartesi)
Kırgın Çiçekler 48.bölüm fragmanı yayınlandı! (30 Mayıs 2016- Pazartesi)
GİRİŞ 25.05.2016 17:12 GÜNCELLEME 25.05.2016 17:13

Kırgın Çiçekler 48. bölüm fragmanı son bölümünün hemen ardından yayınlandı. Kırgın Çiçekler 47. bölümüyle 23 Mayıs Pazartesi akşamı ATV ekranlarında izleyicisiyle buluştu.. Sevilen dizi Kırgın Çiçekler her bölümde izleyicinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Peki gelecek hafta yayınlanacak Kırgın Çiçekler 48. bölümde neler yaşanacak? Sevilen dizinin yeni bölümüyle ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. 

ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kırgın Çiçekler gelecek hafta 48. bölümüyle izleyenleri ekran başına toplayacak. 30 Mayıs 2016 Pazartesi günü ekranlara gelecek Kırgın Çiçeklerde izleyiciyi hangi sürprizler bekliyor? Kırgın Çiçekler 48. bölüm fragmanının 23 Mayıs Pazartesi akşamı ekranlara gelecek son bölümün hemen ardından yayınlandı. Peki Kırgın Çiçekler yeni bölümde neler yaşanacak? Kırgın Çiçekler 48. bölüm fragmanına haber7.com'dan ulaşabilirsiniz. 

KIRGIN ÇİÇEKLER 48. BÖLÜM FRAGMANI

Kırgın Çiçekler 48. bölümde: Meral, annesinin intikamını almak istiyor…

KIRGIN ÇİÇEKLER 47.BÖLÜM FRAGMANI 

Cemre, akıl hastanesinden kurtulabilecek mi?

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

KIRGIN ÇİÇEKLER 45.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kader annesini o halde görünce...

Nazan'ı öldürdüğünü polise söyleyen Cemre, gözetim altına alınır. Kızlar ve Feride şüphe içindedir. Karakola gelen Emel'i suçlarlar. Meral, İhsan'dan intikam almak için girdiği evde kapana kısılır. Kemal ve Mesude boşanmak için hâkim karşısına çıkar. Eylül, sonunda evine dönebileceği için umutludur. Ekrem'le gelecek planları bozulan Banu, olaylardan Kader'i sorumlu tutar. Ölümle yüzleşen Nazan ise korku içindedir. Emel, Cemre'nin velayetini almak üzere harekete geçince, kızlar Cemre'yi kurtarmak için sürpriz bir işbirliğine girişirler…

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in paylaştığı dizi her pazatesi yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Sürprizle dolu yeni bölümüyle ATV ekranlarına gelen Kırgın Çiçekler bu akşam saat 20.00'da izleyiciyle buluşacak. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'da izlettiği 'Gerçek belediyecilik' klibi ses getirdi...
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!