Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. bölüm

TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınladığı günden bu yana izleyicisine nefes kesen anlar yaşatıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. bölüm
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. bölüm
GİRİŞ 31.05.2016 20:48 GÜNCELLEME 31.05.2016 20:48

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. bölümüyle 31 Mayıs Salı günü ekranlara gelecek. ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınladığı günden bu yana izleyicisine nefes kesen anlar yaşatmaya devam ediyor. Peki gelecek hafta Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da neler yaşanacak? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle ilgili detaylar.. 

Her Salı ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gelecek hafta 38. bölümüyle ekranlarda yerini alacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın yer aldığı dizi her hafta izleyiciyi ekranları başına kilitliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36. bölümde Ünal 'ın oyununa beklenmedik bir hamleyle karşılık veren Alpaslan'a ne olacak?

Sürprizlerle dolu  yeni bölüm bu akşam ekranlara gelecek. Salı akşamlarını vazgeçilmezi olmayı başaran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz her bölümde izleyiciyi şaşırmayı başarıyor.  Peki gelecek hafta Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. bölümde neler yaşanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 37. yeni bölümün yayınlanmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. bölüm fragmanın yayınlanması bekleniyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. bölüm fragmanı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 37. BÖLÜM

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 37. BÖLÜM FRAGMANI 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 37. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? 

“Seni öyle çok seviyorum ki, ölümü bile sensiz yaşamak istemem…”

Alparslan, Ünal Kaplan'ın oyununa beklenmedik hamlesiyle karşılık vermiştir. Herkes Özkan'ın ölümüne oylama yapılmasını beklerken, masadaki sürpriz kan kaybı dengeleri bozar. Yokluğunda yaşananlara karşılık olarak ilk hamle Ünal Kaplan'dan mı yoksa Özkan'ın arkasındaki gücü öğrenip henüz bir şey yapamamış olan Hızır Çakırbeyli'den mi gelecektir? Cenaze evinde artan gerilim de işleri iyice karıştırır.

Toprak'ın arkasında bıraktığı yeğeni bu ölüme sessiz kalma niyetinde değildir. Kontrolün her geçen gün elden gittiğini gören Hızır Çakırbeyli yeni dostlarıyla uzlaşma yoluna gitme konusunda artık kararlıdır. Masada bunlar yaşanırken Çakırbeyli hanesi de iç karışıklıklarıyla uğraşır.

Meryem, Esra'yı aldattığını düşündüğü İlyas'a tepkisini sert gösterir. Alparslan'ın eline tekrar silah aldığının öğrenilmesi de aileyi telaşlandıracaktır. Nazlı cephesinde ise olayları karıştıran bu kez Nurten olur. Korkuları artan Nazlı'nın Hızır'a üçüncü hatayı yapması an meselesidir...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak