Sensiz Olmaz 39. bölüm ve fragmanı KANAL 7 izle! (26 Mayıs 2016-Perşembe)

Sensiz Olmaz 39. bölümüyle perşembe günü ekranlara gelecek. KANAL 7 ekranlarında izleyiciyle buluşan Sensiz Olmaz hafta içi hergün yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Peki yayınlanacak yeni bölümde izleyiciyi neler bekliyor? Sensiz Olmaz 39.bölümde neler yaşanacak? İşte Sensiz Olmaz 39. bölümüyle ilgili detaylar haber7.com'da..

Sensiz Olmaz 39. bölüm ve fragmanı KANAL 7 izle! (26 Mayıs 2016-Perşembe)
Sensiz Olmaz 39. bölüm ve fragmanı KANAL 7 izle! (26 Mayıs 2016-Perşembe)
GİRİŞ 25.05.2016 17:25 GÜNCELLEME 25.05.2016 17:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sensiz Olmaz 39. bölümüyle perşembe günü ekranlara gelecek. KANAL 7 ekranlarında izleyiciyle buluşan Sensiz Olmaz hafta içi hergün yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Peki yayınlanacak yeni bölümde izleyiciyi neler bekliyor? Sensiz Olmaz 39.bölümde neler yaşanacak? İşte Sensiz Olmaz 39. bölümüyle ilgili detaylar.. 

KANAL 7 ekranlarının sevilen hint dizisi Sensiz Olmaz hafta içi her gün ekranlara geliyor. Rudra ve Paro'nun büyüleyici aşk öyküsünü konu alan dizi yayınlandığı her bölümde izleyiciyi ekranları başına kilitlemeye devam ediyor. Peki Sensiz Olmaz 39. bölümde neler yaşanacak? Bugün yayınlanacak yeni bölümün ardından hemen yayınlanacak olan Sensiz Olmaz 39. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Sensiz Olmaz 39. bölüm ve fragmanı yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki bağlantılara tıklayarak yeni bölüm ve fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. 

SENSİZ OLMAZ 39.BÖLÜM İZLE

SENSİZ OLMAZ 39. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Sensiz Olmaz 39. bölüyle 26 Mayıs perşembe günü ekranlara gelecek. Peki bugün yayınacak Sensiz Olmaz 38. bölümde neler yaşanacak? İşte Sensiz Olmaz  38. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde.. 

SENSİZ OLMAZ 38. BÖLÜM FRAGMANI

SENSİZ OLMAZ 38. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? 

PARO, SHANTU’DAN ŞÜPHELENİR

Kanal 7 ekranlarının tutkuyla izlenen Hint dizisi Sensiz Olmaz’da bugün, Mohini, oğlunun kaçırılması hakkındaki gerçekleri bilse de Maithili’ye hiçbir şey söylemez. Samrat’ın izini süren Paro ve Shantu çok geçmeden onu bulurlar. Shatbandi ile Samrat yerine Sumer’in evlendiğini öğrenen Mohini ise bu duruma çok sinirlenir.

38. Bölüm

Maithili, Samrat’ın kaçırılmasının ardından büyük bir üzüntü yaşarken Mohini de ikiyüzlülüğünü sürdürmektedir. Sisodikana’nın adamları tarafından rehin alınan Samrat, Shantu ve Paro’nun yardımı ile kurtulur. Samrat’ı elinden kaçıran Sisodikana ise kızının düğününü yarım bırakmak niyetinde değildir ve Sumer’i zorla Shatabdi ile evlendirir. Yaşananları öğrendiğinde büyük bir şaşkınlık yaşayan Mohini ise hem Danver hem de Samrat’ın hışmına uğrar. Diğer yandan Paro, Sunehri üzerinden aileye daha da yakın olmak isteyen Shantu’dan şüphelenmeye başlar.

Sensiz Olmaz 38. bölüm ve fragmanını aşağıdaki bağlantılara tıklayarak izleyebilirsiniz. 

SENSİZ OLMAZ 38. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

SENSİZ OLMAZ :KONAKTAKİ GİZEMLİ SUBAY

Kanal 7 ekranlarının tutkuyla izlenen Hint dizisi Sensiz Olmaz’da bugün, Rudra kendisi için hazırlanan sürpriz doğum günü partisinin ardından Paro ile birlikte çıkar. BSD Karargâhından geldiğini söyleyen bir adam görevinin Rudra ve Paro’nun can güvenliğini sağlamak için konakta yaşayacağını söyler. Rudra’nın gözü artık onun üzerindedir.

SENSİZ OLMAZ 36. BÖLÜM ÖZETİ 

Rudra, Paro ile ilgili tehdit telefonunun ardından Aman ile birlikte hemen konağa gider ancak başka bir sürprizle karşılaşır. Konaktakiler ve General Singh, Rudra için özel bir doğum günü partisi hazırlamıştır. Partinin ardından Rudra ve Paro, balayına tatiline çıkmak için Jaipur şehrine doğru yola çıkarlar ancak yolda başlarına beklenmedik bir olay gelince korku dolu anlar yaşayan ikili yeniden eve dönerler. Bu sırada kendisinin BSD Generali tarafından Rudra ve Paro’nun can güvenliğini sağlaması için görevlendirildiğini söyleyen bir adam eve gelir. Rudra bu adamın tavırlarından şüphelenir ancak elinde onu suçlayacak herhangi bir delil yoktur. Nihayet bir akşam Rudra’nın dikkati bu adamın kimliğini ortaya çıkarır.

YORUMLAR 1
  • derya 7 yıl önce Şikayet Et
    Sana aşığım. Rudra pıratap ranavat
    Cevapla
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi