TRT 1 Diriliş Ertuğrul 60.bölüm fragmanı (Yeni)

TRT 1 ekranlarının çarşamba akşamları reyting rekoru kıran dizisi Diriliş "Ertuğrul" 60.bölüm fragmanı yayınladı. Sevilen dizi Diriliş "Ertuğrul" 60.bölümünde neler yaşanacak? İşte yeni bölüm fragmanı

TRT 1 Diriliş Ertuğrul 60.bölüm fragmanı (Yeni)
TRT 1 Diriliş Ertuğrul 60.bölüm fragmanı (Yeni)
GİRİŞ 01.06.2016 09:04 GÜNCELLEME 01.06.2016 09:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 60.BÖLÜM

1 Haziran çarşamba günü seyirci ile buluşacak Diriliş Ertuğrul 60.bölüm fragmanı seyirci ile buluştu Yine nefes kesen bir bölüm ile seyircinin karşısına çıkan Diriliş Ertuğrul 60.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Diriliş Ertuğrul 60.bölümünde neler yaşanacak? Son bölümünde  Ertuğrul’a gönderdiği mektup bütün gerçekleri ortaya çıkarmıştı. Peki Ertuğrul Bizans sınırına göç edecek mi? Oba lideri kim oldu? Sungur Tekin öldü mü? İşte TRT 1 Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle ilgili tüm detaylar

Diriliş 'Ertuğrul' 60.bölüm fragmanı izle

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜ

Başrolünde Ertuğrul karakteriyle başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisi, geçtiğimiz hafta Avrupa Ligi finalleri müsabakası nedeniyle yayınlanamayan 59. bölümü bu akşam ekranlarda geldi

Dizinin başlangıcında Ertuğrul'un "Akıttığın nice kanlar yanına kâr mı kalır sandın Noyan" sözleri ile başlar. Ertuğrul'un adamı Noyan'ı öldürmek için harekete geçtiğinde, Ertuğrul'un çevik bir hamlesiyle adamını durdurduğu, "Bana onun leşi değil dirisi lazım" sözü ile engel olduğu görülüyor. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 59.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
 
Gündoğdu'nun oba içerisinde kendisine yer etmek ve beyliği almak için elinden geleni yapmak istemesi, oba içerisinde bazı çatlak seslere neden olur. Hayme ananın da "Ertuğrul gayri evladım değildir" sözü üzerine, oba içerisinde taşlar iyice yerinden oynamıştır..

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 58.BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş “Ertuğrul”un 58.Bölümünde Ertuğrul, Tuğtekin ve Sungur Tekin, Noyan’ın mağarasına baskın yapmışlardır. Ancak Noyan’ı bulamadıkları gibi büyük bir de sürprizle karşılaşırlar. Noyan, mağaraya Gökçe’nin elbisesiyle birlikte bir mesaj bırakmıştır. Noyan ise Gökçe’yi almak için mezarlık yakınlarına gitmiştir. Boğaç’ın yönlendirmesiyle Gökçe, mezarlık yakınlarına gelmiş, Noyan tarafından yakalanmıştır. Noyan, Hayme, Gündoğdu ve Selcan’a rağmen Gökçe’yi alarak oradan kaçmayı başarmıştır. Gökçe, Goncagül ile karşılaştığında büyük bir şaşkınlık yaşar. Obaya döndüğünde Gökçe’nin kaçırıldığını öğrenen Tuğtekin, adeta yıkılmıştır.

dirilis-60-bolum-6545

Hayme ve Ertuğrul, Tuğtekin’i teskin ederek fevri davranmamasını tavsiye ederler. Ertuğrul Gökçe’nin kaçırılışının arkasında obadan biri olduğunu söyler. Lakin hainin kim olduğuna dair kimsenin bir fikri yoktur. Tuğtekin, bir anda kendine gelerek, hainin Boğaç olduğunu söyler. Sonrasında yaşanan durum Tuğtekin’i haklı çıkarmıştır. Gökçe, elindeki bağlardan kurtularak Goncagül’ü öldürmüştür. Diğer yandan saadettin Köpek’in yeni planı Tuğtekin’i tuzağa düşürmektir. Bunun için de yine Boğaç’ı kullanır. Yiğit ise Ertuğrul’a mektup yazarak, kendisine biat etmesini istemektedir.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 58.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN IKLAYINIZ

YORUMLAR 3
  • Mehmet fırat 7 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir dizi emeği geçenlere teşekkürler
    Cevapla
  • İbrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    Yahu arkadaş millet filmlerde ne teknikler ne teknolojiler kullanıyor biz hala bir atın gidişini ağır çekimde üç dakika veriyoruz. Bir de en kurumsal tv kanalı trt bunu yapan. Neden hollowood tarzında diziler yapamıyoruz.
    Cevapla
  • Rabia Uslu 7 yıl önce Şikayet Et
    Tarihimiz daha önemli zibidi sen git .... filmler izle zaten
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar