Sensiz Olmaz 40. bölüm KANAL 7 izle! (30 Mayıs 2016-Pazartesi)

Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen dizisi Sensiz Olmaz 40.bölüm fragmanı yayınladı. Peki sevilen dizi Sensiz Olmaz 40.bölümünde neler yaşanacak. İşte Sensiz Olmaz 40.bölüm fragmanı

Sensiz Olmaz 40. bölüm KANAL 7 izle! (30 Mayıs 2016-Pazartesi)
Sensiz Olmaz 40. bölüm KANAL 7 izle! (30 Mayıs 2016-Pazartesi)
GİRİŞ 31.05.2016 09:00 GÜNCELLEME 31.05.2016 09:01

Sensiz Olmaz (Rangrasiya) 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Sensiz Olmaz 40. son bölümü ve fragmanı haber7.com'da.. Rudra ve Paro’nun büyüleyici aşk öyküsünün anlatıldığı dizinin son bölümünü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayabilirsiniz. Sensiz Olmaz 40. bölüm haber7.com'da.

SENSİZ OLMAZ 40.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Sensiz Olmaz’da bugün, Mayra ile karşılaşan Rudra yeniden eski günleri hatırlar ve yüreğinde büyük bir acı hisseder. O artık Dhruv’u Mayra’nın annesi olmadığına ikna etmeye çalışacaktır. Öte yandan Ranawat ailesinin yanına gelen Mayra konakta kalmak istediğini söyler.

Dhruv okula giderken tesadüf eseri Mayra ile karşılaşır ve onun Paro’ya olan benzerliğinden dolayı kendisine anne diye seslenir. Mayra’nın amcası yeğenini koruması için Rudra ile anlaşır ancak Rudra kaderinin kendisine acımasız bir oyun oynadığını düşünür ve bu işi kabul etmez. Rudra’nın işi kabul etmeme sebebini merak eden Mayra ise Ranawat ailesinin yeni konağına gider. Başta Mohini olmak üzere herkes büyük bir şaşkınlık yaşar. Konağı gezen Mayra burada kiracı olarak kalmak istediğini söyler ancak Rudra buna müsaade etmez ve onu kovar. Rudra ve Mayra tekrar bir araya gelecek mi?

SENSİZ OLMAZ 40.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Rudra ve Paro’nun büyüleyici aşk öyküsünün anlatıldığı Sensiz Olmaz hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında.

SENSİZ OLMAZ 40.BÖLÜM FRAGMANI

SENSİZ OLMAZ 39.BÖLÜM ÖZETİ - İZLE

Shantau ve Sunehri arasında yaşananlar çok geçmeden Ranawat ailesi tarafından öğrenilir. Paro’nun telefonuna gelen sürpriz fotoğraf Shantau ile Varun arasındaki bağı ortaya çıkarır. Shantau ile ilgili delil arayışını sürdüren Paro, onun odasına gizlice girerek dolabına göz atar. Paro’yu odasındaki eşyaları karıştırırken yakalayan Shantau silahını Paro’ya doğrultur. Karısının yardım çığlıklarını duyan Rudra odaya girerek Paro’yu Shantau’nun elinden kurtarır ve onu BSD Karargâhına hapseder. Diğer yandan Paro, Rudra’ya hamile olduğunu söyleyince Rudra büyük bir şaşkınlık yaşar. İkilinin Dhruv adından bir erkek çocukları olur. Kısa süre sonra Hapishaneden kurtulan Shantau bir akşam vakti Paro’nun evde yalnız başına olduğu sırada konağa gelir. Shantau, Paro’yu öldürebilecek mi?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi