Çalgı Çengi 2 ne zaman çıkıyor? Çalgı Çengi 2 FRAGMANI

İnternet üzerinden en çok izlenen Çalgı Çengi 2 geri dönüyor. Peki sevilen film Çalgı Çengi 2 ne zaman çıkacak? Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrolünde oynadığı film Çalgı Çengi 2 ne zaman gösterime giriyor? İşte Çalgın Çengi 2 fragmanı

Çalgı Çengi 2 ne zaman çıkıyor? Çalgı Çengi 2 FRAGMANI
Çalgı Çengi 2 ne zaman çıkıyor? Çalgı Çengi 2 FRAGMANI
GİRİŞ 31.05.2016 12:51 GÜNCELLEME 31.05.2016 12:51

İlk filmle büyük ilgi gören ''Çalgı Çengi''adlı sinema filminin devam filmi geliyor. Selçuk Aydemir'in yönetmen koltuğunda oturduğu ilk filmin başrollerinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir rol almıştı.

ÇALGIN ÇENGİ 2 NE ZAMAN ÇIKIYOR?

5 yıl aradan sonra sevenleriyle yenıden buluşacak olan filmin yönetmen koltuğunda yine Selçuk Aydemir oturacak. ''Çalgı Çengi 2: Allahım Sana Geliyorum'' adı verilen filmin 2017 yılında sinemaseverlerle buluşması bekleniyor.

Senaryosununda Selçuk Aydemir'e ait olacağı filmde Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yanı sıra Bora Akkaş ve Cahit Gök gibi isimler de rol alacak.

İlk filmde başlarını mafya ile tesadüfen belaya sokan ikili, devam filminde sürdürdükleri hayatı geride bırakıp, yola mafya ile beraber devam etmeye karar verecek.

ÇALGI ÇENGİ 2 FRAGMANI

ÇALGIN ÇENGİ FİLMİNİN KONUSU

Salih ve Gürkan müzisyenlik yaparak hayatını kazanan Ankaralı iki teyzeoğludur. Gürkan ve Salih bir ikili olarak sıra altı bir organizatörün kendilerine pasladığı virane işlerle ekmek doğrultmaya çalışmaktadırlar. Teyzeoğulları bir düğün salonuna doğru yola çıkarlar.

Gittikleri yerde kendilerini karşılayan düğün sahibinin hazırlanmaları için kendilerini evin kömürlüğüne bırakması o güne kadar itilip kakılmaya alışmış kardeşler için bile ciddi hayal kırıklığıdır fakat bu sefer ‘kulis’te davetsiz misafirleri olacaktır. Aynı saatlerde iki ‘maföz’ tip yakaladıkları banka güvenlik görevlisini gözden uzak bir yerde sorgulamak üzere bu izbe mahalle köşesinde bulabildikleri en kuytu mekân olan kömürlüğe tıkmışlardır. Güvenlik görevlisinin dengesiz mafya elemanına diklenmesi sonucu öldürülmesikardeşlerin müzisyenlik hayatını 'kaydıracaktır'...

ÇALGIN ÇENGİ FİLMİNİN OYUNCU KADROSU

Ahmet Kural - Gürkan
Murat Cemcir - Salih
Erdal Tosun - Nihat Abi
Tuna Orhan - Mafya
Cahit Gök - Mafya
Hazal Kaya - Depoya gelen genç kız
Bora Akkaş - Depoya gelen genç erkek
Hüseyin Elmalıpınar
Soydan Soydaş
Şinasi Yurtsever - Mahmut
Aykut Köseler - Güvenlik Görevlisi
Ceyhun Güneş - Gökmen
İlker Yakut - Semih
Serap Önder - Şengül Teyze
Berfu Öngören - Güvenlik Görevlisinin Karısı
Arif Erkin - Camideki ihtiyar

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı