Star TV Yüksek Sosyete 2.bölüm fragmanı (Yeni Dizi)

Star TV'nin yeni dizisi Yüksek Sosyete 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İlk bölümüyle seyirciyi ekrana kilitleyen ve perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi olacak Yüksek Sosyete 2.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde

Star TV Yüksek Sosyete 2.bölüm fragmanı (Yeni Dizi)
Star TV Yüksek Sosyete 2.bölüm fragmanı (Yeni Dizi)
GİRİŞ 21.06.2016 08:27 GÜNCELLEME 21.06.2016 08:55

23 Haziran perşembe günü ekranlara gelen Yüksek Sosyete 2.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Yüksek Sosyete 2.bölümünde neler olacak? 

Yüksek Sosyete dizisi çekim yeri? 

YÜKSEK SOSYETE 2.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Yüksek Sosyete dizisi genel hikayesi

YÜKSEK SOSYETE 1.BÖLÜM ÖZETİ İZLE

Hayatta ait oldukları yeri arayan, farklı dünyalardan iki gencin hikayesini anlatan Yüksek Sosyete’de Engin Öztürk; emektar bir ailenin zor koşullarda büyüttüğü tek oğlu ‘Kerem’, Hazar Ergüçlü ise ağzında gümüş kaşıkla doğmuş, içinde yaşadığı görkemli dünyaya rağmen mutsuz ‘Cansu’ olarak izleyiciyle buluşacak.

YÜKSEK SOSYETE DİZİSİ SON BÖLÜMÜ OLAY SAHNE

Engin Öztürk kimdir?

Engin Öztürk, 28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir‘de ailesinin dördüncü çocuğu olarak doğmuştur. 3 ablası vardır. Baba tarafı Bulgaristan, anne tarafı ise Selanik göçmenidir. Babası havacı astsubay olduğu için çocukluğu Eskişehir askeri lojmanlarında geçti. Lise yıllarında başlamak üzere 8 yıl voleybol oynadı. Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra baba mesleğini seçip 2003 yılında İzmir Hava Astsubay Meslek Yüksek Okuluna girmiş ve 2005 yılında mezun olmuştur. Ancak kendisi askerlikle bağdaşamadığı için 2006 yılında TSK.dan ayrılarak Ankara‘ya gelmiş ve 2008 yılında girmeyi başardığı Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümündeki eğitimini 2012 yılında bitirmiştir.

star-tv-yüksek-sosyete-dizisi-6545

Hazar Ergüçlü kimdir?

Kuzey Güney, Medcezir dizileriyle yükselişi yakalamış olan Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992 KKTC doğumludur. Kıbrıs Lefkoşa’da belediye tiyatrosunda rol almış olan güzel oyuncu “Gölgeler ve Suretler” adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır.

Oğlak burcu olan Hazar Ergüçlü, Kanal D’de ekranlara gelen “Kuzey Güney” dizisinde canlandırdığı “Simay” karakteri ile tanınırlığını artırmıştır ardından “Star TV” de ekranlara gelen Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy‘un başrollerinde yer aldığı “Medcezir” dizisinde “Eylül” karakteri ile rol almıştır. 

Açlığa Doymak, Benim Dünyam gibi sinema filmlerinde rol alan oyuncu Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı