Deli Divane 36.bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen dizisi Deli Divane 36.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki sevilen dizi Deli Divane 36.bölümünde neler yaşanacak? İşte yeni bölümüyle ilgili detaylar

Deli Divane 36.bölüm fragmanı ve özeti
Deli Divane 36.bölüm fragmanı ve özeti
GİRİŞ 31.08.2016 09:40 GÜNCELLEME 31.08.2016 09:40

31 Ağustos çarşamba günü itibariyle ekranlara gelecek Deli Divane 36.bölüm fragmanı yayınlandı. Hafta içi her gün yayınlanan sevilen dizi Deli Divane 36.bölümünde neler olacak?

DELİ DİVANE 36.BÖLÜM ÖZETİ

DELİ DİVANE 36.BÖLÜM ÖZETİ

Şirketin başında olan Avni, Alekh’in iyileşmesini hiç istemez. Bu yüzden Sadhana ve Vasundhara’nın arasındaki gizli anlaşmayı bulmak için Vino’yu işe alır. İşsizlikten kurtulan Vino canla başla çalışır. Şirket hesaplarında bir gariplik olduğunu fark eden Vino, bu durumu Avni’ye anlatır. Avni ise açığının ortaya çıkacağından endişe eder ve Vino’ya bağırır. Kendisi yerine Ragini’nin dans festivaline gitmesine çok sinirlenen Dolly, herkese Sadhana’yı kötüler. Bunun üzerine Dolly, Sadhana’nın para için Alekh ile evlendiğini danstaki arkadaşlarına söyler. Ragini, kardeşi hakkında söylenenlere çok üzülür. Praka, kızının büyük bir festivale kabul edilesinden dolayı gururludur. Ranvir annesine Sonia ile evlenmek istediğini açıklar. Sonia’ya güvenmeyen Sadhana, Ranvir’in bu konuda yanlış bir karar verdiğini düşünür.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!