Yalancı Bahar 86.bölüm fragmanı

Hint dizisi Yalancı Bahar 86.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki en çok izlenen dizilerden biri olan Yalancı Bahar 86.bölümünde neler yaşanacak? İşte yeni bölüm tanıtımı

Yalancı Bahar 86.bölüm fragmanı
Yalancı Bahar 86.bölüm fragmanı
GİRİŞ 10.09.2016 13:32 GÜNCELLEME 12.09.2016 10:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

YALANCI HABER 86.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Madhubala’nın RK’dan boşanmak için bir dilekçe hazırladığını öğrenen Bittoo bu duruma bir anlam veremez. RK’nın Madhubala’ya en çok ihtiyaç duyduğu bir dönemde Madhubala’nın onu boşama kararı almasına sinirlenir. Madhubala’nın boşanma kararı çok geçmeden Radha ve Deepali tarafından da öğrenilmiştir. Madhubala ise Sultan’ı arayarak isteğini yerine getirdiğini, şimdi sıranın kendisinde olduğunu ve anlaşmaya uyarak RK’yı serbest bırakması gerektiğini söyler. Radha ise Madhubala’dan bu karardan vazgeçerek oğlunun kısa süre önce normale dönen hayatının yeniden altüst olmaması konusunda kendisine yardımcı olmasını ister. Diğer yandan Deepali, Sultan’a evdeki gelişmeleri aktarmaya devam etmektedir. Eve geri dönen RK, Madhubala’dan kendisine son bir şans vermesini ister.

YALANCI BAHAR 86.BÖLÜM FRAGMANI

YALANCI BAHAR 85. BÖLÜM ÖZETİ

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Yalancı Bahar dizisinin 8 Eylül Perşembe günü yayınlanacak olan özeli bölümüne Bollywood yıldızları Shahrukh Khan ve Depika Padukone konuk oluyor. “Benim Adım Khan” filmi ile dünya genelinde büyük bir üne kavuşan, çoğunlukla romantik, aksiyon ve komedi türünde seksenin üzerinde Bollywood filminde rol alan Shahrukh Khan, Yalancı Bahar’ın özel bölümü ile kariyerinde ilk kez bir televizyon dizisinde yer almıştır. Depika Padukone ise Bollywood aktrisi ve model olan Hindistan’a ün salmış bir yetenek olarak özel bölümde Shahrukh Khan’a eşlik eder.
 
Yalancı Bahar’ın Bollywood hayranları için hazırladığı özel bölümde RK’nın hapishaneden çıkışını kutlamak için hazırlanan partiye Bollywood Yıldızları Shahrukh Khan ve Depika Padukone’nin de katılması ile yaşanan kötü günler bir anlığına da olsa unutulur. Shahrukh Khan’ın RK’ya evlilik hakkında vereceği tavsiyler sayesinde Madhubala ile arasındaki gerilim son bulur ve Madhubala ile RK yeniden eski mutlu günlerine dönerler. Öte yandan Sultan’ın tehdit telefonları hala devam etmektedir.

YORUMLAR 1
  • rk&madhu 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkey seni cok seviyorum arkey gibisi dunyada yok onu cok seviyorum yalanci bahar gelmis gecmis en guzel dizi rk sana asigim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzaydaki felaketten kıl pay kurtuldular!
İYİ Parti Genel Başkan adayı Akalın'dan sahte kimlik iddiası!