Deli Divane 59.bölüm özeti

Hafta içi her gün seyirci karşısına çıkan sevilen dizi Deli Divane 59.bölüm fragmanı yayınlandı.

Deli Divane 59.bölüm özeti
Deli Divane 59.bölüm özeti
GİRİŞ 24.09.2016 09:10 GÜNCELLEME 24.09.2016 09:10

Kanal 7 ekranlarının vazgeçilmez dizisi Deli Divane 59.bölüm fragmanı yayınlandı. 23 Eylül cuma günü ekranlara gelecek Kanal 7 Deli Divane 59.bölüm fragmanı yine çok konuşuldu. Peki Deli Divane 59.bölümde neler yaşanacak?  Praka bu kez Vino’yu affedecek mi? İşte Deli Divane 59.bölüm tanımı ve özeti

DELİ DİVANE 59.BÖLÜM

Sadhana’dan Ragini’yle barışmak için yardım isteyen Ranvir beklediği cevabı alamaz. Kardeşinin Ragini’yi gerçekten çok sevdiğini bilen Alekh, Ranvir ve Ragini’nin buluşması için plan yapar. Ranvir’i bir anda karşısında gören Ragini çok heyecanlanır. Ranvir, Ragini’ye aşkını ilan eder ve onu istemeden üzdüğü için pişman olduğunu anlatır. Vasundhara ise Ragini’nin Ranvir’le buluştuğunu öğrenmesiyle deliye döner. Ragini’ye olan kızgınlığının acısını Vino’dan çıkarır. Naween’in kurduğu tuzak sonucu işten kovulan Vino dolandırıcılıkla suçlanır. Polislerle eve gelen Vasundhara ve Naween, Vino’yu tutuklatır. Vino’nun Rajvansların şirketinde çalıştığını o anda öğrenen Praka ise Vino’ya ateş püskürür. Praka bu kez Vino’yu affedecek mi?

Deli Divane 59.bölüm fragmanı

Künye

Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?