Emrah'ın Aşk ve Mavi dizisi ne zaman başlıyor? - 'Fragman izle' - İşte oyuncu kadrosu;

Şarkıcı Emrah İpek yeni dizisiyle ekranlara dönüyor. Bu doğrultuda Emrah ATV ekranlarında adı Aşk ve Mavi dizisiyle sevenleri ile bulışacak. Öte yandan dizinin yapımcı şirketi NTC medya Aşk ve Mavi'nin il bölümüne fragman mahiyetinde kısa bir tanıtım filmi çekti. 'Aşk ve Mavi Götür Beni Gittiğin Yere' sloganı ile yola çıkan dizinin oyuncu kadrosu ve iilk fragmanını haber7.com'da bulabilirsiniz..

Emrah'ın Aşk ve Mavi dizisi ne zaman başlıyor? - 'Fragman izle' - İşte oyuncu kadrosu;
Emrah'ın Aşk ve Mavi dizisi ne zaman başlıyor? - 'Fragman izle' - İşte oyuncu kadrosu;
GİRİŞ 05.10.2016 14:03 GÜNCELLEME 05.10.2016 15:03

Şarkıcı Emrah'ın başrol olduğu Aşk ve Mavi dizisi ile ilgili tüm güncel gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz..

EMRAH YILLAR SONRA EKRANDA

Her sezon olduğu gibi bu sezonda pek çok oyuncu yeni projelerle ekranlara dönüyor. Bunlardan biriside şarkıları ve oyunculuğuyla ekranlardan uzun süre uzak kalan ünlü sanatçı Emrah İpek. Emrah bu sezon,yeni bir dizi projesiyle ekranlara dönüyor. NTC Medya‘nın yapımcılığını üstlendiği yeni dizinin ismi ilk olarak ATV ekranlarında kısa bir görüntü ile paylaşıldı ve dizinin başrolünü ünlü şarkıcı ve oyuncu olan Emrah yer alıyor. Aşk ve Mavi dizisinin kadın başrolü için ise Burcu Kıratlı ile anlaşıldı. Atv ekranlarında başlayacak olan dizinin sloganı ise Aşk ve Mavi Götür Beni Gittiğin Yere olarak tanıtıldı.

İŞTE İLK FRAGMAN;

KAPADOKYA'DA ÇEKİLECEK

Edinilen bilgiye göre çekimler İstanbul'da başladı.Dizinin devamının İstanbul ve Nevşehir Kapadokya'da çekileceği biliniyor. Emrah dizide gençliği ceza evinde geçen ve kimseyi sevecek zamanı olmamış Ali karakterini canlandırıyor.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin kadrosunda Emrah İpek, Burcu Kıratlı, Uğur Uzunel, Kenan Bal, Işıl Yücesoy gibi oyuncular oynamaktadır. Kadrosu güçlü olan dizi Emrah hayranları tarafından sabırsızlıkla beklenen dizinin senaryosu ise Gül Semerci ve Yelda Eroğlu birlikte kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda işe Hakan Arslan oturuyor.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Baykar'dan vatandaşlara uyarı: Çağrılara itibar etmeyin!
Kur'an'a hakaret, soykırımcı İsrail'e övgü! Fatih Altaylı'dan tepki toplayan açıklama