İBB gidiyor, efsane takım geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İBB futbol takımının belediye bünyesinden ayrılacağını söyledi.

İBB gidiyor, efsane takım geliyor
İBB gidiyor, efsane takım geliyor
GİRİŞ 17.04.2014 21:06 GÜNCELLEME 18.04.2014 00:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne 2013 Yılı Faaliyet Raporu'nu sunan Başkan Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un geleceği  hakkında önemli açıklamalar yaptı.

BELEDİYESPOR FUTBOL TAKIMI İBB BÜNYESİNDEN AYRILACAK

Topbaş, konuşmasında Belediyespor futbol takımını İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinden çıkartacaklarını açıkladı. Topbaş, takımın kendi dönemlerinde büyük başarı göstererek Süper Lig'de de bir süre oynadığını hatırlatarak, şöyle konuştu:

İSTANBULSPOR OLMAZSA BAŞAKŞEHİRSPOR

"Biz takımımıza 'Süper Lig'e neden çıktınız?' diyemezdik. Şimdi de başarıyla 1 ligde şampiyon olmak üzereler ve Süper Lig'e geri geliyorlar. Biz bu futbol takımımızı belediyemizin dışına çıkartarak profesyonel bir spor kulübü olarak devam etmesini sağlayacak adımları atıyoruz. Belediyespor Futbol Kulübü profesyonel olarak devam edecek. Bu takımı İstanbulspor olarak devam ettirebilir miyiz diye inceliyoruz. Arzumuz bu, yapamazsak Başakşehir'de yaptığımız stadyumdan esinlenerek Başakşehir Spor Kulübü adıyla Süper Lig'de top koşturabilirler."



YORUMLAR 4
  • ibrahim balcıoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Satılsın. İstanbul BB Spor Klübü uygun fiyatla satılsın. Belediyeye yük olmasına gerek kalamasın. Oraya harcanacak bedeller amatör spor için ayrılsın...
    Cevapla
  • Mustafa 10 yıl önce Şikayet Et
    BELEDİYE TAKIMLARI AMATÖR OLSUN. Belediye takımlarının profösyonel olması ve futbolculara milyon dolarlar ödenmesi haksız rekabet ve kul hakkı. Binlerce kişiden belediye giderleri için alınan vergilerin bir yabancı futbolcuya verilmesi kul hakkıdır. Belediyelerin sadece amatör spor kulüpleri olmalıdır.
    Cevapla
  • Mustafa KILIÇ 10 yıl önce Şikayet Et
    KOCAELİSPOR GELİYOR..... Arkadaşlar Kocaelispor'un temelleri yeniden atılıyor. Haberin başlığına bakarsanız anlarsınız. Efsane Geri mi Dönüyor yazısının rengi yeşil siyah :) Ayrıca Kocaelispor'un marşlarından bir tanesi de Efsane Geri Döndü Korksun Herkes. Bu sene seve seve Şampiyon Körfez 'dir Editör'ün ince mesajlarla bunu işlemesi hoşuma gitti. Tebrikler. Ben de bir Kocaelispor lu olarak inşallah bu dediğimiz gerçekleşir diyorum. Başbakanımız Kocaeli mitinginde bu kente süper lig takımı yakışır demişti. Bakanımız Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve Milletvekilleri olaya hemen el atarak yeni stat bitene kadar bir süper lig takımımız olacak dedi ve bunun startını kadir topbaş bu haberle vermiş oldu.
    Cevapla
  • doğulu 10 yıl önce Şikayet Et
    başakşehirspor olsun. başakşehir spor olursa hiç olmazssa taraftarı olur..
    Cevapla