Messi'den Dünya Kupası çıkışı!

Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı Lionel Messi, Brezilya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası öncesinde önemli açıklamalar yaptı.

Messi'den Dünya Kupası çıkışı!
Messi'den Dünya Kupası çıkışı!
GİRİŞ 30.05.2014 04:35 GÜNCELLEME 30.05.2014 10:46

Arjantin Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi, Brezilya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası öncesinde açıklamalarda bulundu.

Dünyanın en iyi futbolcusu olarak gösterilen ve 4 kez üst üst Ballon d'Or ödülünü kazanan futbolcu, Arjantin ile bir türlü başarı yakalayamaması nedeniyle eleştiriliyor.

Barcelona'nın yıldızı Messi, "Dünya şampiyonu olmak istiyorum ama bunu insanların bana olan bakışı değişsin diye ya da dedikleri gibi büyüklük elde etmek için yapmak istemiyorum. Ama gollerimi ülkem için atıp Dünya Kupası'nı da zaferlerim arasına eklemek istiyorum" dedi.

Arjantin ile Dünya Kupası kazanmak istediğini dile getiren Messi, "2006 ve 2010'da forma giydim. Bunların ardından hakkımda iyi veya kötü düşünenler oldu ama kişisel ve profesyonel olarak gelişmemde yardımcı oldu" ifadelerini kullandı.

Her zaman daha iyisini istediğini söyleyen Messi, "Kendimin bir numaralı eleştirmeni benim. Daima daha iyisini ve daha fazlasını istiyorum. Küçüklüğümden beri zevk alarak bu oyunu oynuyorum ve sahada her zaman bunu yapmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.