Efsaneden dev final için skor tahmini

Beckenbauer, yarın Almanya ile Arjantin arasında yapılacak Dünya Kupası final maçından Almanya'nın 2-0 galip ayrılacağını iddia etti.

Efsaneden dev final için skor tahmini
Efsaneden dev final için skor tahmini
GİRİŞ 12.07.2014 18:15 GÜNCELLEME 12.07.2014 18:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Almanların yaşayan efsane futbolcusu Franz Beckenbauer, yarın Almanya ile Arjantin arasında yapılacak Dünya Kupası final maçından Almanya'nın 2-0 galip ayrılacağını iddia etti.

Franz Beckenbauer, Bild gazetesindeki makalesinde, 1974'te futbolcu, 1990'da da teknik direktör olarak Dünya Kupası'nı kazandığını vurgulayarak, kendisinin de herkes gibi maçı evinde, televizyondan izleyeceğini anlattı.

Teknik direktör Joachim Löw'e ve oyuncularına başarılar dileyen Beckenbauer, "Biz Arjantin'i 2-0 yenerek dünya şampiyonu olacağız'' dedi.

Futbolcuların takımın birer parçası olduklarını, teknik direktörün ise takımın her şeyine karar veren ve her şeyden sorumlu olan kişi olduğunu belirten Beckenbauer, ikisinin farklı şeyler olduğunu kaydetti.

Beckenbauer, Brezilya'daki turnuvayı 1990'daki İtalya'daki Dünya Kupası'na benzettiğini ifade ederek, ''Ben takımıma o dönemde, 'Çıkın ve futbol oynayın' demiştim. Şimdi de bunu yine içimden sessizce diyeceğim'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • Türk Turan birligi 9 yıl önce Şikayet Et
    iki alman yan yan´a. blatter ve beckenbauer ikiside alman..almanya fransa isvicre nicin her zaman kolay gruba giriyor ben tesadüflere inanmam beckenbauer alman blatter isvicreli-alman platini fransiz uefa fifa yi yöneten bu üc adam düsündürücü,, irkci fifa türkiye´ye tam 3kez avrupa sampiyonasi vermedi bu irkcilik degilmi bana göre irkcilik..
    Cevapla