İsrail ekibine saha ortasında şok! / İZLE

Avusturya'da düzenlenen hazırlık maçında Fransa temsilcisi ile Lille ile İsrail takımı Maccabi Haifa karşı karşıya geldi.

GİRİŞ 24.07.2014 07:00 GÜNCELLEME 24.07.2014 10:59
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Maç oynanırken sahaya Filistin bayrakları ile giren taraftarlar, İsrail'in Gazze katliamını protesto ederek Maccabi Haifa'lı futbolculara tepki gösterdi. 

Maccabi'li futbolcuların taraftarlara tepki göstermesi sonucu sahada arbede çıktı. Taraftarlar bazı Maccabi'li futbolcuları tekmelerle yere düşürdü.

Hakem maçı yarıda keserken, soyunma odasına giden Maccabi'li futbolcular saatlerce taraftarların uzaklaştırılmasını bekledi. Olay İsrail'de büyük yankı buldu.
 

YORUMLAR 18
  • Osman Carik 9 yıl önce Şikayet Et
    israillilerin aradigi da böyle haberler. yahudiler kendilerini hala hitlerden öldürülen masum, mazlum millet saniyorlar. her yerde de böyle haberleri arayip dünyaya ne kadar mazlum olduklarini ispatlamaya calisiyorlar. bir yandan insanlari katlediyorlar, bir yandan da masumluk numrarasi yapiyorlar. o yüzden böyle bir davranisin israillilerden baska hic kimseye faydasi yok. bu davranisla sadece onlara propaganda malzemesi sunuldu. simdi sadece bu haberi büyütüp herkese "bak biz ne kadar mazlumuk, müslümanlar da ne kadar vahsi" diyecekler. daha kac kisi katletseler de, herkesin gözünde masum görünmeye calisacaklar böyle haberlerle.
    Cevapla
  • nexuspower 9 yıl önce Şikayet Et
    Ayaklarınıza sağlık. Elleriniz ayaklarınız dert görmesin.
    Cevapla
  • cesur malatyalı 9 yıl önce Şikayet Et
    ne çiğ insanlar var. spor siyaset degilmiş falan filan çocuk öldürmenin tek bir mazeretini söyle gelip ellerinden öpeyim.. yahudi yahudidir nerde olursa gereği yapılır. yapılmalı en iyi yahudi ölü olandır ..
    Cevapla
  • zamzam zamzam 9 yıl önce Şikayet Et
    Yeri değil diyen arkadaşlar.. Bu yorumlara çok şaşırdım. Evet spor sahaları siyaset yeri değildir. Kardeşlikler mekanıdır demişsiniz ama biraz durup düşünün bu kelimeleri sarf ettiğiniz millet Siyonist Yahudi milleti. Bunların savaşında bile çocuklar var. Bırakın spor sahalarını, her alanda bu eylemlerin sürdürülüp kör, sağır ve dilsiz Dünya'ya çığlığımızı yükseltmemiz lazım. Sonuç olarak başka millet için bu eleştirili söylemlerinizin hepsi başım üzerine, ama Siyonist yahudiler için ASLA doğru değil. Gönülden kutluyorum eylemleri yapanları.
    Cevapla
  • Murat Turk 9 yıl önce Şikayet Et
    pınar o. katiliyorum. Bakın önce koşan taraftalara saldıran güvenlik ve futbolcularin oldugu sanhe yok video uzak cekime geçiyor fotolarda da sadece taraftarlarin kendini savundugu resimler var israilli futbolcularin vede diger takım güvenlik filistinilere saldırdıgı yerleryok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle