Lig TV'den taraftarları çıldırtan karar!

Lig TV'nin Beşiktaş'ın Feyenoord karşılaşması için aldığı karar büyük tepki çekti.

Lig TV'den taraftarları çıldırtan karar!
Lig TV'den taraftarları çıldırtan karar!
GİRİŞ 30.07.2014 11:48 GÜNCELLEME 30.07.2014 11:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda bu akşam saat 21.00'de Hollanda'nın Feyenoord takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu mücadelenin Türkiye'deki yayın haklarını elinde bulunduran Lig TV, aldığı kararla büyük tepki çekti. Karara göre, Feyenoord-Beşiktaş maçını izlemek isteyen Lig TV aboneleri, tek bir maç için 20 TL ödeyecek. Abone olmayanlar ise 30 TL vererek izleyebilecek. 

Lig TV'ye, bu fiyatları oldukça yüksek bulan futbolseverler tarafından sosyal medyada büyük tepki yağdı.


YORUMLAR 5
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Bencede abonelikleri ya düşürün yada...... ...devam ederlerse iptal edin?..
    Cevapla
  • Şikayetname 9 yıl önce Şikayet Et
    abonelik iptali düşünenler için. bu geçerli bir mazaret sözleşmeden dolayı iptal etmezlerse bile paket düşürebilirsiniz sözleşme bitene kadar en düşük paketten kullanırsınız.
    Cevapla
  • mehmet ali kocaağa 9 yıl önce Şikayet Et
    şaka gibi.... arkadaşların yaygara koparmasına anlam veremiyorum... dostum kazıklandığınızı hissediyorsanız iptal ettirin aboneliğinizi olsun bitsin.... tek maça 10bin abone iptal gelsin bak rövanşı izleyene -20 tl indirim yapmıyorlarmı...
    Cevapla
  • Ali Kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan Aziz Yıldıyım'ın parası bitmiş. arayın iptal ettireceğinizi söyleyin gerekçe olarakta Beşiktaş maçının paralı olmasını söyleyin. Bak bakayım para alabiliyorlar mı sonra..
    Cevapla
  • hüseyin çakmak 9 yıl önce Şikayet Et
    uyanın. valla bu digitürkten kurtulana kadar canım çıktı.. müşterisine bu kadar kötü davranan bir kuruluş daha görmedim.. bir an önce kurtulun. zaten süper ligte yıl boyunca izleyeceğiniz zevkli maç sayısı 10'u geçmez. maç izlerken sıkılıyorsunuz. verdiğiniz paraya yazık
    Cevapla