Londra alarmda! Özel sms hattı çıkardılar

Galatasaray ve Beşiktaş'ın İngiltere'de oynayacağı mücadeleler öncesinde yerel polis alarma geçti.

Londra alarmda! Özel sms hattı çıkardılar
Londra alarmda! Özel sms hattı çıkardılar
GİRİŞ 01.10.2014 13:59 GÜNCELLEME 01.10.2014 13:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Temsilcilerimiz Galatasaray ve Beşiktaş'ın İngiliz ekipleri ile deplasmanda karşı karşıya geleceği kritik maçlar öncesinde İngiltere polisi adeta kırmızı alarma geçti.

 Galatasaray'ın Arsenal ile oynayacağı mücadele için 3.000, Beşiktaş ve Tottenham'ın karşı karşıya geleceği karşılaşma için de yaklaşık olarak 2.800 Türk taraftarın bilet aldığının belirtilirken; yerel polis, Londra halkına Türk taraftarlar hakkında uyarılarda bulundu.
 
Galatasaray ile Beşiktaş arasında geçtiğimiz sezon Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve siyah beyazlı taraftarların sahaya girmesi sebebiyle yarıda kalan ancak daha sonra sarı kırmızılı ekibin lehine hükmen galibiyet kararı ile tescil edilen maçtan yola çıkılarak Türk taraftarların profiline ilişkin yorumlar yapıldı.
 
TÜRK TARAFTARA ÖZEL SMS HATTI
 
Bahsi geçen uyarıların arasında en dikkat çekici olan ise, Beşiktaş ve Galatasaray taraftarlarının sebep olacağı olası taşkınlık durumu için açılmış olan özel sms hattı oldu.
 
Türk taraftarlarının tribün kültürünü bildiğini ifade eden yerel polis sözcüsü, İngilizlerin herhangi bir sıkıntı yaşamaları durumunda kullanabilecekleri ve 61016 numaralı hattan ulaşabilecekleri bir sms sistemi kurulduğunu açıkladı.
 
İsmi açıklanmayan yetkilinin açıklamaları şu şekilde;
 
"Her iki takımın taraftarlarının geçmişi hakkında bilgi sahibiyiz ve söz konusu duruma uygun planlarımız uygulamaya girecek. Bu iki kulübün taraftarları arasında hali hazırda Londra'da yaşayanlar olduğunu da biliyoruz. Geniş taraftar kitleleri ile ilgilenmeye alışığız. Bunu yanı sıra, her şeyin yolunda gitmesini ve herkesin güvenliğinden emin olmak adına her iki kulüp ile de iletişim halindeyiz. Eğer herhangi bir vatandaş zor bir durumda kalırsa veya ilgili birimlere bildirmesi gerek bir durum ile karşı karşıya kalırsa yeni sms servisimiz olan 61016 numaralı hat kullanımda olacaktı"

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 1
  • orhan aydın 9 yıl önce Şikayet Et
    fener şikeyle beşiktaş da sahaya girmesiyle bütün dünyaya rezil ediyor bizi saolsunlar varolsunlar...
    Cevapla