Ödeme yapılmayınca futbolcular idmana çıkmadı

Aydınspor 1923'te, alacaklarının ödenmemesini gerekçe gösteren futbolcular süresiz antrenmana çıkmama kararı aldı.

Ödeme yapılmayınca futbolcular idmana çıkmadı
Ödeme yapılmayınca futbolcular idmana çıkmadı
GİRİŞ 30.10.2014 20:13 GÜNCELLEME 30.10.2014 20:13

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'te, alacaklarının ödenmemesini gerekçe gösteren futbolcular süresiz antrenmana çıkmama kararı aldı.

Takım arkadaşları adına açıklama yapan Mehmet Al, 6 maçtır yenilmediklerini, haftalardır para alamadıkları halde "aslanlar" gibi mücadele ettiklerini söyledi.

Kulüp yönetiminin geçen hafta ödeme sözü verdiğini ifade eden Al, "Üzerinden bir hafta geçmesine rağmen bir kuruş alamadık. Artık bıçak kemiğe dayandı. Aydınlıların bu takıma sahip çıkmasını istiyoruz. Biz, kaliteli ve karakterli bir ekibiz. Biraz destekle şampiyon oluruz" diye konuştu.

Futbolculardan Mustafa Şen de seslerini duyurmak için başlattıkları eylemin paraları ödeninceye kadar devam edeceğini, bu süreçte maçlara çıkıp en iyi şekilde mücadele edeceklerini kaydetti.

Kadrodaki 25 futbolcunun, peşinat, maç başı ve prim alacaklarının 1 milyon liranın üzerinde olduğu öğrenildi.

Aydınspor 1923 Kulübü Basın Sözcüsü Cavit Eskici de tesislerde düzenlediği basın toplantısında, "Kulübün tek kuruş geliri yok. Ancak bu kentte Aydınspor 1923 sayesinde para kazananlar var" dedi.

Aydın'daki otellerin kulüp sayesinde para kazandığına dikkati çeken Eskici, "Bugüne kadar kulübe bir kuruş yardımda bulunmadılar. Pazar günü sahamızda Ümraniyespor ile oynayacağız. Aydın milletvekilleri başta olmak üzere herkesi bu maçta görmek istiyoruz. Bizler yönetici olarak protokol tribününde değil, bilet alarak seyircilerin arasında olacağız" ifadelerini kullandı.