UEFA, Bursaspor'u Avrupa'dan men etti

UEFA, Bursaspor'a 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası verdi.

UEFA, Bursaspor'u Avrupa'dan men etti
UEFA, Bursaspor'u Avrupa'dan men etti
GİRİŞ 23.12.2014 00:35 GÜNCELLEME 23.12.2014 09:59
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

UEFA Disiplin Kurulu, Bursaspor'a 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası verdi. Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı CAS'a itiraz dilekçelerini verdiklerini söyledi.

UEFA, Bursaspor'a 1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men ve 100 bin Euro para cezası verdi. Bursaspor'un cezası önümüzdeki dört sezon içinde katılacağı ilk Avrupa Kupası turnuvası için geçerli olacağı belirtildi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı konuyla ilgili kulübün resmi televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu.

Bölükbaşı yaptığı açıklamada, "Söylenecek bir şey yok. Bursaspor'un durumu belliydi. Her yere gittik ve yardım istedik. Bizim dönemimizle alakalı değil. Daha önceki dönemde erteleme cezası vardı. Onu kaldırıp 1 yıl men cezası veriliyor. Akabinde de eğer 31 Aralık tarihine kadar Kasım ve Aralık alacakları var futbolcuların, onları da ödemezsek 1 yıl daha ceza vermeleri söz konusu. 4 yıl içinde gidemezsek zaman aşımına uğrayacak" dedi.

YORUMLAR 13
  • lider 9 yıl önce Şikayet Et
    futbol insanları uyuşturmak için dayatılan bir karadeliktir. ekonominin karadeliklerinden biri. bu takım sizin denilerek ortaya atılır ama halk ne yönetime ne bir lokale yaklaştırılmaz.birileri yönetim ve başkanlık diye başa geçer herkes komisyonunu alır borçlarda vatandaşın sırtına yıkılır
    Cevapla
  • şimdi sıra sizde 9 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe*** düşmanları keser döner sap döner bir gün gelir hesap döner darısı diger kardeşlerinizin başına
    Cevapla
  • Fuzuli 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu UEFA varsa yoksa bizim takımları yoluyor arkadaş
    Cevapla
  • Samet Ergül 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir Bursasporlu olarak kalpten üzüntü yaşadım. Bursa şehri sanayisi ile bir dev fakat gel gelelim ki bu dev sanayi şehri nedense İstanbul takımları için yardımlarını esirgemiyor yada gidip o takımların başlarına geçmeyi tercih ediyorlar örnek rahmetli Özhan Canaydın firmaları ve mezarı bursa da fakat gs yi tercih etti. Bursa da en büyük sorun gerçek anlamda destekçi bulamaması. Taraftarın gücü yetmiyor. Takımın başına geçen yönetimler takımı kurumsallaştırmıyor ve gelen paraların nereye gittiği belli değil. Bu bir ders olsun ve bir an önce takım kurumsallık adına gerekli adımları atsın. Bursamın avrupaya gidememesine sevinen kişilere bir anlam veremiyorum, çünkü ben göğsünde ay yıldız olan her takımı gönülden destekleyen biriyim. Ama sizler de haklısınız çünkü tuttuğunuz takımlar her sene kupalarla dönüyorlar :)gs en kötü avaraj rekorunu kırarak döndü, fb 3 şamp. ligi 4 UEFA kupası var, bjk nin kupalarını yaz yaz bitmez.Ben ülkemi temsil eden her takıma destek olurken, ya sizler ??
    Cevapla
  • YKaan 9 yıl önce Şikayet Et
    yöneticiler sorunu çözmüş. Ceza iptal edilecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle