Juventus sokakta kaldı! Tüm gelişmeler!

Galatasaray-Juventus maçı yoğun kar yağışı nedeniyle yarıda kaldı. Karşılaşma bugün saat 15:00'e ertelendi. Geceyi İstanbul'da geçirmek zorunda kalan Juventus kafilesi ise otel bulamayınca büyük şok yaşadı.

Juventus sokakta kaldı! Tüm gelişmeler!
Juventus sokakta kaldı! Tüm gelişmeler!
GİRİŞ 11.12.2013 10:20 GÜNCELLEME 11.12.2013 11:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

UEFA 15:00 DEDİ!

Galatasaray ile Juventus arasında oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşması yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi. Karşılaşma bugün saat 15:00′da oynanacak.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklama taraftarların gönlüne su serpti, G.Saraylı taraftarlar yarına ertelenen maça gelirken yeniden bilet almaya ihtiyaçları olmayacak ve ellerinde ki biletlerle stada giriş yapabilecekler.

Öte yandan UEFA resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada maçın bugün saat 15.00′de oynanacağını açıkladı.Ancak şartlara göre müsabaka saatinde değişiklik olabilir.



BİLETİ OLMAYAN GİREMEZ!

Yoğun kar yağışı nedeniyle bugüne ertelenen Galatasaray-Juventus karşılaşması için taraftarlara çağrı yapıldı. Dün akşamki maçı tribünden izleyen sarı-kırmızılı taraftarlar, ellerindeki biletleriyle bugün oynanacak maçı tribünden izleyebilecek. Biletsiz seyircilerin stada alınmayacağını açıklayan yöneticiler, "Biletler yırtık olsa bile taraftarlar maçı izleyebilecek" dediler.



BAKAN KILIÇ'TAN ÇATI GÖNDERMESİ!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, TT Arena'daki yoğun kar yağışı sonrası twitter'dan açıklamalarda bulundu. Bakan Kılıç, stat zemininin tamamen karla kapanması sonucu maça verilen aranın ardından şu ifadeleri kullandı: "Stadın üstü kapalı olsa bu güzellik olmazdı! İstanbul'da zemin top için olmasa da kartopu için uygun!" Kılıç'ın tweet'leri Galatasaray yöneticilerine bir uyarı niteliğinde değerlendirildi.



JUVE OTELSİZ KALDI!

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray-Juventus maçının ertelenmesinin ardından ilginç bir olay yaşandı.

İstanbul'a pazar günü gelen İtalyan ekibi Levent'te bir otelde kalıyordu. Maçın ardından İtalya'ya dönmeyi planlayan Juventus kafilesi müsabakanın ertelenmesinin ardından bir sürpriz ile karşılaştı. TT Arena'dan çıkış yapan Juventus kaldığı otele geri döndü ancak odaların dolu olması nedeniyle sokakta kaldı. Yaklaşık 2 saat otel arayan kafilenin Yeşilköy'de bir otelde konaklayacağı öğrenildi.



İTALYANLAR İSYAN ETTİ!

Hem Juventus, hem İtalyan medyasından 'erteleme' isyanı... Arena'daki maçın kar yağışı nedeniyle ertelenmesi sonrası, siyah beyazlı kulübün yöneticileri küplere bindi. Çizme medyası da, yeterli önlemin alınmamasına adeta çileden çıktı. Maçı canlı yayınlayan televizyon kanalları, 90 dakika başlamadan çok önce kar yağışı olacağının bilindiğini, ancak ihmal olduğunu dile getirdi. Hakemlerle görüşen Juve yöneticileri, maç programlarının belli olduğunu dile getirirken, mücadelenin oynanmasını istedi. Ama sonuç alamadı.



UÇAK GENÇ FUTBOLCULARI GÖTÜRDÜ

Juventus son olarak, "Mücadele yarın (bugün) bir an önce oynansın, dönelim" dedi. Maç tatil edilmeden önce, "Bugün dönmeliyiz, çünkü hem takımı hem de buraya gelen taraftarları bekleyen uçaklar var" diyen İtalyanlar, istedikleri sonucu alamadı. Juventus Kulübü'nün uçağı, dün Avcılar Stadı'nda sarı kırmızılıların 19 yaş altı takımıyla kozlarını paylaşan genç futbolcuları geri götürdü. Çizme kanalları, Türk Telekom Arena'da ısıtma sisteminin düzgün çalışmadığını söyleyip tepki gösterdi.



ISITMA SİSTEMİ ÇALIŞMIŞ!

TT Arena'nın çimlerinin altında ısıtma sistemi oluşturulmuş, kötü hava koşullarında, toprak sıcaklığının 14 derece olmasıyla devreye girmesi amaçlanmıştı. Sistemin devrede olduğunu ancak yetersiz kaldığını iddia eden kulübün açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

"Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena'nın zemininde bulunan ısıtma sistemi 10 dereceden itibaren devreye girmektedir. Kar yağışının yoğun olması ve iri taneli dolu şekline dönüşmesi nedeniyle, ısıtma sisteminin devrede olmasına rağmen saha zemini karla kaplanmıştır."

HAKEM SAKATLIKTAN KORKTU

Galatasaray yöneticisi Şükrü Ergün de konuyla ilgili, "Kar yağışının olacağını biliyorduk. Önlemler alındı. Isıtma sisteminde problem yok, çalışıyor. Ancak hakem maçı futbolcuların sağlığı açısından tatil etti" ifadelerini kullandı. Ancak hakemin, karla kaplı zeminden çok zeminin balçıklaşması nedeniyle yaşanacak bir sakatlıktan çekindiği için maçı ertelediği iddia edildi.

UEFA'DAN YAPTIRIM GELEBİLİR

Galatasaray'ın Spor Genel Müdürlüğü'yle yaptığı anlaşmaya göre, stat inşasının ardından çatı kısmına açılır-kapanır kapakların monte edilmesi gerekiyordu. Ancak bu, kulübün içinde bulunduğu mali durum nedeniyle ertelenmişti. Stadın çatısı kapalı olsaydı, bu durumlar da yaşanmayacaktı. UEFA'nın Galatasaray'ı uyaracağı ya da yaptırım uygulayacağı bildirildi.



10 DAKİKADA BEMBEYAZ

TT Arena'da dün yarıda kalan G.Saray-Juventus maçında yeşil zemin 10 dakika içinde beyaza büründü. 23'te sahada bir tek kar tanesi bile yoktu. Aniden bastıran kar yağışı 27'de kendini hissettirdi, 29'da zemin ağırlaştı, 31'de maç durdu.



İŞÇİLER YETERSİZ KALDI

Saha görevlileri maçın tatil edilmesi için ceza sahası ve orta alan çizgilerini küreyerek karları temizlemeye çalıştı. Uyarılara rağmen çalışan sayısının azlığı dikkatlerden kaçmazken, görevlilerin çabası sonuç vermedi.



JUVE İLE 3. ERTELEME!

Kara teslim olan karşılaşma, G.Saray ile Juve arasında tamamlanamayan ilk maç değildi. 1998-1999 sezonunda Ali Sami Yen'de oynanması gereken Şampiyonlar Ligi mücadelesi Abdullah Öcalan'ın yakalanması nedeniyle 1 hafta ertelenirken, 2003- 2004'te oynanması gereken yine bir Şampiyonlar Ligi karşılaşması Ankara-Kızılay'da gerçekleşen bombalı saldırı sonrası güvenlik nedeniyle tehir edilmişti. 



TEŞEKÜRLER REAL!

Galatasaray'a, Real Madrid kıyağı. İspanyol temsilcisi, B Grubu'nu yakından ilgilendiren maçta Kopenhag'ı deplasmanda 2-0 mağlup ederek sarı-kırmızılılara ertelenen Juventus maçı öncesi 'Avrupa'ya devam' etmesi yolunu açtı. Bu maç öncesi 4 puanla sonuncu sırada olan Danimarka ekibi, Real'e yenilerek aynı puanda kaldı. 4 puanla Galatasaray'a ikili averajda geride olan Kopenhag, Avrupa'ya veda ederken, Cimbom ise Juventus'a yenilmesi durumunda bile UEFA Avrupa Ligi'ne devam edecek.

YORUMLAR 4
  • osman nurol 10 yıl önce Şikayet Et
    adamları sokakta bırakmışlar. maçı oynatamamışlar,madrid ten 10 yemişler,bunlar bu geçen zamanda hakemide ayarlamaya çalışmışlardır,2-3 hafta önce ahmet çakar canlı yayında eski gs li yöneticinin m.unıted-gs maçının hakemine para verdiğini şahitleriyle ispatlayınca,eski gs li yönetici telefonu kapatıp kaçmıştı,arif kara haklı bunlardan her şaibe beklenir...
    Cevapla
  • Ömer Taş Gs 10 yıl önce Şikayet Et
    arif kara. Gsden büyük darbe yemiş birine benziyorsun..Hayırdır gülüm ne geçmişiniz var Gs ile ?? Sen desteklediğin takımı barcelona,madrid felan mı sanıyorsun ?? Haddini bil..
    Cevapla
  • Tuncay Çoban 10 yıl önce Şikayet Et
    utandım. Akşam tam bir rezillikti.kutuplarda bile maç oynanırken çok övünülen stadımız 5 dk.da rezalet.
    Cevapla
  • arif kara 10 yıl önce Şikayet Et
    tam yerine düşmüşler,. gs kazanmak için her türlü katekülli yi yapar, aç kalsalar bir tas çorba vermezler, aç aç daha iyi yeneriz diye, sömürgeci fransız organizasyonudur gs.
    Cevapla