Mancini: Cüneyt Çakır gerçekten...

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Msncini, Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 19.04.2014 21:06 GÜNCELLEME 20.04.2014 11:35
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada maçın hakemi Cüneyt Çakır'a eleştirilerde bulundu.

İlk dakikalalara Kasımpaşa'ya verilen penaltı ve Hakan Balta'ya verilen kırmızı kartın yanlış olduğunu söyleyen Mancini,  ''Maçın kırılma anı Kasımpaşa'nın attığı ilk goldü. Maçı bu noktaya getiren Semih'e yapılan faulü görmeyen hakemdi.'' dedi.

Çakır'ın çok kötü bir hakem olduğunu öne süren İtalyan Teknik adam, ''Umarım bir daha bu hakemle karşılaşmayız. Cüneyt Çakır gerçekten kötü bir hakem. Kasımpaşa gibi iyi hücum oyuncuları olan bir takıma karşı 10 kişi oynamak zor.'' diye konuştu.

YORUMLAR 17
  • mustafa yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    koskoca galatasaray teknik direktörünün arkasına sığındığı mazerete bak!. ünal aysal, bülent tulun seni galatasarayın başında görmek istemiyoruz. galatasarayın bu hallere düşmesinin müsebbibi sizsiniz. çekip gidin.
    Cevapla
  • Mehmet Yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    mağlubiyetin sorumluluğu. öncelikle sezon ortası egosunu tatmin eden başkan,ve teknik traktörlükten bile gram anlamayan it-alyanın. sonra sahada gezinen futbolcuların. son olarakda sürekli pohpohlanan ama Türkiye liginde yönettiği her maçta saçma sapan kararlar veren Cüneyit çakırın.(4-0 ın bahanesi olmaz, mancini istifa)
    Cevapla
  • zeki çakmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    olur öyle. mancini Cüneyt çakır ın kariyerine bi baksın nerelerde maç yönetmiş! o kadar kötü hakem olsaymış oralarda maç yönetebilirmiydi! yenince sorun yok yenilince hakemin yüzünden! çok basitsiniz çok
    Cevapla
  • hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    EMPATİ YAPIN,BİZİM YERİMİZE KENDİNİZİ KOYUN. BURSASPOR Çarşamba günü İLKER MERAL denen futbol katili nedeniyle kupaya veda etmiştir.GS lı kardeşlerim eğer BURAK ve MELO ya o maçta hakem kartlarını zamanında göstermiş olsa ilkyarıyı 9 kişi tamamlardınız ve maçta 2-5 değil 5-1 biterdi.Attığınız o goller haramiydi bugünde rabbim men dakka mendukka kaidesini işletiverdi. C.ÇAKIR bizide yakarken sizin sesiniz çıkmıyordu.Halbuki müslüman mağdur kim olursa olsun haksızlığa karşı sesini yükseltendir. Biz bir kez şampiyon olduk ama TFF,MHK,PFDK bizi devamlı buduyor,aleyhimize kararlar veriryor.Nerede hakperestliliğiniz.
    Cevapla
  • atlantiks 9 yıl önce Şikayet Et
    gaassarayın...!. fatih terim'den başkasıyla şampiyon olması mümkün değil !!! O olduğunda dövüyor-sövüyor, rakibe "MAÇI VERELİM DE CANIMIZI KURTARALIM" dedirtiyor ve de maçı öylece alıyor. Haa hakemler mi (bazılarını tenzih ediyorum) ? Onlar oyunun "olmazsa olmaz figüranlarından" zaten ! Balık hafızalılar için çok gerilere gitmeye hiç gerek yok ! Geçen yıl ki MERSİN ve ORDU maçlarını şöyle bir hatırlayın yeter...! Adalet herkese lazım, gaassaray hariç...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle