Amrabat'ın geleceği ona bağlı

Galatasaray'da, Kasımpaşa karşısında alınan farklı yenilginin ardından Roberto Mancini'nin geleceği tekrar tartışmaya açılırken, sarı-kırmızılıların devre arasında takımdan gönderdiği bir ismin geleceğinin de İtalyan hocaya bağlı olduğu ortaya çıktı.

Amrabat'ın geleceği ona bağlı
Amrabat'ın geleceği ona bağlı
GİRİŞ 21.04.2014 04:55 GÜNCELLEME 21.04.2014 04:55

G.Saray'ın yabancı kontanjanında yer açmak adına kiraladığı Nordin Amrabat'ın durumunun, Mancini'nin geleceği ile paralel şekilleneceği belirtildi.

GALATASARAY 'BEKLEYİN' DEDİ!

İspanyol basınında yer alan habere göre, Malaga'da küllerinden doğan ve sezonun en iyi transferleri arasında gösterilen Amrabat için İspanyol ekibinin yaptığı girişimler, Mancini'nin İstanbul'daki geleceğinin belirsiz olması nedeniyle tıkandı.

Kısa süre önce İstanbul'a gelerek Galatasaray yönetimi ile Faslı oyuncunun en azından gelecek sezon da kiralık olarak takımlarında kalması yönünde görüşmelerde bulunan Malaga transfer komitesine, sarı-kırmızılı yöneticilerin belirsizlikten bahsettiği ve sezon sonunu beklemeleri yönünde talepte bulunduğu kaydedildi.

Malaga'nın, kümede kalması yönünde büyük katkı veren 27 yaşındaki yıldızın transferini ilk hedef olarak gördüğü ve bunun için her türlü fedakarlığa da hazır olduğu vurgulanan haberde, Galatasaray'ın ligi 2. sırada bitirmesinin Mancini'nin koltuğunda kalmasını sağlacağı ve İtalyan hocanın Amrabat'ı gönderme yönünde karar alması beklendiği vurgulandı.

AMRABAT İSPANYA'YA ISINDI!

Öte yandan İspanya'da ikinci baharını yaşayan Nordin Amrabat'ın peşine düşen bir başka İspanyol ekibi Valencia'nın yönetiminin de yakın zaman içinde Galatasaray ile temasa geçerek, Faslı oyuncunun transferi ile ilgili görüşmelere başlayacağı belirtildi. İspanyol ekiplerinin gözdesi haline gelen 1,79'luk forvetin ise, son dönemde Galatasaray'a geri dönmek isteğinin zayıfladığı ve İspanya'da kalmaya sıcak bakmaya başladığı ifade edildi.

La Liga'ya adım atmasının ardından etkisini hissettiren 1987 doğumlu oyuncu, 2 gol atarken, 4 de asist yaptı. Galatasaray ile 2017 yazına kadar sözleşmesi bulunan yetenekli krampon, sezonun ilk yarısında ise Galatasaray forması ile 13 maça çıktı ve 2 gol, 1 asistlik bir performans sergiledi.