G.Saray'da sürpriz gelişme! Dakikalar kala...

Galatasaray, kadro dışı bıraktığı Sabri Sarıoğlu ve Engin Baytar'a lisans çıkardı.

G.Saray'da sürpriz gelişme! Dakikalar kala...
G.Saray'da sürpriz gelişme! Dakikalar kala...
GİRİŞ 02.09.2014 00:21 GÜNCELLEME 02.09.2014 00:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray, kadro dışı bıraktığı Sabri Sarıoğlu ve Engin Baytar'a lisans çıkardı. Teknik Direktör Cesare Prandelli tarafından kadroda düşünülmeyen iki futbolcu, transfer sezonunun son gününde takımda kaldı.

A2 takımıyla antrenmanlara çıkan tecrübeli isimler, Cesare Prandelli'nin raporu doğrultusunda aksi bir durum olmadığı sürece çalışmalarını aynı şekilde sürdürecek.

YORUMLAR 2
  • Ender Öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın aysal. mancini gitti, prandelli de bir gün gidecek. hatta siz de bir gün gideceksiniz. tarih sizin sabri ye yaptığınızı yazacak ve bizler unutmayacağız. sabri gibi kalbiyle oynayan türkiye de kaç futbolcu var ki???
    Cevapla
  • mustafa yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    engin baytar özel hayatına dikkat etmiyor. ama pradelli kendini ne zannediyor da. galatasarayın fenerbahçe karşısında oynadığı futbol ortada. bursa sporu yendi ama kaleci musleranın şansıyla. ayrıca sabri sarıoğlu gibi yürekten oynayan kaç tane italyan topcu var? bir futbolcunu itibarlı olabilmesi için illa yabancı mı olması lazım? prandelli tolunay kafkasın, hikmet karamanın bülent korkmazın yarısı kadar değil. bayan futbol takımı gibi top oynatıyor. yarın şampiyonlar liginde göreceğiz ne kadar teknik direktör olduğunu? artık bülent tulun, ünal aysal kendilerine bi çeki düzen vermeliler. yabancı sevdasından vazgeçmeliler.
    Cevapla