G.Saray'a Londra'da çok kötü haber!

Şampyionlar Ligi'nde Arsenal deplasmanına konuk olan Galatasaray'da iki isim gördüğü kartlar sonrasında cezalı duruma düştüler.

G.Saray'a Londra'da çok kötü haber!
G.Saray'a Londra'da çok kötü haber!
GİRİŞ 01.10.2014 23:10 GÜNCELLEME 01.10.2014 23:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray'a çıkan iki kart, sarı-kırmızılı teknik heyetin canını fazlasıyla sıktı.

Sarı-kırmızılı takımın orta asaha oyuncusu Felipe Melo ve Blerim Dzemaili, Arsenal maçının ilk yarısında gördükleri kartlarla Borussia Dortmund maçı öncesinde cezalı duruma düştü.

Emirates Stadı'nda oynanan maçın 34. dakikasında Melo, 43. dakikasında Dzemaili kart görerek 22 Ekim tarihinde Türk Telekom Arena'da oynanacak Dortmund karşılaşmasında forma giyme şanslarını kaybettiler.

YORUMLAR 2
  • Aslantepeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Birileri tatil yaparken Sneijder bu yaz bir ay Dunya kupasi oynadi ama sahada en diri olanlardan biriydi.
    Cevapla
  • Aslantepeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu takimda kalite bakimindan forma giyecek 3 tane yerli oyuncu var. Semih, Hamit ve Hakan. Belki biraz Tarik. Onu beklemek lazim. Begenilmeyen Eboue 40 Bruma gucundedir. Ayrica ismini yeni duydugumuz Dzemaili bile 40 Selcuk-Yekta gucundedir. Yabanci kurali ve Hocanin 3-5-2'si yuzunden hep yanlis hazirlandik ve bizi bu duruma iste bu sebepler dusurdu. Kaldi ki bu takim (4-4-2 daha derli toplu gozukse bile) deplasmanda 4-4-1-1 oynar. En ucta oynayacak adam (Drogba olmadigina gore) Pandev olur.
    Cevapla