G.Saraylı futbolcu taraftarın üzerine yürüdü!

Galatasaray İstanbul'a döndü, havalimanında gergin anlar yaşandı.

G.Saraylı futbolcu taraftarın üzerine yürüdü!
G.Saraylı futbolcu taraftarın üzerine yürüdü!
GİRİŞ 02.10.2014 17:30 GÜNCELLEME 02.10.2014 17:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda dün Arsenal'e 4-1'lik skorla mağlup olan Galatasaray İstanbul'a döndü.

Atatürk Havalimanı'na inen kafilede futbolcuların mağlubiyet nedeniyle oldukça moralsiz olmaları dikkat çekti. Futbolcular bazı taraftarlarla fotoğraf çektirirken, bir sarı-kırmızılı taraftarın Semih Kaya'ya tepki göstermesi üzerine futbolcu ile aralarında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Sarı-kırmızılı taraftarın genç futbolcuya söylediği bir söz üzerine, Semih Kaya taraftarın üzerine yürüyerek, "Gel yüzüme söyle" diye tepki gösterdi. Semih ve taraftar arasındaki gerginlik güvenliğin araya girmesi ile önlendi.

YORUMLAR 5
  • adem 9 yıl önce Şikayet Et
    semih değil dünyanın en iyi defansı orda olsa bir işe yaramaz. forvet ve ortasaha oyuncuları oynayamadığı zaman defansın hataları kaçınılmaz olur.
    Cevapla
  • Semih 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu takımda laf söylenmeyecek tek adam Semih'tir. Ona laf söyleyen taraftar GS'li değil olamaz bence. Yada futboldan anlamıyordur :)
    Cevapla
  • takım oyunu yok 9 yıl önce Şikayet Et
    semihi suçlamamak lazım. takım oyunu yok. adam ne yapsın. orta saha ve forvet oyuncuları top yapamadığı zaman defansın hataları kaçınılmaz olur. dünyanın en iyi defansı bile olsa bir işe yaramaz.
    Cevapla
  • çınar 9 yıl önce Şikayet Et
    semihin son zamanlarda yaptığı hatalar yüzlerce oldu,buda kendini bir halt sandı....kalitesiz bir futbolcu....
    Cevapla
  • yıllar önce 9 yıl önce Şikayet Et
    eurovzon da bir kişi sonuncu olmuştu da çetin alp mi neydi beyefendinin hava alanında aynısı olmuştu sanırım:)) ama gerçek karşılamaya giden gençler gerçekten oluyor hatta okulu kırıp bile gelenleri görmüş idim yazık yani...
    Cevapla