Sabri ve Eboue için flaş açıklama

Duygun Yarsuvat başkanlığında göreve gelen Abdurrahim Albayrak, kadro dışı bırakılan yıldızlarla ilgili konuştu.

Sabri ve Eboue için flaş açıklama
Sabri ve Eboue için flaş açıklama
GİRİŞ 25.10.2014 23:29 GÜNCELLEME 25.10.2014 23:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Duygun Yarsuvat başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda futbol şubesinin patronu olması beklenen Abdurrahim Albayrak, seçim zaferinin ardından önemli açıklamalar yaptı.

ONLARI DA KAZANMAMIZ LAZIM

Sezon başında kadro dışı bırakılan yıldızlarla ilgili konuşan Albayrak, Sabri ve Eboue'nin takıma geri dönebileceğinin sinyallerini verdi. Albayrak, "Kadroda muhakkak değişimler olacaktır. Çok değerli futbolcularımız onlar. Eboue ve Sabri sağ bekte bizim en önemli oyuncularımızdı. Bu iki oyuncuyu da kazanmamız lazım. Yönetici bu tip futbolcuları kazanırsa yönetici olur. Gidip hazır futbolcu alırsa yönetici olmaz" ifadelerini kullandı.

Zaman kaybetmeden göreve başlaması beklenen Albayrak, "Birçok futbolcu beni aradı akşama idman var gelir misin dediler. Göreve resmen başlar başlamaz onlarla buluşmak için sabırslanıyorum. Melo da mesaj atanlardan biri" açıklamasını yaptı. Albayrak'ın bu açıklamaları Sabri ve Eboue'ye af çıkacağı şeklinde yorumlandı.

YORUMLAR 2
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    eboue engin hemen affedilip ilk 11 de oynatılmalı artık yeter
    Cevapla
  • Salih Abi 9 yıl önce Şikayet Et
    Abdurrahim Albayrak-Sana güvenim sonsuz,2000 yilindaki SAMPIYONLUKTAKI senin nasil geceni gündüzüne katarak yaptigin calismalari ve fedakarliklari hic unutmadik,abi ne olur su takimi yeniden sahlandirin,tekrar kükresin aslanim..OLACAK INSALLAH::::
    Cevapla