Yarsuvat ilk kez böyle konuştu! Ersun Yanal...

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, adı sarı-kırmızılılar ile anılan Ersun Yanal için "İleride neden olmasın" dedi.

Yarsuvat ilk kez böyle konuştu! Ersun Yanal...
Yarsuvat ilk kez böyle konuştu! Ersun Yanal...
GİRİŞ 01.11.2014 10:18 GÜNCELLEME 01.11.2014 10:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ünal Aysal'ın görevi bırakmasının ardından Galatasaray Başkanlık koltuğuna oturan Duygun Yarsuvat, adı Galatasaray ile anılan Ersun Yanal için "Şu an gündemimizde yok" dedi ama açık kapı da bırakmayı ihmal etmedi. Yarsuvat, "Her hoca Galatasaray'a gelmek ister. Ersun Yanal olsa olsa şu an yakıştırmadır. Ama ileride belli olmaz. 6 ay sonra belki 1 sene sonra kulübün başına antrenör olarak gelebilir" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: TRTSPOR
YORUMLAR 4
  • garip osmanli 9 yıl önce Şikayet Et
    eskiden böyle yasini basini almis adamlar öbür dünyaya calisirlardi..ALLAh biliyor ama adamin belki son günleri eline bir tesbih takke caminin yolunu tutsalar iyi ederler..
    Cevapla
  • Bahadır 9 yıl önce Şikayet Et
    Ps nin durumu şuna benziyor, ölümcül bi hastaya ziyarete gidenler iyisin iyi olacaksın ayağa kalkacaksın demeleri gibi medya Kasımpaşayı güç bela yenen Ps ye aslan ps iyisin ps demekle ayakta tutamaz. Görünen köy kılavuz istemez ps küme düşer yakında.
    Cevapla
  • ilhami 9 yıl önce Şikayet Et
    adamın ahı gitmiş vahı kalmış tam cincona göre
    Cevapla
  • Büyük... 9 yıl önce Şikayet Et
    Büyüğü devirdikten sonra mı yoksa önce mi söylemiş? Dünkü bir gazete manşetinde okumuştum; ''Yarsuvatın büyük transferi'' diye. Önceki yönetim tesislerde alkol bulundurmuyormuş, bundan sonra serbest diyordu bu zat. Kafaları çekince daha sağlıklı kararlar alabilirler bundan sonra.
    Cevapla