Ergin Ataman: Türkiye beni korumalı

Galatasaray Liv Hospital Antrenörü Ergin Ataman, Sırbistan Başbakan'ın açıklamarına tepki gösterdi ve hükümete de çağrıda bulundu.

Ergin Ataman: Türkiye beni korumalı
Ergin Ataman: Türkiye beni korumalı
GİRİŞ 22.11.2014 18:10 GÜNCELLEME 22.11.2014 18:16
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Galatasaray Liv Hospital Antrenörü Ergin Ataman, kendisi için; Sırbistan Başbakanı'nın "Sırbistan'a giremez" dediğini, Konsolos Zoran Markovic'in de "Terörist' ifadesini kullandığını hatırlatarak, "Belgrad Büyükelçimiz ile görüşüp olayı anlattım. Hukuki olarak her türlü korumamı yapacaklarını düşünüyorum" dedi.

Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız maçından hemen sonra yaptığı açıklamalar nedeniyle Sırplar'dan büyük tepki gören sarı kırmızılıların koçu Ergin Ataman, çarpıcı ifadeler kullandı.

Söz konusu konuşmayı yaptığı sırada bir taraftarın öldüğünden haberinin olmadığını ifade eden Ataman, şöyle konuştu:

"Maç için salona geldiğimde salonun önünün savaş alanına döndüğünü gördüm. O anda arabadaydım ve tedirgin oldum. İki polisin başlarından yaralandığını gördüm. Maç bitiminde direkt basın toplantısına girdim. Olayların bu aşamaya geldiğinden haberim yoktu. Ben spor sahalarındaki her türlü teröre karşı iken, Sırbistan Konsolosu'nun benim için 'terörist' demesini garipsedim. Sırbistan Başbakanı da 'Ergin Ataman Sırbistan'a giremez' diyerek beni hedef göstermiş. Belgrad Büyükelçimiz ile görüşüp olayı anlattım. Olay tamamen bu şekildedir. Hukuki olarak her türlü korumamı yapacaklarını düşünüyorum" dedi.

'G.SARAY VE TÜRKİYE'NİN ATRENÖRÜYÜM'

Ataman, Türkiye'nin Sırbistan Büyükelçiliği ile görüşüp, kendilerine olaylar hakkında bilgi verdiğini anlatarak, "Konu beni ve sportif olayı aşmış durumda. Burada yaratılmaya çalışılan algı tamamen popülizmdir. Bu konuda da gerek büyükelçiliğimiz gerekse dışişleri yetkililerimiz gerekli açıklamaları yapacaktır. Ben Galatasaray ve Türk Milli Takımı antrenörüyüm. Hukuki olarak benim korunmamı sağlayacaklarını düşünüyorum. Şu aşamada kendi çapımda yapabileceğim bir şey yok" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 15
  • Haluk Tek 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye sırp başbakana haddini bildirmeli Atamanın kılına zarar gelmemeli, terbiyesizlere bak yaa! Bizim veletler terbiyesizlik yapmış deyip özür dileyeceğine sarfettiği cümlelere bak.
    Cevapla
  • çetin 9 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sezon can güvenliğimiz yok diyerek maça çıkmadınız. Aynı şeyi tekrar yapsanıza. Bu sefer gerçekten can güvenliğiniz yok.
    Cevapla
  • Fenerli Yasin 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı zerre kadar sevmem fakat elin Yavur avrupalısına yedirmeyelim.Takım işini bırakın.Dünyaya karşı tek yürek olmazsak karınca ezer gibi ezerler bizi...
    Cevapla
  • bir taraftar 9 yıl önce Şikayet Et
    Hala mı GS - FB tartışması yapıyorsunuz? Sanki Kızılyıldız taraftarları çok sakin ve masum insanlar. Sırplar çok uysal bir millet. Biraz dünyadan haberiniz olsun. Kızılyıldız taraftarlarını olay çıkarmadığı bir maç var mı? Türkiye üzerine bir oyun dönüyor, siz hala GS - FB diye birbirinizi yiyorsunuz. Olaya Sırp başbakana bile müdahil olmuş, adamların dediği laflara bakın.
    Cevapla
  • olcay çelik 9 yıl önce Şikayet Et
    evet artık gs fb muhabbeti öyle bir seviyeye geldiki inan gs futbolcuları ölse bile bundan mutlu olunur hale geldi artık akıl yok fanatizm bile yok egolar konuşuyor .bir iğrençlik bir kutuplaşma sonu neye varar artık düşünün
    Cevapla
  • Hükümet mi 9 yıl önce Şikayet Et
    Hükümet daha doguyu elinden cikarmaya calisiyor sana mi sahip cikacak...
    Cevapla
  • zorbey 9 yıl önce Şikayet Et
    Haber ne sen ne yorum yapmışsın
    Cevapla
  • Recep 9 yıl önce Şikayet Et
    12 yıldır bişz doğu olarak bu hükümetin ardındayız!asıl sizin kafanız doğuyu sattırmış(((
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle