Galatasaray'da Fatih Terim bombası

Galatasaray yönetimi Cesare Prandelli'yi görevden aldıktan sonra Fatih Terim'in kapısını çaldı.

Galatasaray'da Fatih Terim bombası
Galatasaray'da Fatih Terim bombası
GİRİŞ 28.11.2014 07:09 GÜNCELLEME 28.11.2014 09:31
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Cesare Prandelli'nin bileti kesildi, yönetim çalışmalara başladı. Son iddiaya göre Abdurrahim Albayrak, çok sevdiği Fatih Terim'le görüşecek. 

Fanatik'in haberine göre; Futbol Şube Sorumlusu Abdurrahim Albayrak'ın çok sevdiği Fatih Terim'in kapısını çalacağı ve tavsiyesini isteyeceği söyleniyor. Albayrak'ın her fırsatta, "Galatasaray'ı Galatasaray yapan teknik direktör O'dur" dediği Fatih Terim'e, "Kadroyu en iyi tanıyan hoca sensin. Şu anda boşta olan adaylar da belli. Bu kadronun başına kimi koyarsak şampiyon oluruz" diye soracağı iddia ediliyor. Kulübe yakın kaynaklar İmparator'un sürpriz bir ismi Sarı-Kırmızılı ekibe önerebileceğini savunuyor. 

YORUMLAR 14
  • yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    bence prandelliye şans verilmeliydi
    Cevapla
  • bosnalı 9 yıl önce Şikayet Et
    cebeli sen fenerlimisin nedemek takımı buhale terim getirdi terimin zamanında takım onlarca pozisyona girerdi burak gol kralıydı emirates kupasında arsenal portogibi taımlara pozisyon vermedi takımı bu hale getiren aysal efendidir,
    Cevapla
  • Fatih TECİR 9 yıl önce Şikayet Et
    Hem Milli takımı hem de Galatasaray'ı çalıştırırsa hem paslanmaz hem de daha fazla motive olur. bir Galatasaraylı olarak Fatih hocanın tekrar takımın başına geçmesi beni ve aynı zamanda umuyorum ki tüm gs lileri sevindirecektir.
    Cevapla
  • atlantiks 9 yıl önce Şikayet Et
    bu don dikiş tutmaz...! milletin onca ahı, bedduası var ! ilahi adalet gerçekleşmeyecek mi sanıldı? hele durun bakalım, yüce türk adaletinin "borsa vurgununa" ilişkin kararı bir ortaya çıksın ! bu günleri bile "mumla arayacaklar...
    Cevapla
  • anadolubeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    Milli Takımın durumu ortada. 76 Milyonluk Ülke liglerinden, 2,5 Milyonluk bir Ülkenin takımını mağlup edecek bir takım çıkaramayan Terim'in Galatasaray'a faydalı olacağını sanmam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle