Prandelli Galatasaray'ın başını yakabilir

Prandelli 2 yıllık alacaklarını istedi. Yönetim, "1 yıl veririz, 2.3 milyona razı ol" dedi. Olay FIFA'ya sirayet ederse Cimbom yanabilir

Prandelli Galatasaray'ın başını yakabilir
Prandelli Galatasaray'ın başını yakabilir
GİRİŞ 28.11.2014 07:34 GÜNCELLEME 28.11.2014 11:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sarı-Kırmızılı yöneticiler, Prandelli'ye 1 yıllık ücretini ödemeyi teklif ederken İtalyan teknik adam 2 yıllık tüm alacaklarını istedi. Şu ana dek 1.3 milyon euro ödenen Prandelli'ye yıllık 1 milyon 295 bin euro ödeme garantisi verildi. Yardımcıları için de 500 bin euro ücret çıkartıldı. 

Ancak Prandelli, 2 yıllık garanti alacağı (4 milyon 590 bin euro) ve 2 sezonluk şampiyonluk primi (2 milyon dolar) ile 2 sezonlu kupa (1 milyon dolar) bonusunu istedi. Yani Prandelli, 7 milyon euro (4.5 milyon euro transfer, 3 milyon dolar prim ücreti) istedi.

Ancak yönetim primlerin söz konusu olamayacağını belirtirken, "1 yıllıllık 2.3 milyon euroyu veririz" teklifi yaptı. Eğer taraflar FIFA'lık olursa Prandelli, bütün parasını alabilir.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 8
  • barış 9 yıl önce Şikayet Et
    Bütün bu ücretler Aysal dan tahsil edilmeli.Takıma iyi kazık atmış...
    Cevapla
  • arif kara 9 yıl önce Şikayet Et
    imzayı atıp sözü verdinmi parayı ödeyeceksin, hep kıvır hep kıvır nereye kadar, adamın suçu ne anlaşma yapmış parasını istiyor, söz vermek başka şey vermeye benzemez.
    Cevapla
  • Adnan 9 yıl önce Şikayet Et
    "Gavurdan dost olmaz" bunu hala öğrenemedik..Türk teknik direktörlere bu imtiyazı vermeyenler, gavura gelince tüm imkanlar seferber edilir, Türkler başarısız'da, gavurlar çok mu başarılı, al işte...sonuç ortada...
    Cevapla
  • bu olanlar.... 9 yıl önce Şikayet Et
    ünal aysalın galatasaraya ihanetinin açık bir göstergesi. görevi boyunca resmen GS nin kasasını boşalttı. baktı işler yolunda gitmiyor, çareyi kaçmakta buldu. bu adamın parası ünal aysalın cebinden ödenmeli... fatih terim milli takımla ilgileniyor diye adamı atmanın yolunu aradılar. şimdiki başkanda balyoz davasına bakıyor o nasıl olacak şimdi. .......
    Cevapla
  • beşiktaşlı 9 yıl önce Şikayet Et
    bu adam padişahmıştı da bizim mi haberimiz yokmuş. yok padişah değil ise neden gs kendisini bu herifin kulu kölesi olarak görmüş de böyle sözleşme yapmış. akıllara zarar iş.. bunlar değil yönetici, simitçi bile olamaz. kendi şirketlerine gelince para kazanmayı biliyorlar. ben art niyet arıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle