UEFA'dan G.Saraylıları çıldırtan hareket!

UEFA Şampiyonlar Ligi resmi Twitter hesabı, Cesare Prandelli'nin gönderilmesinin ardından ilginç bir paylaşımda bulundu.

UEFA'dan G.Saraylıları çıldırtan hareket!
UEFA'dan G.Saraylıları çıldırtan hareket!
GİRİŞ 28.11.2014 22:47 GÜNCELLEME 28.11.2014 22:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

6.5 milyon takipçisi bulunan Şampiyonlar Ligi Twitter hesabı, Galatasaray'daki kariyerleri kötü şekilde sona eren Michael Skibbe, Frank Rijkaard, Roberto Mancini ve Cesare Prandelli'nin fotoğrafının bulunduğu tweette "Yeni teknik direktörünüzün hangisi olmasını istiyorsunuz Galatasaray taraftarı?" şeklinde soru sordu. 

GALATASARAY TARAFTARINI ÇOK SİNİRLENDİRDİ

İtalyan teknik adam Cesare Prandelli'nin Sarı Kırmızılı ekiple yollarının ayrılması Avrupa basınında geniş yer bulurken UEFA'nın bir resmi hesabının bu şekilde bir tweet atması Galatasaraylı taraftarı çılgına çevirdi.

Paylaşımda bulunan Şampiyonlar Ligi Twitter hesabının neden böyle bir paylaşım yaptığı bilinmezken, geri adım atıp atmayacağı da merak konusu.

YORUMLAR 2
  • mahmut güven 9 yıl önce Şikayet Et
    türk arıyosan yılmaz vural yabancı arıyosan cristoph daum gelir arkadaş bu futbolu başka hocalar kurtaramaz ...
    Cevapla
  • harun yahya 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'yi yan gelip yatma yeri olarak görüp gelirlerse olacağı budur. Avrupa'da kazandıklarından daha fazla para kazanıyorlar; bir de Türk milletini aptal yerine koyup emek sarfetmeden keyif çatmayı bekliyorlar. Takım 2-0 yenik beyefendi ayaklarını uzatmış sırıtıyor. Öbürü geçen seneki sıralamadan daha yukardayız 3.lüğümüz başarıdır diyor. Diğerleri stajyer gibi takılıyorlar. Daha ne bekliyorlardı. Bir de klubün anahtarını verelim istiyorlarsa.
    Cevapla