Milliyet'te Genel Yayın Yönetmeni değişikliği

Derya Sazak Genel Yayın Yönetmenliği görevinden alındı, yerine Ankara Temsilcisi Fikret Bila getirildi.

Milliyet'te Genel Yayın Yönetmeni değişikliği
Milliyet'te Genel Yayın Yönetmeni değişikliği
GİRİŞ 30.07.2013 18:26 GÜNCELLEME 30.07.2013 19:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Daha önca Tayfun Develioğlu'nun Genel Yayın Yönetmenliği'ni yaptığı Milliyet'te Demirören gazeteyi satın aldıktan sonra Derya Sazak bu koltuğa oturmuştu. Bunun ardından Sazak'ın "İmralı Zabıtları" manşeti büyük bir tartışmaya neden olmuş, Erdoğan da isim vererek Milliyet gazetesinin bu manşetini çok sert bir dille eleştirmişti. O dönemde Sazak'ın istifası gündeme gelmişti.

Bugün ise Derya Sazak Genel Yayın Yönetmenliği görevinden alındı. Yerine Ankara Temsilcisi Fikret Bila getirildi. Demirören Yayın Grubu'ndan henüz bir açıklama yapılmadı.

Geçtiğimiz günlerde Can Dündar'ın gazeteden gönderileceği iddia edilmişti. "Kellesini vermeyen" Derya Sazak'ın bunun karşılığında ayrıldığı iddiaları ortaya tılıyor. En uzun süre yazarlık yapan Hasan Cemal'in de gazeteden ayrılması Sazak'ın GYY'lik dönemine denk gelmişti.

Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna Ankara temsilcisi Fikret Bila'nın atanmasının ardından Ankara temsilciliği de boşalmıştı.

Bu göreve Ankara Haber Müdürü Serpil Çevikcan atanırken Çevikcan'dan boşalan Haber Müdürlüğü görevine ise Gökçer Tahincioğlu getirildi.

YORUMLAR 5
  • yavuz kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman doğru bir kıyaslama yapabilirseniz o zaman bu milleti anlarsınız. 28 şubat döneminde insanların ne hakları ellerinden alındı çalışma , okuma, dini hayatları bitirildi. Ve bugün insanlara o hakları iade edildiği için aslında kudurganlar kudurup her yeri yakıp yıktı. içkime karışma yok karnımdakine karışma sen toplum huzur ve refahını bozarsan herşeyine karışılır avrupada da böyle abd dede böyle
    Cevapla
  • yavuz kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    Emrah Can darbe şakşaklığı yapmak işten atılmak için yeterli sebepdir. Farklı düşünmek ayrı yakıp yıkmak ayrı. Malum dönemle hiç alkası yok o dönemde insanlar yakıp yıktıkları için değil seçilmiş iktidarı demokratik olmayan yoldan devirmek isteyen zihniyet olduklarından değil sadece muhafazakar olduklarından baskıya maruz kaldı.
    Cevapla
  • ahmet dinç 10 yıl önce Şikayet Et
    adil olan şudur. doğruyu yazarsın halk okur bilgilenir,duyduğunu veya tahmin ettiğini sallarsan gezici dinci neci olursan ol o koltukları hak etmiyorsun demektir,ülkemiz büyüyor ve herkesin buna katkı vermesi bekleniyor çatlak ses çıkartıp ülkeyi frenlemenin alemi yok
    Cevapla
  • Nail Sivri 10 yıl önce Şikayet Et
    İLGİNMİYORUM. Bu medya gurubunun benim paramla 1 tek kuruşluk değeri yok.
    Cevapla
  • emrah can 10 yıl önce Şikayet Et
    Gezi nin lehine yazan herkes işten atılsın, herkes rahatlasın:). Nedense benim aklıma hep o malım dönemde farklı düşüncelerinden dolayı işten atılan yazarlarımız geliyor. E gün gelir devran döner :)) Ne dersiniz muhafazakar arkadaşlar?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'