Sözcü Gazetesi'nden 'pes' dedirtecek haber

Müslümanlara yönelik yaptığı hakaretvari yayınlarla bilinen Sözcü Gazetesi bugünkü manşetinde başörtülü bir öğretmenin giyimini bakın nasıl çarpıttı.

Sözcü Gazetesi'nden 'pes' dedirtecek haber
Sözcü Gazetesi'nden 'pes' dedirtecek haber
GİRİŞ 19.09.2013 11:48 GÜNCELLEME 19.09.2013 17:12
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi Küçükköy Beldesi'ndeki Macit Ataklı İlköğretim ve Ortaokulu'na bir süre önce eş durumundan atanan Türkçe öğretmeni Elif Kısa'nın okula tesettür kıyafetiyle gelmesi bazı medya kuruluşlarını rahatsız etti.

28 ŞUBAT HABERCİLİĞİ DEVAM EDİYOR

Haberi, 28 Şubat sürecindeki habercilik anlayışıyla okurlarına servis eden bazı gazeteler başörtülüler için yine hakaretvari, küçümseyici ifadeler kullandı.

Her seferinde Müslümanlara kinini kusan Sözcü Gazetesi bu medya kuruluşlarının başında yer alıyor. Sözcü bugün manşetten duyurduğu haberinde okula başörtüyle gelen Elif öğretmen için inanılmaz ifadeler kullandı.

''Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde sonunda bunu da gördük'' manşetiyle verilen haberde, 'San­ki Ara­bis­tan' 'Tür­ki­ye Cum­hu­ri­ye­ti­'n­de akıl­la­ra dur­gun­luk ve­re­cek bir man­za­ra' 'İktidar, la­ik Tür­ki­ye Cum­hu­ri­ye­ti­'n­de eği­ti­min çi­vi­si­ni çı­kar­dı' şeklinde ifadeler yer aldı.

Dindar nesil için dindar öğretmen atadılar gibi alaycı ifadelerle verilen haber büyük tepki topladı.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN TOKAT GİBİ CEVAP

Ayvalık ilçe Mil­li Eği­tim Mü­dü­rü Er­kan Bi­len konuya ilişkin yaptığı açılamada; "E­ği­tim Bir-Se­n'­in okul­la­ra ser­best kı­ya­fet­le git­me uy­gu­la­ma­sı var. Öğ­ret­men ar­ka­da­şı­mız ay­nı sen­di­ka­ya ka­yıt­lı. Bi­zim için kı­lık kı­ya­fet­ten çok bir öğ­ret­me­nin öğ­ren­ci­si­ne kat­ma de­ğer ola­rak ve­re­ce­ği önem­li­di­r" de­di.

ELİF ÖĞRETMEN HAKKINDA İNCELEME BAŞLATILDI

Okula tesettür kıyafetiyle gelip derse girdiği haberleri üzerine Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Elif öğretmen hakkında inceleme başlattı.



KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 71
  • Abdulbari BAYTAR 10 yıl önce Şikayet Et
    Medeniyet açık saçık gezip bedeni neşretmek değildir. . Medeni olmak, eğer bedenini açmaksa, bedeni pazarlamak sa batsın böyle medeniyet. Özgürlük, eğer müstehcenlik se batsın böyle özgürlük. Aklımızı başımıza alalım, medeni, alim, yazar ve akademisyen olup hala cahil düşünen insanlarımız var. Yazıklar olsun, o ulvi makamlara hala layık olamadılar. olmaları da mümkün değildir. Günümüzde hala haman-i, karun-i, firavn-i, tağut-i ve deccal-i, zihniyetli varlıklar var. Allah sizleri islah etsin. Amin. El-Muhterem Fekirullah El-Hüsni.
    Cevapla
  • erol yavuz 10 yıl önce Şikayet Et
    N.F.K. Şu Avrupalılar ne kadar medeni Ne edep var ne haya çırılçıplak bendeni Medeni olmak, eğer açmaksa bedeni Hayvanlar Avrupalılardan daha medeni... nokta.
    Cevapla
  • Sabit Kal 10 yıl önce Şikayet Et
    Hala herkesin, herkesin işine karıştığı, rengine, şekline, zevkine burnunu soktuğu bir ülkeyiz, ayıp be.. Bana ne, isteyen istediğini giysin, ama adam gibi işini yapıyormu, yapmıyormu ona bakarım, o kadar. Gerisi fasa-fiso. Birde Avrupalı-medeni-modern-özgürlükçü (kavramlara bak kavramlara) takılanların herkesin işine, rengine, çişine diğer herkesten çok daha fazla karışması, istedikleri gibi olmayana düşman olması yok mu, ona gıcık oluyorum. Lan gözcü, sana verilen görevi harika yapıyorsun ya, bravo sana. Lakin sana ceza olarak Avrupa'da üç sene yaşama cezası vermeliki, bir az medeniyet öğren, dinazor.
    Cevapla
  • Cemil Beyazıt 10 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür. Bu günleri de gördük...
    Cevapla
  • yasar ozan 10 yıl önce Şikayet Et
    MAL SAHIBI VE KIRACILAR ! ! ! . Bu tür cirkin ve düsüncelerin sahibi olanlar,unutmayinki sizler bu güzelim ülkemizde kiracisiniz,Bu ülkenin gercek mal sahipleri basta Fatih Sultan Muhammed Han (Rahmetullahi Aleyh) Ve ona tabii olanlardir. Dikkat edinde cikisiniz verilmesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı