Sözcü okurlarından polise saldıra alkış!

Önceki gün Ankara'da yaşanan polisevi saldırısı sonrası Sözcü Gazetesi'nin sosyal medya sayfasında saldırıyı destekleyen yorumlar yapıldı.

Sözcü okurlarından polise saldıra alkış!
Sözcü okurlarından polise saldıra alkış!
GİRİŞ 22.09.2013 11:38 GÜNCELLEME 22.09.2013 12:19
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Dün Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü'nün sosyal hizmetler binası olarak kullanılan bir binaya ve polisevine iki adet roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıyı DHKP-C üyelerinin gerçekleştirdiği öğrenildi. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırı pek çok kesimden tepki gördü.

Ancak bu çirkin olaya tepkisiz kalan hatta destekleyenler de vardı. Özellikle ulusalcılar tarafından takip edilen Sözcü Gazetesi'nin sosyal medya sayfasında, haberin altına yapılan yorumlar pes dedirtti.

'DEVAMI GELSİN' DİYEN BİLE VAR

Okuyucular, sosyal medya sayfasından duyurulan haberin altına yaptıkları 'yapanın ellerine sağlık', 'ne yapalım üzülelim mi' gibi yorumlarla çirkin saldırıyı desteklediler.

YORUMLAR 59
  • hursit dilaver 10 yıl önce Şikayet Et
    halil özkan. bu adın yorumlarını gördünüz di mi.. polis bu adamı bir araştırsın bakalım. bu laflar resmen polise hakaret.. polis seyretmesin,arasın bulsun. başına da TC yazmış utanmaz.. sen kim TC kim. TC kadar başına taş düşsün emi...gözcü de bu yorumu alıp gazeteye koymuş. hadi o cibilliyeti belli gazete..ama başına TC koyan polis düşmanı kim,arayın bulun kardeşim.
    Cevapla
  • burak 10 yıl önce Şikayet Et
    sıkı yönetim gelsin, darbe olsun diye zorluyorlar ortamı,. bu tip karaktersizlerin hükümet düşmanlığından da faydalanıyorlar bu şekilde, nasıl hazırladılar bu çoğu zındıka tayfası olan kitleyi, görüyormusunuz? yani darbe olsa yadırgamaz bu kitle, sıkıyönetim olsa sevinirler, ülke tekrar 1950 lere dönsün tek tayyip gitsin diye düşünüyorlar, "küfür tek millettir" ve bence bulunduğu yerde başı ezilmelidir.
    Cevapla
  • MEHMET AKKUŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kimin tohumu?. Bunların Türk bile olduğundan şüpheliyim.Bunlar kimin tohumu?Sözcüdekiler kimin adamı?
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    bu karekterler yoruma bile değmez.. benim zamanım bu karektersizlerden daha değerli bunlar için yorum yapmaya yorum yapartken harcanan zamana bile değmezler.!!!!
    Cevapla
  • misafir2015 10 yıl önce Şikayet Et
    ya siz Türk müsünüz..... Defolun gidin neresiyse memleketiniz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir