Tirajlar çakıldı! İşte tirajını artıran 5 gazete!

Yoğun bir gündemden geçerken Türkiye'de gazete satışları da etkilendi. Geçen hafta sadece 5 gazete tirajını yükseltebildi. Diğer bazı büyük gazeteler adeta çakıldı.

Tirajlar çakıldı! İşte tirajını artıran 5 gazete!
Tirajlar çakıldı! İşte tirajını artıran 5 gazete!
GİRİŞ 20.01.2014 14:04 GÜNCELLEME 20.01.2014 17:11
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Gündem bu kadar yoğunken gazete satışlarının da artması bekleniyordu. Ancak geçtiğimiz hafta gazete satışları adeta çakıldı. En büyük kayıp Posta ve Sabah Gazetelerinde görüldü. Satışını arttıran gazeteler ise Şok, Bugün, Türkiye, Todays Zaman ve Evrensel oldu.

YORUMLAR 21
  • OTTOMAN EMPİRE 10 yıl önce Şikayet Et
    iskender melekli.... dönemin vatan, hürriyet, milliyet, tecüman gibi gazeteleri darbeye zemin hazrılamasa ordu darbe yapabilir miydi?? yapamazdı... çünkü halkın destegını alması lazımdı... kamuoyu olusturması lazımdı... bunu yandaş medya yaptı... o saydıkların her zaman yandaştı... türkiyede hiç bir zaman tarafsız medya olmadı... tıpkı dünyada olmadığı gibi... bushu afganıstana girip masum sivilleri öldürülmesine sebep olmasına ragmen haklı göre abd medyası gibi... askerimizn hatası sonucu uluderedekilerin ölümünü ak partiye yıkıp çözüm sürecini sabote etme amacı güden saydıgın medya gibi...
    Cevapla
  • OĞUZHAN 10 yıl önce Şikayet Et
    zaman gazetesi Trajlarıyla ilgili bilgi. Hizmet ama kime hizmet?. Zaman gazetesinin trajları daha da düşecek inşallah.Diğer dersanelerde haftada 1 yapılırken Fen dersaneleri Öss öğrencilerine ayda 1 deneme yapıyor. Bunun nedeni Haftada 1 yapılacak olan zaman denemesinin öğrenciler tarafından alınmaya zorlanması. Peki bu denemeye girmek isteyenlerin yapması gerekenler neler? Zorunlu olarak en az 1 yıl zaman gazetesi aboneliği yaptırılıyor ücreti 253 TL. Böylelikle trajlar 200bin civarı artıyor. 2. husus ise Cema at evlerinde kalan öğrencilerin gazeteye abone yaptırılması. 3. Bütün öğretmenlerin yapılması ve hatta 1 er değil bir kişiye 2 şer 3 er abone yapılıyor. Amaç trajın fazla gözükmesi. Zaman gazetesi 21.10.2013 trajı 917.333, 16.12.2013 trajı 1.243.957 dir. Peki bu 326 binlik fark nerden geliyor?? Cevap: Öss öğrencilerinin deneme için zorunluluktan ve yeni üniversite öğrencilerin 'zorunlukluktan' abone olmasıdır.!Not:Traj veri kaynağı medyatava.com dan alınmıştır.
    Cevapla
  • İskender Melekli 10 yıl önce Şikayet Et
    OTTOMAN EMPİRE.... Yazdığım gibi,o dönemin gazeteleri de olağanüstü darbe dönemlerinde güçlünün yanında yer almışlardır ve de günahlara ortak olmuşlardı.Normal zamanlar da günümüzdeki basın kadar radikalleşmemişlerdir.Onu anlatmaya çalışıyorum.
    Cevapla
  • OTTOMAN EMPİRE 10 yıl önce Şikayet Et
    İSKENDER MELEKLİ CEVAP VERİR MİSİN?. 27 mayıs 1960 günü hürriyet gazetesi manşetine tarafsız mı diyorsun... menderesin idamını haklı gören gazeteye??? ya da 1980 1960 dan eski mi yoksa...
    Cevapla
  • Hilmi AYDIN 10 yıl önce Şikayet Et
    cemaat kime hizmet. Yıllarca çocuklarımı cemaatte iyi yetişsinler diye evlerde.ve dershanelerine gönderdim. aidatlara maaşım yetmediği için kıredi çekip onlara ödedim..hizmet camiyası biliyordum.çocuklarım yetişti her biri görev aldı.ama bu camiyanın hizmeti ni ben yanlış biliyormuşum.kimlere hizmet ettiği ülkesini diğer ülkeler arasında Nasıl zor durumda bıraktığını hala anlmış değilim.günlük zaman gazetesi geliyor evime .ülkemizin hükümetiyle uğraşmakta. artık yeter.aklınızı başınıza alın.siz Amerika da yıllardır ikamet ettiğiniz için belki bedel ödersiniz.ama yetmiş altı milyon nüfusu amarikaya yerleştiremezsin.sen kime hizmet ediyorsun.düşün biraz.cemaat in bir kanalı olur.en fazla iki.bakıyom bir sürü kanallara sahip olunmuş hükümeti kötülemekte psikolojik baskı uygulamakta.kendin dışarda yaşamını sürdürürken bu ülkenin vatandaşının huzurunu bozmaya ne hakkın var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti