Bekir Coşkun'un yeni gazetesi belli oldu

Daha önce Hürriyet ve Habertürk'ten kovulan son olarak ise Cumhuriyet'ten istifa eden Bekir Coşkun'un yazacağı yeni gazete belli oldu.

Bekir Coşkun'un yeni gazetesi belli oldu
Bekir Coşkun'un yeni gazetesi belli oldu
GİRİŞ 28.02.2014 14:18 GÜNCELLEME 28.02.2014 14:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

2010′dan itibaren Cumhuriyet Gazetesi'nde 'Onuncu Köy' köşesinde yazılarına devam eden Bekir Coşkun geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Gazetesi'yle yollarıyna ayırdığını duyurmuştu.

ARTIK O DA SÖZCÜ YAZACAK!

Cumhuriyet Gazetesi ile yollarını ayıran Bekir Coşkun yazılarına ulusalcı basının amiral gemisi haline gelen Sözcü'de devam edecek. Son dönem Soner Yalçın ve Oray Eğin gibi isimleri transfer eden Sözcü'nün yazar kadrosunda artık Bekir Coşkun da yer alacak.

YORUMLAR 4
  • hasan gürçay 10 yıl önce Şikayet Et
    bir an. Zaman'damı yazacak diye geçti aklımda
    Cevapla
  • Murat Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    Tahmin Ettiğim Gibi.... Haberi okumudan sonuç tahmin ettiğime gibi çıktı. CHP'nin yarı resmi yayın organı "Pravda" pardon! "Sözcü" diyecektim. Kendinizi yırtsanız bu toplumdan bulacağınız karşılık ancak sahip olduğunuz kadardır. Çünkü sizlerin ve fikirlerinizin sicil bozuk. Fikrinizin temsilcilerinin zamanında astığı insanların ahı iki yakanızda kıyamete kadar sürecektir. Sonuç olarak görüp göreceğiniz rahmet elinizdeki kadardır.
    Cevapla
  • Tigin Kürşad 10 yıl önce Şikayet Et
    Herşeye Rağmen,. dik duran,yalama,yalaka olmayan,emir almayan,inandığını yazan,Bekir Coşkun gibi gazetecilere selam olsun.
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    YORUMA DEĞMEZ .... Yorum bile etmezzzzzzzz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...
Baraj patladı köyü su bastı! Ürkütücü görüntüler Kazakistan'dan..