Ağaoğlu reklamı Karşı gazetesini fena karıştırdı!

Gezi eylemlerinde öne çıkan isimlerin yazarlık yaptığı Karşı gazetesinde 4 yazar bugün istifalarını duyurdu.

Ağaoğlu reklamı Karşı gazetesini fena karıştırdı!
Ağaoğlu reklamı Karşı gazetesini fena karıştırdı!
GİRİŞ 17.03.2014 16:46 GÜNCELLEME 17.03.2014 16:56
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

 Gezi eylemlerinde öne çıkan isimlerle birlikte çıkarılan Karşı gazetesi istifalarla sarsıldı. Gazete, geçtiğimiz ay çıkmaya başlamış ve yüksek tiraj rakamlarına bir türlü ulaşamamıştı.

Çalışanlara maaşlarını ödemekte zorlanan Karşı Gazetesi'nin bugün tam sayfa Ali Ağaoğlu reklamı yayınlamasıyla gazete içinden tepki istifaları geldi.

KARŞI GAZETESİNDEKİ İSTİFALAR

Karşı Gazete'de 17 Aralık yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınan sonra da serbest bırakılan Ali Ağaoğlu'nun tam sayfa ilanının yer alması nedeniyle bazı isimlerden istifa haberleri geldi. Gazetenin yazarlarından Şebnem Sönmez, Ece Zereycan, İhsan Eliaçık ve Deniz Evin sosyal medya aracılığıyla gazeteden ayrıldıklarını duyurdu.

ŞEBNEM SÖNMEZ

Üzüntünüzü paylaşarak söylüyorum; malum ilan sebebiyle Karşı Gazetesi yolculuğum sonlanmıştır. Bugünkü yazı daha önce teslim edildi, bilginize.

ECE ZEREYCAN

Karşı gazetesinde hevesle ve inançla kaleme aldığım yazılarıma son verme kararı aldım. Herkesin yolu açık olsun...

İHSAN ELİAÇIK

Pazar (dun) itibariyle Karşı gazetesindeki yazılarıma son verdim. Almanya'dayım donuşte açıklama yapacağım.

DENİZ EVİN

1 haftalık @karsigazete serüvenim bu ilanla bitmiştir. Ağaoğluyla mutluluklar dilerim. Bizim yanımızda hırsızla yolsuzla savaştığını sandıklarımız zafere giden her yol mübah diyenlermiş Meğer. Tanıştığımıza sevindik...

YORUMLAR 8
  • yavuz karakaş 10 yıl önce Şikayet Et
    ÇOK DA FİFİ. ihsan beliaçık dönüşte açıklama yapacakmış. çokta umrumuzdaydı :) ağaoğlu da iyiki ilan vermiş bu saçma gereksiz gazeteye sonunu getirmiş
    Cevapla
  • Yusuf KILIÇ 10 yıl önce Şikayet Et
    Kimsiniz?. Kapitalli ANTİKAPİTALİSTLER!
    Cevapla
  • Orhan KARACA 10 yıl önce Şikayet Et
    PARA KOMÜNİSTLER PARA . Finansmanlarını kesti dış mihraklar.Başarısız oldular.Ağaoğlu bahane,Yolsuzluk yalanına kendileri bile inanmıyor.Maaş alacakları bi gazete bulmaya gittiler.Bu kızıl komünistler parasız kendilerine bile hizmet etmez.ABD büyükelçisi bi süre bakar bunlara.
    Cevapla
  • Sadece Tepki 10 yıl önce Şikayet Et
    Ali Ağoğlu efendş bu gazeteye reklam mı vermiş.... Öncelikle böyle uyduruk bir gazete olduğunu bilmiyordum,nedense AA nun neden bu gazete parçasına reklam verdiğini de anlayamadım.saçılacak paran varsa aç doyur.
    Cevapla
  • hursit dilaver 10 yıl önce Şikayet Et
    medyaya dikkat etmeli bu işadamları... asıl ali ağaoğluna kızmak lazım. SEN NASIL BU GAZETEYE İLAN VERİYORSUN..o zaman bu bey, tarafa,gozcuye,sozcuye de ilan verir.zaman ve bugüne de ilan verir. der ki BEN İŞADAMIYIM,PARA BENDE.. der tabi..ama ben akit gazetesine de ilan verdi mi diye bakarım.ali bey sonra uzulmesin.ilan verdikleri medyaya dıkkat etmeli..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti