Cumhuriyet yazarından başörtülü kadınlara çirkin ifadeler

Cumhuriyet yazarı Cüneyt Arcayürek, bugün köşesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştireyim derken skandal ifadeler kullandı.

Cumhuriyet yazarından başörtülü kadınlara çirkin ifadeler
Cumhuriyet yazarından başörtülü kadınlara çirkin ifadeler
GİRİŞ 25.05.2014 21:23 GÜNCELLEME 26.05.2014 20:05
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Arcayürek, "Baş Kışkırtıcı!.." başlığıyla yazdığı yazıda Okmeydanı'nda ölen iki vatandaşa değinerek Başbakan Erdoğan'a ve başörtülü kadınlara ağır hakaretlerde bulundu.

Başbakan'ın "Boğaz'a nazır villalarda oturup ahkâm keserler, lüks kafelerden âleme nizam verirler" sözlerine değinen Arcayürek haddini aşan bir yorum yaparak "Oysa etrafına bir baksa... Sayesinde birden aşırı lüks içinde yaşayan öyle çok gruplar ve pahalı marka satan dükkânlardan çıkmayan, başı örtülü kıçları dar elbiseleri içinde kıvrak öyle Müslüman kızlar görecek" dedi.

Arcayürek'in bu skandal yazısından sonra sosyal medya bu konuyu konuştu. Arcayürek'e kullandığı bu ifadelerden sonra okuyucular ağır eleştirilerde bulundu.

İşte Arcayürek'e tepkilerden bazıları...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 82
  • aslanbey 9 yıl önce Şikayet Et
    Cemaziyelevvelini bilmesek..... Yani bu herif-i na şerifi 1964'lerden bu yana tanıyıp takip etmesek haydi neyse deyip söylediklerine yutkunup duracağız belki çaresizce...O denli haysiyetsizdir ki,kim ne para verirse onun istediği yöne haber yapar..1960'larda sendikalar yasası sırasında Seyfi Demirsoy ile olan menfaat ilişkisini bilmeyen var mı??Bunun için AP kulislerine sızarak söylenenlerin tam tersini yazarak Sendikaları kışkırtma görevini ifa etti..İngiliz sevgilisine vize torpilini yerine getirmedi diye Demirel'e düşman olup 180 derece dönen Simavi'ye kapılanınca da bol ödül için işi gücü Demirel aleyhine yazmak oldu..Alkolik ve at kuyruklu(daha o zamanlar) cahil ve serseri yeğenini de Simavi'nin gazetesinin Avrupa bürolarına yerleştirmişti..Sonra döndü Demirel'in yalaması oldu..Daha ne anlatayım bilmem ki...
    Cevapla
  • oku yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    Ömründe hakka yaraşır bir iş yapmamış insanların, hadi bir fatiha da sen oku dediğinde suratınıza bön bön bakan avanakların,. rokdöşambırlarıyla, petrus şarabı yudumlayıp, müslüman kadınların kıyafeti ile ilgili ahkam kesme cürretini gösteriyor olmaları, müslümanların hata ve kusurlarının boyutunu değil olsa olsa, bunlardaki inanmışlık kompleksinin büyüklüğünü gösterir. Bu ucubelerin, sözlerini de hangi sebeple olursa olsun dikkate alıp üstünde kafa yoranlar da, kusura bakmasınlar, ama saflık derecesinde iyi niyet beslemenin kimseye bir faydası olmayacağını anlamalılar!..
    Cevapla
  • Serdar Yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    başörtülülere çirkin söz söyleyeceğine kendi çirkinliğine baksın. Rabbim, bazılarına insanlık nuru veriyor.yüzüne bakınca ne nurlu bir amca deyip Allah'ı hatırlıyoruz. Bazılarına da bakınca ne nursuz insan, Allah insanlık nurunu almış diyoruz. Rabbim, bizlerin nurunu alma, çirkinleştirme, bizleri sana ibadet edenlerden eyle,sana karşı gelmekten bizleri koru, islamla alay edenleri alaylanacak hale düşür....
    Cevapla
  • timur babacan 9 yıl önce Şikayet Et
    Rezil... bacımın ortusu batmakta rezilin gözüne.acırım tukruge billahi tükürsem yüzüne.....
    Cevapla
  • dikdur 9 yıl önce Şikayet Et
    sahra kardesim. bende eskiden senin gibi düsünüyordum. Hissi olarak ''bunun ne hakki var konusmaya'' diyebilirsin. Fakat eger müslüman bir kimlikle övünüyorsan ozaman hazmetmelisin!!! ''hazmedemiyorum'' demek cahil ve iddiasi kalmamis kompleksleriyle yasayan birisi der. Adamin söyledigini müslüman söylüyorsa anlam degisecekmi? Hazmedemiyorum demekle isi örtmekten baska ne elde ediliyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi